Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

man jis nerealus. O jis paprastas lietuviškas. Lietuvių mitologijoje Žemyna – gamtos motina, žemės ir jos vaisių deivė, gyvosios gamtos bei derliaus globėja , perkūno žmona.
pas mus irgi retas, aplinkoj nėra nei vienos, bet šitas vardas man pats gražiausias mergaitei ir nuo mokyklos laikų jį laikau dukrai ir perspėju visus iš savo aplinkos, kad šis vardas bus mano dukros ir kad nebandytų vogt, o jei kas, kad paskui nešnekėtų, kad giminė ,draugė vardą nukosėjo cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
laikykites mergickos, visa likusi givenima mes susidursim su tokeis sunkeis tarpsneis, nekur jau nuo to nepabegsim! stipribes eilini karta tik galiu palinket!
Atsakyti
Taigi va, tos sukaktys... Matyt dėl to ir man kilo noras čia sugrįžti, artėja mano Angeliuko trečiasis gimtadienis verysad.gif

QUOTE(STT @ 2008 04 10, 19:22)
man jis nerealus. O jis paprastas lietuviškas. Lietuvių mitologijoje Žemyna – gamtos motina, žemės ir jos vaisių deivė, gyvosios gamtos bei derliaus globėja , perkūno žmona.
pas mus irgi retas, aplinkoj nėra nei vienos, bet šitas vardas man pats gražiausias mergaitei  ir nuo mokyklos laikų jį laikau dukrai ir perspėju visus iš savo aplinkos, kad šis vardas bus mano dukros ir kad nebandytų vogt, o jei kas, kad paskui nešnekėtų, kad giminė ,draugė vardą nukosėjo cool.gif  biggrin.gif

Man ir šis vardas labai gražus wub.gif , turėjau aš jį minty, kai rinkau mažei vardą, bet mūsų pavardė ganėtinai ilga ir sudėtinga doh.gif , tiesiog norėjosi trumpo...
Atsakyti
Kaip dziaugiuosi uz naują Stebukliuką, kuris išvydo pasaulį ir už tėvelius 4u.gif
Reiks vėl sąrašus koreguoti 4u.gif
Tik šiandien jau neturiu visai sveikatos, tai gal kitą kartą pakoreguosim 4u.gif
Matau, kad su pavasariu nuotaikos truputėlį gerėja, labai džiugu mirksiukas.gif
Laikykitės mergytės drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu mergaites tikiuosi kad viena mamyte neuzpyks uz "prasnipinejima", bet tai labai man pakele nuotaika, labai dziaugiuos uz ja ir linkiu kuo dideliausios sekmes
viena angeliuko mamyte laukiasi dvynuku, jei ji noresprisistatys wub.gif
liko parasyt viena zinute, todel einu atidaryt temos 4u.gif
nauja tema cia http://www.supermama...;#entry16382687
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 11 balandžio 2008 - 08:02
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 11, 08:51)
nu mergaites tikiuosi kad viena mamyte neuzpyks uz "prasnipinejima", bet tai labai man pakele nuotaika, labai dziaugiuos uz ja ir linkiu kuo dideliausios sekmes
viena angeliuko mamyte laukiasi dvynuku, jei ji noresprisistatys wub.gif
liko parasyt viena zinute, todel einu atidaryt temos 4u.gif
nauja tema cia http://www.supermama...;#entry16382687

bigsmile.gif rimtai wub.gif nerealu - dviguba laimė 4u.gif

nemanau kad supyks, parašyk, kas tokia.

O aš šiandien 4 val eisiu pasižiūrėt spurdančio mažiuko wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti