Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XIV

Na ką jei dar niekas neatidarė naujos temos , tęsiame ją toliau.
Tai apie sanpaulijas ir jų aplinką...... pirmyn. mirksiukas.gif

user posted image.....user posted image

Šie žiedukai, tegul ir ne dabar žydintys, tai mano nuosavybė, ir jie be galo man brangūs, nes augaliukai išauginti pačios, nuo mažyčių "vaikučių" kiti net iš laupo, padauginti, ir sėkmingai išaugo iki žydinčių augaliukų... wub.gif
O šiemetiniai žiedukai kažko delsia, mano sanpaulijos auga ant palangių, kaip žinia saulutė šykšti savųjų spindulių, tai matyt su jais ir žiedukai ateis.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 10 vasario 2008 - 16:22
Gražu, Sigute, ant Tavos lentynos. thumbup.gif

O aš saviškes po truputuką persodinėju, dar liko 2 padėklai, kuriems vietos nebeliko ant lentynų.

O jau pumuruotos! Ohoho! Tad ir žiūriu vis, kad su pumpurais sanpaulijos paaugliuės nepastverčiau persodinti.

O išvis - ar rekomenduotum persodinti pumpurų turinčią "paauglę", jei vazonėlis jai ryškiai "išaugtas" kaip maži batai? wink.gif

Gal bandyti astargiai, nenukratant žemių?
Atsakyti
Čia mano jau seniau žydėjusios, taigi labiau tiktų žodelis "buvo" gražu... mirksiukas.gif

Dėl persodinimo, jei augalas atrodo "patenkintas" auga gražiai, neskursta, o dar ir žiedukus sugebėjo sukrauti, tai nemanau jog jam vietos buvo mažai. g.gif
Persodinčiau tik priešingu atvėju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano Mighty Fine vėl mane džiugina žiedukais.user posted image
Atsakyti
Kokia gražia pavasariška spalvyte džiugina, o vis sakydavai neturi kuo pasidžiaugti thumbup.gif
Kur vis prapuoli, neužsuki, pasigendame tavęs. g.gif
Sėkmės Danute. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažko nekalbadieniai užėjo blush2.gif Kompas griūva ...renuovuot reik g.gif
Gerai kad dar sanpaulijas paliejau šendien ax.gif Tik nebežianu kaip čia su tais grafikais...Liucerna neprižiūri mūsų.... blush2.gif M
Maniškės ko tai žiedų nekrauna doh.gif doh.gif matyt visgi dar ne pavasaris..... g.gif g.gif
Atsakyti
Rimule, daug žmogučių naudojasi juo, tai nieko nuostabaus ir nebeatlaiko įtampos, paveda, o tada jau liudnumas namuose didelis. doh.gif

O gėlytes laistyk ir savo nuožiūra, juk ir Liucernai išeiginės priklauso... lotuliukas.gif
Atsakyti
Paisančioms Mėnulio kalendoriaus:
artimiausias laistymas – 12, 13, o paskui – 16, 17 dienomis.
Na, Rimule, be kompo imk rėkti! Gal bus greičiau... mirksiukas.gif
Sigute, turi laikytis. Jei jau sergi - kelkis mylimiausias sanpaulijas į lovą ir skaityk kokį detektyvą. Greitu laiku gausi ir iš manęs. smile.gif Gal net apie sanpaulijas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif Patarkite kur gauti graziu augaliuku arba lapuku?Kazkaip jieskojau parduotuvese bet nei viena nekrito i aki g.gif ,be to jau namie turiu visa palange bigsmile.gif bet vistiek noreciau dar keleta blush2.gif Veiksmas Vilniuje,Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibri: 11 vasario 2008 - 09:32
Kolibri raso

Sveikos mergaites mirksiukas.gif Patarkite kur gauti graziu augaliuku arba lapuku?Kazkaip jieskojau parduotuvese bet nei viena nekrito i aki g.gif ,be to jau namie turiu visa palange bigsmile.gif bet vistiek noreciau dar keleta blush2.gif Veiksmas Vilniuje,

Uzsuk i puslapi sanpaulija.lt ten merginos vilnietes augina labai daug graziu sanpauliju, manau susitarsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 11 vasario 2008 - 12:13
Kolibri, sveika prisijungusi! O kokią palangę tu turi augalų namie - sanpaulijų? Kuo ji tau nepatinka? Kodėl nerandi "gražių"?
Kad nereiktų kartotis, siūlau pasiskaityti apie "kur gauti" užrakintoje Supermamų "Sanpaulija XIII“ temoje, paaiškės.
Ir parašyk konkrečiau, KO norėtumei, veislinių ar pramoninių? Apie jų skirtumus gali sužinoti irgi ankstesniuose šios temos puslapiuose. Jei apsispręsi,atsiras, kas padeda, pasidalina. smile.gif
Sigute, laikykis už lovos kraštų. Gal nekelk tų vazoniukų į lovą, dar apkrėsi lotuliukas.gif
Papildyta:
O kodėl reikia užsukti į kitą svetainę? Juk Kolibri klausia - šitoje?
Atsakyti
QUOTE(Kolibri @ 2008 02 11, 10:31)
Sveikos mergaites mirksiukas.gif Patarkite kur gauti graziu augaliuku arba lapuku?Kazkaip jieskojau parduotuvese bet nei viena nekrito i aki g.gif ,be to jau namie turiu visa palange  bigsmile.gif bet vistiek noreciau dar keleta blush2.gif Veiksmas Vilniuje,Aciu

Jei veiksmas Vilniuje - parašyk AŽ, dar dovanojimo savaitė nesibaigė. Gal kažką gražaus ant lentynų surasim wink.gif
Atsakyti