Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

sveikos,
manau, kad yra daug mamu, kurioms teko skristi lektuvu kartu su savo atzalele smile.gif pasidalinkite patirtimi, kokie sunkumai ar privalumai jus lydejo keliones metu? su kokio amziaus vaikiuku keliavote?
Atsakyti
Labas 4u.gif As jau kokius 4 kartus skridau su savo mazyle lektuvu.Pirma kelione buvo kai mazylei 4men buvo,skridome is LOndono(Stansted) i Ryga.Bilietus uzsisakeme internetu per Ryanair.Nesiskundziu sia firma,bet vaikas iki 2ju metu neturi sedimos vietos,t.y.ji turi laikyti visa kelione ant keliu.Vaikui tai yra tikrai lb nepatogu.Siaip geriausia isipirkti priority,kad su vaiku nereiketu trintis eileje.Vaikui bagazas nepriklauso taigi i ta 15kg bagaza turi sutalpinti dar ir vaiko daikteliu.Rankiniame bagaze automatisai vezamas kudikio maistas,tai lb jau ta tase ispurto,liepia isragauti maista vaiko.Siaip kadangi mano mergyte rami tai ji visa kelia miega kai keliaujame 4u.gif
Atsakyti
Yra jau tokia tema kažkur.. g.gif Anyway, mes su dukra keliaujam nuo tada kai jai buvo dveji su trupučiu. Jei skrydis ilgesnis nei valandos tai nesugeba nusėdėt - laksto, kėdėj malasi, galiausiai paprašo išlipt iš lektuvo doh.gif Mėgstu kai užmiega, tačiau taip būna tik tada kai neišsimiega prieš.
Atsakyti
o pvz kaip kylant ir leidziantis lektuvui? ar labai jautriai vaikai reaguoja? man asmeniskai tai labai nemalonus jausmas ax.gif

QUOTE(Brooke @ 2008 01 28, 13:03)
Yra jau tokia tema kažkur.. g.gif

aga... g.gif bet ten apie JAV visa tema ax.gif apie avialinijas... mane tai labiau domina kitokie faktai... kaip elgiasi vaikuciai, ar duodate atsigerti, na pries tai jau klausiau kaip reaguoja i pakilima ir nusileidima?... smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2008 01 28, 12:26)
aga... g.gif  bet ten apie JAV visa tema  ax.gif  apie avialinijas...  mane tai labiau domina  kitokie faktai... kaip elgiasi vaikuciai, ar duodate atsigerti, na pries tai jau klausiau kaip reaguoja i pakilima ir nusileidima?...  smile.gif  blush2.gif

Kodėl apie JAV blink.gif? O tai tipo skraidymas JAV ir ne JAV labai skirias g.gif?
Papildyta:
Pakilimas ir nusileidimas priklauso nuo konkretaus skrydžio. Pastebėjau, kad kartais ausyčių visai neužgula, o kartais labai smarkiai ir ilgam. Tada mažoji verkia. Nuo skausmo geriame ką nors arba čiulpiame ledinukus.. Kramtomoji guma irgi padeda, bet maži vaikai tokiose situacijose neįstengia normaliai kramtyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 28 sausio 2008 - 16:28
QUOTE(zipzip @ 2008 01 28, 14:10)
o pvz kaip kylant ir leidziantis lektuvui? ar labai jautriai vaikai reaguoja? man asmeniskai tai labai nemalonus jausmas  ax.gif

as pvz mazylei su rankomis uzdengiu ausytes ir nieko nei verkia nei ka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 01 28, 10:28)
Kodėl apie JAV blink.gif? O tai tipo skraidymas JAV ir ne JAV labai skirias g.gif?
Papildyta:
Pakilimas ir nusileidimas priklauso nuo konkretaus skrydžio. Pastebėjau, kad kartais ausyčių visai neužgula, o kartais labai smarkiai ir ilgam. Tada mažoji verkia. Nuo skausmo geriame ką nors arba čiulpiame ledinukus.. Kramtomoji guma irgi padeda, bet maži vaikai tokiose situacijose neįstengia normaliai kramtyt..

ausu uzgulimas priklauso nuo tai kaip greitai lektuvas kyla ar leidziasi (o tai priklauso nuo ovz oro salygu, kitu lektuvu esanciu aplinkui ir panasiai) kuo greiciau aukstis kis tuo labiau skaudes ausis.. ir joks ausu uzdengimas rankom vaikui nepades (kazko kramtymas, ciulpimas ar pan taip, bet ne uzdengimas)
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 29, 19:28)
ausu uzgulimas priklauso nuo tai kaip greitai lektuvas kyla ar leidziasi (o tai priklauso nuo ovz oro salygu, kitu lektuvu esanciu aplinkui ir panasiai) kuo greiciau aukstis kis tuo labiau skaudes ausis..

Cha cha biggrin.gif Taip ir galvojau, bet nedrįsau sakyt, nes bijojau nušnekėt blush2.gif

ir joks ausu uzdengimas rankom vaikui nepades (kazko kramtymas, ciulpimas ar pan taip, bet ne uzdengimas)

drinks_cheers.gif Gal atrodo, kad padeda, nes iš tiesų vaikui ausyčių neužgulą wink.gif Dar atsiminiau, kad padeda žiovavimas biggrin.gif Bent jau man tai geriausias vaistas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 29 sausio 2008 - 21:52
as kazkaip cia problemu nelabai izvelgiu...man paciai tik leisk skraidyt,tai turbut ir vaikui ne motais jokie pakilimai,nusileidimai.Skridom pirma karta kai jam buvo 4 menesiai,na,duodavau vandenuko del visa ko kylant atsigerti...sunku,kai ramiai nebuna,verkia,sauskelniu keitimas lektuve ir t.t...o dabar,kai jau didesnis,tai valgyt reikia,ziuri nesiojama dvd,na,istveriam,ka as zinau.Esam 9 valandas skride,kai jam buvo 1,5 metuku,na tos skrydzio tai nelabai noriu atsiminti-per ilgai tokiam mazam vaikui,o i lt,tai niekai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 01 28, 11:53)
Labas 4u.gif  As jau kokius 4 kartus skridau su savo mazyle lektuvu.Pirma kelione buvo kai mazylei 4men buvo,skridome is LOndono(Stansted) i Ryga.Bilietus uzsisakeme internetu per Ryanair.Nesiskundziu sia firma,bet vaikas iki 2ju metu neturi sedimos vietos,t.y.ji turi laikyti visa kelione ant keliu.Vaikui tai yra tikrai lb nepatogu.Siaip geriausia isipirkti priority,kad su vaiku nereiketu trintis eileje.Vaikui bagazas nepriklauso taigi i ta 15kg bagaza turi sutalpinti dar ir vaiko daikteliu.Rankiniame bagaze automatisai vezamas kudikio maistas,tai lb jau ta tase ispurto,liepia isragauti maista vaiko.Siaip kadangi mano mergyte rami tai ji visa kelia miega kai keliaujame 4u.gif

Nu mes taip pat kiek skride,tai su Ryanair skrendam,tai mes iki dvieju metu kol nebuvo visad,kai ilipam i lektuva uzsedam tris vietas,salia saves mergaite pasodinu,visad lieka laisva vieta nors viena,tai mes taip truputi gudraujam blush2.gif o mes kazkaip neperkam tos priority,nes su vaikuciu vis tiek einam i prieki ir praleidzia,tik zinoma reikia palaukti kol tie zmones uzsisake priority praeina,bet ju nebuna daug schmoll.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Mano dukrai jau ketveri, bet mus dar dabar praleidžia be eilės wink.gif Jei bijai brautis be eilės, kai jau sustoja eilė prieini prie kokios darbuotojos ir naiviai klausi, ar su vaikais irgi reikia eilę stovėt blush2.gif? Dažniausiai pasako, kad stotum iškart už priority keleivių ir ileis be eilės wink.gif Nebent labai nesupratingas personalas pasitaikytų.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 31 sausio 2008 - 19:13
laba diena 4u.gif perskaiciau visas jusu diskusijas, bet neradau to kas mane labiausiai domino blush2.gif as laukiuosi antro vaikelio, kuris turi gimti balandi, musu tevelis Airijoj, jis nori, kad vasara mes pas ji atskristume visi, pirmai musu atzalelei jau ketveri, tai kaip ir viskas gerai, nuo kokio laiko su kudikeliu galima skristi? Ar yra koki apribojimai aviakompanijose? g.gif ax.gif
Atsakyti