Įkraunama...
Įkraunama...

Kur būna pradinukai po mokyklos?

QUOTE(Blackout @ 2012 11 30, 15:43)
Aš tai prieš pirmokų, antrokų, trečiokų ir ketvirtokų pačių vaikščiojimą į mokyklą.
Užsienyje seniai tokia praktika negalima. Smalsu, kada LT jau įsiteisins.

O ka daryti kai darbe jau 7 val reik buti?
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2012 11 30, 14:43)
Aš tai prieš pirmokų, antrokų, trečiokų ir ketvirtokų pačių vaikščiojimą į mokyklą.
Užsienyje seniai tokia praktika negalima. Smalsu, kada LT jau įsiteisins.

Kai sudarys salygas tevam samdytis aukle arba galimybe buti prailgintose grupese visiems. Kaip zinia, uz 715lt aukle neiseina. Deja,
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2012 12 01, 15:31)
Kai sudarys salygas tevam samdytis aukle arba galimybe buti prailgintose grupese visiems. Kaip zinia, uz 715lt aukle neiseina. Deja,

Pas mus yra galimybe but prailgintoj ir moket uz ja nereik, bet ten vaikai galvom lipa, mokytoja sedi, o jie laksto, musasi, rekauja, per triuksma pamoku niekaip nepadarysi, buna slapi nuo lakstymo, vaikas ten pervargsta, tai geriau vaikas vienas namo pareis, pailses, pamokas padarys, o paskui jau vakare galima i treniruotes vaziuoti.
Atsakyti
As savo pirmokes nesu nei valandai palikus ir dar ilgai nepaliksiu. Tad i mokykla ir burelius yra veziojama ir dar ilgai bus veziojama. Del pacio vaiko saugumo. Ir su valstybinemis institucijomis nesinori reikalu tureti.
Eina i prailginta grupe ir nieko - sveika ir gyva biggrin.gif
Na nera lengva viska suderinti su darbais, kai vaikai nedidukai. Atsiradus dukrai teko keisti darba, teko mazinti darbo kruvy. Ir kol vaikui nesueis 10-11m apie karjera teks pamirsti.
Labai gaila, kuomet LT tokius mazuliukus vaikus bando padaryti ala "suaugusiais" ax.gif
Atsakyti
Gal cia geras variantas ? Sitie uzsiemimai vyksta po pamoku ..

LAUKIAME VISŲ gruodžio 22 d. (šeštadienį) MENAR MENTAL ARITHMETIC PAMOKĖLĖJE - VĖL MOKYSIMĖS LABAI ĮDOMIŲ, NAUJŲ IR NAUDINGŲ DALYKŲ.
SUSITINKAME VCUP'E 5-AME AUKŠTE 14.30 VAL.
SU SAVIMI BŪTINA TURĖTI TIK GERĄ NUOTAIKĄ. Nepamirškite atsivesti savo atžalą smile.gif
Vaikų laukia ne tik smagi, niekada nematyta pamokėlė, bet ir saldūs prizai bei smagios varžybos, kuriose pralaimėtojų nebus !!!
Jau vyksta registracija i Menar mokyklėlės užsiėmimus. Paskubėkite - užsiėmimai prasidės jau nuo sausio mėn.!

Atsakyti
Maniškė pirmokė, bet dar neteko palikti vienos po mokyklos iki vakaro, kol kas pati sėdžiu namuose su maže.
Atsakyti
O as isejau is darbo, kad mano pirmoke nebutu viena namie, kitais metais kita bus pirmoke, ir vel tas pats.tai kad sedziu namie ir lauku vaiku:)
Atsakyti

Mano dukrytės viena 6 metukų,kita 8. Eis jau į 2 klasę. Tai jokių prailgintų nelanko,ji yra labai protingas vaikas. Iš kart bėga namučio. Su vaikais kalbėtis nuolat reikia. Ir nuo mažens. Nes jei tylėsime,gali iškilti daug rūpesčių.

Atsakyti
Pirmoką sūnų leisdavau į prailgintą grupę. Mokslo metų pabaigoje porą savaičių leidom pareiti į namus iš kart po pamokų. Pareidavo, atsirakindavo duris.
Per atostogas, vasarą taip pat, palikdavom ir vieną, tik dažnai susiskambindavom. Jis gana nuovokus berniukas. Aš juo pasitikiu.
Šiaip visumoj prailgintos grupės yra gerai. Palieki po pamokų ir ramu.
Atsakyti