Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip niekad vėjuotas vasaris...

labai grazuuuuu
Atsakyti
sekmes......... 4u.gif
Atsakyti
kaip mielai per gimdyma isprotejo visa seimyna blush2.gif lotuliukas.gif sekmes ir sveikateles jums 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif
Atsakyti
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Graži istorija,o vaikelio vardas dar gražesnis wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms wub.gif wub.gif

O gimdymo metu būsena rimtai prie išprotėjimo ribos gali būti (ypač, kai pasiskaitai SM juokingų gimdymo istorijų skyrelį hihihi.gif) biggrin.gif

Ramunita, ačiū už pagyras vardukui 4u.gif Šiaip labai jau daug prieštaringų nuomonių tongue.gif Bet tas vardas mūsų taip išmylėtas, tiek metų širdy išnešiotas... o dar šįmet vasaris buvo tikrai siaubingai vėjuotas doh.gif
Atsakyti
Labai grazi istorijauser posted image wub.gif
Atsakyti
Grazu..... 4u.gif

Papildyta:
Kokia jauna grazi seima, sunelis, po to dukryte su neeiliniu vardu.
Mano gimdymas buvo po 11metu pertraukos nuo pirmojo, bet tikrai pajutau , kaip tu sakai viska tarsi is naujo, rysys atsinaujina.
Atsakyti
Po tokios istorijos ir vel nebe taip baisiai tas gimdymas atrodo... ech... ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2008 04 06, 21:54)
Esu dėkinga iki begalybės savo vyrui. Man jis tuo metu buvo viskas – geriausias gydytojas, didžiausias palaikymas, švelniausi jausmai.(Galingiausias epidūras biggrin.gif) Kažkaip pajutau, kad kažkas vėl atgimė, kad mes vėl susitikom iš naujo...
Mes šeima.
Mūsų namai be galo jaukūs...

Man ši pastraipa labai patiko..., tokia tikra, šilta..., juk namų jaukumą kuria ne interjeras ir ne kambarių kiekis, o juose gyvenantys žmonės........Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Be galo gražu, šilta ir nuoširdu....Vardas tikrai gražus wub.gif
Atsakyti