Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip niekad vėjuotas vasaris...

6 val. ryto. Pabundu pajutus didelius pliūpsnius tarp kojų smile.gif Dar minutėlė kol susivokiu, kas vyksta, o tada purtau vyro petį: „Man nubėgo vandenys...“ Jis pašoka kaip įkirptas, tuoj puola iš lovos ir bėga rengtis – man juokinga biggrin.gif Po to jau į tualetą lekiu aš, nes pliūpsniai kaip iš kibiro, nesiliauja doh.gif Pamirštu užsirakinti duris, įlekia mūsų tėtis ir šūkteli: „Tu ką, nesėdėk ten!“ biggrin.gif Išsigando, kad „ten“ sėdėdama nepagimdyčiau biggrin.gif Ot tas naivumas cool.gif
7 val. mes jau ligoninėj, vaikiuko širdutė dirba puikiai, kaklelis atsivėręs 4-5 cm. Kažkaip nuliūstu, nes man tai pasirodo mažai...
Gimdykla. Žiovaujam abu su vyru, ramu aplink, niekas nevyksta, nėra ką veikti. Užeina reti sąrėmiai, bet juos taip bežiovaudama be didesnio vargo ir pralaukiu. Vyras jau kaktą į palangę atrėmęs snaudžia, aš irgi neturiu ką veikt biggrin.gif
11.30. Patikrina kaklelį, o ten vos 6 cm. Apmaudu ne tas žodis doh.gif Gydytojas jau pasiūlo skatinamuosius, na, kad „linksmiau būtų“ biggrin.gif Aš tiek prisiklausius apie skausmus bijau jų kaip maro, tad atsisakom: „ne, mes niekur neskubam, galim palaukt“ smile.gif Po 10 minučių visa sutrikus lekiu ieškot gydytojo, nes noriu tų vaistų, bala nematė, svarbu tik greičiau biggrin.gif
12 val. Pastato lašelinę. Tada ir prasideda mūsų gimdymas. Kažkaip pradedam daugiau bendrauti, tarp sąrėmių vis dar turiu ūpo pasijuokti, vyras pasakoja visokias fantazijas, aš dar kažką prikuriu ir taip blevyzgojam pakikendami biggrin.gif
13.30. Aš jau nebekalbu. Tik vyras, vis paprašau, kad nesiliautų man ką nors pasakojęs. Ir masažuoja, masažuoja, atrandam masažo vietas, kurios labiausia padeda iškęsti (truputį žemiau juosmens, beveik sėdmenys). Dar sugebam pajuokauti apie vyro „gimdymo traumą“ – nutrintus krumplius biggrin.gif
14.10. Akušerė kažką apie nuskausminamuosius... Aš galvoju, gal pirma pažiūrim, kas ten vyksta. Tada ji sako „tikrai... jau nebe... 8 сm”. Pažvelgia į laikrodį ir taria: „Na, iki trijų vaikelį jau turėsit“. Tie žodžiai kaip balzamas, apsiverkiu iš laimės, lipu nuo lovos, klausiu, ar galima ant kamuolio. Taip, galima. Šokinėju kaip išprotėjus, aukštyn žemyn aukštyn žemyn, duoduosi ant to kamuolio viskas dzin... Poilsio sekundę girdžiu vyrą „Tu labai graži...“ Matyt, ir jis išprotėjo... Ir verkiu verkiu, nes jau tuoj...
14.30. Sakau, kad pakviestų gydytoją, nes jau jau... Tikrina kaklelį, nelabai ką iš to atsimenu, tik kad noriu stumti, sako „stumk jei nori“. Stumiu... nedaug... Gydytojo replika „Matosi plaukučiai“ biggrin.gif Lipdama ant gimdymo stalo dar spėju paklausti, kokios spalvos ir ar labai jų ten daug biggrin.gif Atsakymo jau nebegirdžiu... Nieko nebežinau, nieko nebenoriu, tik kad greičiau.... viską darau, ką sako, minutėlei kažkokia panika... susikaupiu... stipriai stipriai stipriai... nežinau, kaip pajuntu, kad gimė galvutė... sąrėmio jau net nelaukiu, leidžiu vėl sau truputį išprotėti ir po akimirkos pasidaro lengva... tada vėl verksmas, verkiu jau ne aš, o gal aš, gal abi verkiam... dar kartelį pakylu pažiūrėti. Pamatau... mes turim dukrytę. Apkabinu, glaudžiu, glaudžiu, žinau, kad jau dabar niekada nepaleisiu.
14.40. Mūsų Vėjūnė smile.gif

Esu dėkinga iki begalybės savo vyrui. Man jis tuo metu buvo viskas – geriausias gydytojas, didžiausias palaikymas, švelniausi jausmai.(Galingiausias epidūras biggrin.gif) Kažkaip pajutau, kad kažkas vėl atgimė, kad mes vėl susitikom iš naujo...
Mes šeima.
Mūsų namai be galo jaukūs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyčiukas: 06 balandžio 2008 - 22:02
Aukit dideles ir sveikos 4u.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif o gimdei be epiduro?
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif
Taip, gimdžiau be epidūro smile.gif Abu vaikučius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2008 04 06, 21:54)
... tada vėl verksmas, verkiu jau ne aš, o gal aš, gal abi verkiam... dar kartelį pakylu pažiūrėti. Pamatau... mes turim dukrytę. Apkabinu, glaudžiu, glaudžiu, žinau, kad jau dabar niekada nepaleisiu.

wub.gif wub.gif wub.gif Labai gražu :wub

Šaunuolė, Saulyčiuk 4u.gif

Linkėjimai Vėjūnei ir broliukui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 07 balandžio 2008 - 10:44
labai labai grazi istorija wub.gif wub.gif saunuole wub.gif Vejunei 4u.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
kaip graziai aprasei wub.gif wub.gif wub.gif

oi ir vel apsizliumsiu tuoj lotuliukas.gif

sekmes visai jusu seimynai wub.gif
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif
Tokia jauki, kupina šiltų jausmų istorija wub.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
Ačiū jums visoms už gražius žodžius wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
daugiau nieko negaliu pasakyti..............................netekau amo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti