Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Zinoma kad gausis, bet tik ilgiau kepti reikes, kad lakstai isvirtu ir suminkstetu.
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2008 03 09, 09:15)
Mano kinietiška kovo 8-oji smile.gif
user posted image

Kažkas klausė ką čia dėjau, bet neturėjau laiko rašyt ax.gif
Jautiena smulkiai pjaustyta, pamarinuota prieskoniuose, pries kepima apvoliota kiaušinio+krakmolo mišiny. Išverdu aliejuj pjaustytus kalafijorą, morkas, paprikas (aišku viską atskirai), sudedu konservuotas pupeles(nusunktas), ananasų griežinėlius pjaustytus ir žalią agurką pjaustytą (duoda gaivų kvapą). Padažą darau iš akies, išsiverdu sultinį, dedu nedaug cukraus, acto, medaus, sojos padažo ir krakmolo ištirpinto vandeny (padarau saldžiarūgštį, net rūgštoką, nes kai užpili ant patiekalo, tas rūgštumas jau taip nesijaučia). Beveik užverdu, užpilu ant mėsytės iškeptos ir ant tų daržovių. Aišku ryžiai būtini tongue.gif Aš kai darau kinietišką patiekalą, visuomet improvizuoju, dedu daug visokių daržovių, riešutų ir t.t. Kiek dariau, įsitikinau, kad kalafijoras ir žalias agurkas būtini.
Atsakyti
poeme, norejau paklausti, cepelinus darete kaip ir iprastai? tik skirtumas yra tame, kad ne virti o orkaitej kepti?
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 03 13, 12:09)
Zinoma kad gausis, bet tik ilgiau kepti reikes, kad lakstai isvirtu ir suminkstetu.



Tai lakstus pries tai isvirsiu ir tik po to desiu i orkaite, ar as kazka ne taip suprantu? g.gif
Atsakyti
galvojau daryti guliasa, bet zvilgtelejau i saldytuva, kad dar turiu darzoviu ir isejo va kas:
user posted image

mesa, svogunai, cesnakai, morkos, cukinijos, prieskoniai
mesa supjaustyti gabaleliais ir pamarinuoti, pakepinti, sudeti morkas, kai suminkstes sudeti svoguna, cesnakus ir cukinija, baigiant iberti siek tiek miltu ir uzpilti pienu, ideti megiamu prieskoniu ir skanaus, valgeme su ryziais
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2008 03 12, 20:21)
Mūsų vakarienė - kepti cepelinai su varške   ax.gif


Bus isbandyta greitu laiku.
pioneer.gif
O ta skuryte labai kieta gaunasi?
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2008 03 12, 22:31)
Musu vakariene:vidurzemio "kebabas" su kepta mesyte ir cous cous.

Kada reikia suspeti viska paragauti?
mastau.gif good.gif
Neryte, zadejau ir as guliasa daryti ale MB vakar liezuvi partempe, tai gavau marinuoti, virti ir kepti, ot kaip pavargau karsta.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzknisai: 13 kovo 2008 - 15:30
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 13, 15:23)
Neryte, zadejau ir as guliasa daryti ale MB vakar liezuvi partempe, tai gavau marinuoti, virti ir kepti, ot kaip pavargau karsta.gif  hihihi.gif

tai kodel recepto nerasai? kas ten per padazas?
Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 13, 16:23)
Bus isbandyta greitu laiku.
pioneer.gif 
O ta skuryte labai kieta gaunasi?
Papildyta:

Kada reikia suspeti viska paragauti?
mastau.gif  good.gif
Neryte, zadejau ir as guliasa daryti ale MB vakar liezuvi partempe, tai gavau marinuoti, virti ir kepti, ot kaip pavargau karsta.gif  hihihi.gif

user posted image


Wajeee!!! kaip skaniai atrodo mmmm jau noriu walgyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 13, 16:36)
tai kodel recepto nerasai? kas ten per padazas?


Uoj, maniau, kad cia paprastai,nesudetingai. :rolleyes:Liezuviui isviriau marinata:vanduo, cukrus, druska, iv.pipirai, jelapeno taip pat truputi imetu, acto truputi, lauro lapu.Cesnako dedu, kai atausta.Is vakaro pamarinuoju.
Ryte isverdu.Nulupu.I keptuve dedu sviesto kepu daug svogunu, cesnako, poru, po to dedu liezuvi, pakepu.Kai apkepa truputi barstau miltu, po to pilu pieno ir saldzios grietineles, krapu.Vietoj druskos dedu saudos prieskonius sriubai.Atrodo viskas. rolleyes.gif
Atsakyti
uzknisai o kaip tuos papuosimus taip graziai ispjaustot? Ar yra kokiu spec formyciu ar as cia esu tundra ir nieko nemoku? ax.gif paprotinkit mane jauna ir "zalia" seimininke blush2.gif
Atsakyti
uzknisai, tikrai skaniai atrodo thumbup.gif . As nezinau koks liezuvis geriau yra g.gif jautienos ar kiaulienos. Tikrai itrauksiu i savo receptu sarasa clap.gif
Atsakyti
QUOTE(grranata @ 2008 03 13, 13:54)
poeme, norejau paklausti, cepelinus darete kaip ir iprastai? tik skirtumas yra tame, kad ne virti o orkaitej kepti?

Taip rolleyes.gif Viską dariau, kaip įprastus cepelinus tik sudėjau į skardą ant sviestinio popieriaus ir į orkaitę. Kepiau 180 laipsnių apie valandą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uzknisai @ 2008 03 13, 16:23)
O ta skuryte labai kieta gaunasi?

Nu tokia apskrudus, bet nėra labai kieta, o vidus minkštutis thumbup.gif Darykit storesniu bulvių sluoksniu, kad nesudžiūtu visai mirksiukas.gif
O jau liežuvis kaip skaniai atrodo thumbup.gif Kaip tik turiu šaldikly, gal reiktų padaryt g.gif Ir apie papuošimą norėčiau daugiau...iš ko ir kaip blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2008 03 13, 17:06)
uzknisai, tikrai skaniai atrodo  thumbup.gif . As nezinau koks liezuvis geriau yra  g.gif jautienos ar kiaulienos. Tikrai itrauksiu i savo receptu sarasa  clap.gif

Manau jaučio geriau g.gif Bet aš perku kiaulės, nes jis pigesnis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 13 kovo 2008 - 17:03