Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 07, 20:15)
o as mielai po dumblus pasiduociau ir vaika leisciau kad ir pasivoliot ;)uzkniso miestas juodai

na mes uzmesti givenam, tai atidziaugt negaliu,i miesta negrisciau uz jokius pinigus!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 07, 19:14)
na nepik, bet is tiesu pisimizmu nesa nuo taves tai konkrecei, gal rimtai reike pagalbos tau? nes jau kaip ir laikas optimiskeu ziuret i givenima?! na as seip, tik linkedama gera!!!

perskaiciau prisimyzimu nesa doh.gif lotuliukas.gif
nu nieko, praeis tos metines uz dukriuka manau bus lengviau, negaliu but namie , kaip liutas narve duoduos, negaliu niekuom uzsiimt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 07, 20:18)
perskaiciau prisimyzimu nesa doh.gif  lotuliukas.gif
nu nieko, praeis tos metines uz dukriuka manau bus lengviau, negaliu but namie , kaip liutas narve duoduos, negaliu niekuom uzsiimt schmoll.gif

tai gal ir rauk kur prasiblaskit, leisk sau pailset nuo buites!!!
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sestadieni sekmadieni lekiam i Kauna, namo tik vakare griztam, o toliau kur palekt ilgesniam laikui neiseina, nes dirbt dar neseniai pradejus. kai bus atostogos leksim i kokia kaimo sodyba ar i uzsieni, jei kas nepamaisys planams
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 07, 11:40)
o pas ka gimdei jai nepaslaptys? as nelabai atsimenu kas buvo tau atsitike? jai nenori tai neprimink!

dar karta laba ax.gif

gal nelabai kada ir rasiau apie tai kas nutiko g.gif . Gimdziau susitarusi pas gyd E.Bauzyte. Labai nesinori issiplesti apie gimdyma, nes gydytojos temoje mane jau isvadino nedekingu "sunimi", kuris geradario ranka kanda ir purvais drabstosi.Bet jei trumpai tai gimdziau praejus 3 dienom po antro termino, buvo daug visokiu nesusipratimu visa diena, kai jau nakti greitoji atveze, buvo nuspresta , kad gimdysiu pati ir gimdymo metu ziures ar nereikia cezario(pirmoji gim per ekstrini cezari, pablogejus jos buklei). Nuleido vandenis,padare epidura, gimdymas truko 4 valanandas,kaklelis pilnai atsidare, pradejau stangintis, po kiurio laiko prasidejo sambruzdis, nieks nieko nesako, tik iskviete naujagimiu gydytoja, budincia ginekologe, isgirdau zodi vaakumas, nepakankamos stangos, jokiu normaliu atsakymu i klausimus, poto viskas vyko kaip kosmare, taike vaakuma, mano saremiai buvo dinge, gyd gulejo ant manes ir stume vaika, kai nepavyko padare pagalaiu cezari, bet kazkodel is pradziu bande dar eoidurini nuskausminima gilinti , nepavyko, ttada bendra narkoze ir pjuvis, mazute buvo negyva, atgaivino, 16 paru reanimacijoje zinanat, kad mirs, nes uvo kritinis smegenu pazeidimas. Priezastis, kodel ji neislindo buvo ne mano nepakankamas stanginimasis, o trumpa 2 kartus apie kakla apsisukusi virkstele. Mire nes pasismauge gryna ta zodzio prasme. Pykstu ant gdytoju ir visu kliniku, nes operacine nuo gimdymo palatos vos pora zingsniu, o nuo to laiko kai mazosios pulsas krito iki 60 iki kol padare cezari praejo 45 min. Smegenu mirciai uztenka 10min. Bet net net ne tai svarbiausia, nes nu gi visi padaro klaidu. Svarbiausia, kad gydytoja visiems sako, kad pdare daugiau nei galejo, isgelbejo mane ir tt. Meluoja, kad buvo tik viena karta taikytas vaakumas, kai mes su vyru 3 kartus prisimenam ir siaip daug melo aplink sita istorija. Kadangi pati esu busima gydytoja tai visokiu nesamoniu prisiklausiau...Todel ir pabegau bent kuriam laikui is to pragaro

O gi uztektu jai tik pripazinti, kad ne viska padare teisinai ir man ir jai palengvetu, nereuketu pykti ir jaustis raupsuotaja. Nes keistai pas mus Lietuveleje yra tu zmogus nukenti, o lieku pats kalciausias...

Mano gyd siuo metu laukiasi pati, tikiuosi, kad motiniskas saugojimo instinktas duos geresniu rezultatu ir darbe
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 07, 19:15)
o as mielai po dumblus pasiduociau ir vaika leisciau kad ir pasivoliot

Va čia pernai vasaros " džiaugsmai" - išbėgau tik minutėlei iki šiltnamio.....

user posted image

QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 07, 19:18)
perskaiciau prisimyzimu nesa doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bice, mano istorija labai panasi, tik mazute gime pries laika ir mazo svorio, o gydytojas pareiske ka MAMA LABAI NOREJO PATI GIMDYTI
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 04 07, 19:26)
gal nelabai kada ir rasiau apie tai kas nutiko

esu apšalus........ blink.gif
Atsakyti
bice, uzjauciu. as irgi savo dziaugsma praradau del gyd. kaltes. aisku ta gyd. nepripazino to, bet tos kitos netesei bet dave suprast kad jios kalte. na nesvarbu argi zynojimas kas kaltas grazyns mums musu turtus? ne... stipribes tau!
o i tas mamas kurios tave apvadino, nekreip demesio, jios nesupranta kas yra musu skausmas, ir dok deve kad nesuprastu!!!
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 07, 20:30)
Va čia pernai vasaros " džiaugsmai" - išbėgau tik minutėlei iki šiltnamio.....

user posted image
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

smagu!!! thumbup.gif
Atsakyti
kaip buvom vaikai, mama po lietaus aprenge broli eit i miesta(jam buvo 4metai) baltais rubeliais ir pasake nebandyk sest ant suolo suslapsi... mama iseina -brolis nesedi ant suolo ,atsisedo ant bordiuro doh.gif hihihi.gif . mama nepasake kad negalima ten sest
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 07, 21:28)
kaip buvom vaikai, mama po lietaus aprenge broli eit i miesta(jam buvo 4metai) baltais rubeliais ir pasake nebandyk sest ant suolo suslapsi... mama iseina -brolis nesedi ant suolo ,atsisedo ant bordiuro doh.gif  hihihi.gif . mama nepasake kad negalima ten sest

thumbup.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 04 07, 19:26)
dar karta laba  ax.gif

gal nelabai kada ir rasiau apie tai kas nutiko  g.gif . Gimdziau susitarusi pas gyd E.Bauzyte. Labai nesinori issiplesti apie gimdyma, nes gydytojos temoje mane jau isvadino nedekingu "sunimi", kuris geradario ranka kanda ir purvais drabstosi.Bet jei trumpai tai gimdziau praejus 3 dienom po antro termino, buvo daug visokiu nesusipratimu visa diena, kai jau nakti greitoji atveze, buvo nuspresta , kad gimdysiu pati ir gimdymo metu ziures ar nereikia cezario(pirmoji gim per ekstrini cezari, pablogejus jos buklei). Nuleido vandenis,padare epidura, gimdymas truko 4 valanandas,kaklelis pilnai atsidare, pradejau stangintis, po kiurio laiko prasidejo sambruzdis, nieks nieko nesako, tik iskviete naujagimiu gydytoja, budincia ginekologe, isgirdau zodi vaakumas, nepakankamos stangos, jokiu normaliu atsakymu i klausimus, poto viskas vyko kaip kosmare, taike vaakuma, mano saremiai buvo dinge, gyd gulejo ant manes ir stume vaika, kai nepavyko padare pagalaiu cezari, bet kazkodel is pradziu bande dar eoidurini nuskausminima gilinti , nepavyko, ttada bendra narkoze ir pjuvis, mazute buvo negyva, atgaivino, 16 paru reanimacijoje zinanat, kad mirs, nes uvo kritinis smegenu pazeidimas. Priezastis, kodel ji neislindo buvo ne mano nepakankamas stanginimasis, o trumpa 2 kartus apie kakla apsisukusi virkstele. Mire nes pasismauge gryna ta zodzio prasme. Pykstu ant gdytoju ir visu kliniku, nes operacine nuo gimdymo palatos vos pora zingsniu, o nuo to laiko kai mazosios pulsas krito iki 60 iki kol padare cezari praejo 45 min. Smegenu mirciai uztenka 10min. Bet net net ne tai svarbiausia, nes nu gi visi padaro klaidu. Svarbiausia, kad gydytoja visiems sako, kad pdare daugiau nei galejo, isgelbejo mane ir tt. Meluoja, kad buvo tik viena karta taikytas vaakumas, kai mes su vyru 3 kartus prisimenam ir siaip daug melo aplink sita istorija. Kadangi pati esu busima gydytoja tai visokiu nesamoniu prisiklausiau...Todel ir pabegau bent kuriam laikui is to pragaro

O gi uztektu jai tik pripazinti, kad ne viska padare teisinai ir man ir jai palengvetu, nereuketu pykti ir jaustis raupsuotaja. Nes keistai pas mus Lietuveleje yra tu zmogus nukenti, o lieku pats kalciausias...

Mano gyd siuo metu laukiasi pati, tikiuosi, kad motiniskas saugojimo instinktas duos geresniu rezultatu ir darbe

Mano angelėlio gimdymo istorija neįtikėtinai panaši... Nenoriu prisiminti, bet negaliu pamiršti. Akivaizdu viena: gimdymo istorija panaši, rezultatas - irgi... Tik ne iš karto, o su didžiausiom kančiom išėjo mano mažiukas. Vėl viskas iškilo prieš akis, kas giliai giliai "paslėpta" buvo... Ir ko nebepakeisi.
Atsakyti