Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

QUOTE(Milux @ 2011 08 09, 13:47)
tai butent jai planuojat nesigrust, neskubet, ramiai nueit iki lektuvo ir susirast jum patogia vieta visi kartu tai pirkit priority, nes be jos, neskubant ir nesigrudant , jai ilipsit vieni is paskutiniu sansu seimai sedet kartu yra labai mazi.

Mes visada pirkdavom priority bet po paskutinio karto nusprendem nepirkti. Tiesiog iskrendant is anglijos nespejom visi sulipti i lektuva su prioriti tuoj pat pasipyle grudimasis zminiu be prioriti. kazkoks chaosas buvo. Anksciau visis graziai susesdavom.....
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2011 08 09, 16:19)
gal kas skridote is Karmelavos su vezimeliu??? kaip ten nusileidimas norint patekti i lektuva - laiptai ar nuvaziavimas?
nes jei laiptai tai man bus sakes  blink.gif 3vaikai+rankiniai bagazai+vezimas unsure.gif

Skridau. Taip, laiptai statūs. Paprašiau šalia buvusio vyriškio padėti nusinešti - padėjo. Tad paprašykite ir tikrai , manau, padės ir nereiks pačiai kankintis. Nes ne visi tokie supratingi smile.gif
p.s. aš visad pasiprašau kad padėtų koks vyriškis nusinešti/užnešti vežimėlį. Dar nei karto nieks neatsisakė. Ir vieną kartą esu pati mamytei padėjusi išsilankstyti vežimėlį prie lėktuvo. Jos vaikiukas miegojo ant rankų, pati nesugebėjo, tai tik pasimetusi žvalgėsi. Tad geriau paprašykite ir nesistresuokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, tikriausiai esate su tuo susidurusios. su 5 menesiu dukryte uz keliu dienu skrendime i lietuva, padariau keliones dokumenta, bet norint uzsirezervuoti ryanair, reikia irasyti mano ir jos paso duomenis, tai ka siuo atveju irasyti dukrytei? nes ten pasirinkimas yra tik pasas arba id. busiu dekinga uz pagalba:)
Atsakyti
QUOTE(quapa @ 2011 12 22, 20:10)
Sveikos mamytes, tikriausiai esate su tuo susidurusios. su 5 menesiu dukryte uz keliu dienu skrendime i lietuva, padariau keliones dokumenta, bet norint uzsirezervuoti ryanair, reikia irasyti mano ir jos paso duomenis, tai ka siuo atveju irasyti dukrytei? nes ten pasirinkimas yra tik pasas arba id. busiu dekinga uz pagalba:)

sveika,
tau teks skambint i ryanair.. Jei netingetum ir pasiskaitytum kelis puslapius atgal, butu atsakymas.. as pati klausiau ir maloniai buvo atsakyta.. sekmes!!

p.s. 566 zinute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karenina: 23 gruodžio 2011 - 23:53
QUOTE(Karenina @ 2011 12 23, 22:52)
sveika,
tau teks skambint i ryanair.. Jei netingetum ir pasiskaitytum kelis puslapius atgal, butu atsakymas.. as pati klausiau ir maloniai buvo atsakyta..  sekmes!!

p.s. 566 zinute  4u.gif

aha, radau jau pries tai, nes dejau nauja tema, kuri buvo perkelta cia:)
bet kuriuo atveju dekui:)
Atsakyti
sveiki,
aš turiu 3 mėn. berniuką.gyvenu Anglijoje,Lutone.kovo mėn. žadu skristi į Lietuvą,vaikučiui pirma kelionė.gal galite patarti kaip sakytis bilietus,kaip daryti su vežimuku,kaip susipakuoti vaikučio daiktus?? smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mes irgi keliausime balandzio menesi su 5 menesiu dukryte is Frankfurto i Osla su SAS. Kiek aiskinausi, gavome tik 1 nemokama bagaza visai trijulei, jei ekstra koki vesimes (kas 100% bus), gausime i viena puse 30 Eur moketi.
Ir niekaip nesugalvoju, ka cia geriau veztis: vezima ar nesiokle? kas zino, ar reikia SAS uz vezima papildomai moketi? mano butu 2 daliu, remas ir lopsys..
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2012 01 27, 12:03)
Sveikos, mes irgi keliausime balandzio menesi su 5 menesiu dukryte is Frankfurto i Osla su SAS. Kiek aiskinausi, gavome tik 1 nemokama bagaza visai trijulei, jei ekstra koki vesimes (kas 100% bus), gausime i viena puse 30 Eur moketi.
Ir niekaip nesugalvoju, ka cia geriau veztis: vezima ar nesiokle? kas zino, ar reikia SAS uz vezima papildomai moketi? mano butu 2 daliu, remas ir lopsys..

paprastai vaiko vezimelis, kad ir dvieju daliu nesiskaiciuoja kaip bagazas ji avialinijos gabena nemokamai. Aisku visada juk galima paskambinti ir pasitikslinti.
Atsakyti
QUOTE(merlina93 @ 2012 01 23, 15:20)
sveiki,
aš turiu 3 mėn. berniuką.gyvenu Anglijoje,Lutone.kovo mėn. žadu skristi į Lietuvą,vaikučiui pirma kelionė.gal galite patarti kaip sakytis bilietus,kaip daryti su vežimuku,kaip susipakuoti vaikučio daiktus?? smile.gif  smile.gif

mes skridom su 3men dukryte i lietuva is airijos su ryanair. kadangi pasa jau turejom pasidare tai bilietu uzsisakymas ne kiek nesiskyre nuo iprasto. vezimuka bent jau ryanair veza nemokamai (nesvarbu vienos ar dvieju daliu), jei nori imt masinine kedute uz ja moki atskirai. Mes del to pasiemem vezimuko rema ir ant jo besitvirtinancia masinos kedute, nes Lietuvoj kitaip butume negaleje niekur vaziuot. tik skrendant tu vezimuku, net jei neturi lagaminu reikia atstovet eilese kad gautum lipduka vezimui, bet velgi kai kur praleidzia be eiliu. Mes skridom be priority, bet dabar jau su vaikuciais nebepraleidzia be eiles jei neturi priority, bet velgi, skrendant is vilniaus praleido, taip, kad velgi kaip kur pataikysi. Del vaikucio daiktu, tai nzn, bet skridom be bagazo, tik su rankiniu, dvi tases, viskas puikiai mum sutilpo, bet as aisku pati dar maitinau tai jokiu buteliuku ir pan dalyku nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(merlina93 @ 2012 01 23, 16:20)
sveiki,
aš turiu 3 mėn. berniuką.gyvenu Anglijoje,Lutone.kovo mėn. žadu skristi į Lietuvą,vaikučiui pirma kelionė.gal galite patarti kaip sakytis bilietus,kaip daryti su vežimuku,kaip susipakuoti vaikučio daiktus?? smile.gif  smile.gif

Speju, kad Lietuvisko paso neturite, tai visu pirma turite pasiimti laikina isvezimo dokumenta vaikui is ambasados, ten eiles ilgos buna, todel pasidomekit del to. prie saves- rankiniame bagaze turejau antras kelnytes (del viso pikto), 2 pakelius "Aptamil" (to jau pagaminto), drauge visai nesenai praleido su 3buteliukais pagaminto misinuko. apkloteli, kad vaikas nesusaltu, maza pakeli serveteliu (maza-del svorio), aisku apgalvoti orus Lietuvoje, kad nesusaltumete nusileide, koki barskaliuka ar mylima zaisliuka. Del vezimo munyt parase.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti