TURIU KLAUSIMA, GAL KAS ZIMO KIEK KAINUOJA PAPILDOMI VAZIAVIMAI VAIRAVIMO MOKYKLOSE?

Vilniui tai mazaug 70lt darbo dienomis, savaitgaliais iki 100 net.. cia vaiziavimas pusantros valandos.
kitur yra 50lt + benzinas, kuris ir kainuotu mazdaug iki 20 lt.
gal kur pigiau zinot???
kitur yra 50lt + benzinas, kuris ir kainuotu mazdaug iki 20 lt.
gal kur pigiau zinot???

QUOTE(bamas2 @ 2008 03 27, 11:38)
TURIU KLAUSIMA, GAL KAS ZIMO KIEK KAINUOJA PAPILDOMI VAZIAVIMAI VAIRAVIMO MOKYKLOSE? 

o tau asmeniskai reik tema susikurt?
gi yra apie tai tema http://www.supermama...showtopic=98969
Taip, man paciai reikia instruktoriaus paslaugu, tik neissivaizduoju kiek kainuoja atejusiems is gatves. Maciau ta tema, bet kad ten Vilniuje, o as gyvenu Kaune.
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 07:18)
vakar buvo man pirmosios pagalbos pamoka, tai pašnekėjau su ta direktore, sakė važinėsim savaitgaliais. ir jeigu kas kad vėl jai sakyčiau. nu tai žiūrėsim kaip čia bus. galėtų būti registracija pačioj mokykloj, užsirašyčiau visiems ateinantiems šeštadieniams iš eilės ir ramu būtų.
uhu, butu gerai, jei is karto galetum uzsirasyt

QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 10, 09:16)
nea, šį atseit jau užimta, antradienį važiuosiu, tada ir tarsimės

Sveikos,
pagaliau uzsirasiau ir as vairavimo kursams Dorkane
Siandien jau einu i pirma paskaita ir jau gausiu instruktoriu. tik idomu, kada jis mane gales priimti
Jauciu eiles kokios
Idomu, koki instruktoriu gausiu? Gal kas man i kompanija Savanoriuose?
pagaliau uzsirasiau ir as vairavimo kursams Dorkane

Idomu, koki instruktoriu gausiu? Gal kas man i kompanija Savanoriuose?

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 09:31)
as tai is pradziu norejau vakarais vazinet, bet irgi daznai uzimta buvo, o ir tamsoj tai kuoliuku nesimato, tai sunku mokytis (diena tikrai daug lengviau), tai paskui pradejau vaiksciot pietu metu (visai salia dirbu), greiciau isvazinejau pamokas.
papasakok kaip tau praeis pamoka ir sekmes

QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 10, 09:54)
as tai is pradziu norejau vakarais vazinet, bet irgi daznai uzimta buvo, o ir tamsoj tai kuoliuku nesimato, tai sunku mokytis (diena tikrai daug lengviau), tai paskui pradejau vaiksciot pietu metu (visai salia dirbu), greiciau isvazinejau pamokas.

greičiau tai reiškia kad gaudavai porą kartų į savaitė? nors koks skirtumas, ji man šia savaitę net nesiūlė, o užsirašinėjom pirmadienį ir kitos pirmadienio nesiūlė, nes viskas užimta

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 10:06)
greičiau tai reiškia kad gaudavai porą kartų į savaitė? nors koks skirtumas, ji man šia savaitę net nesiūlė, o užsirašinėjom pirmadienį ir kitos pirmadienio nesiūlė, nes viskas užimta
tai taip ir važinėsim vieną kartą į savaite turūt ir geriau nėra ko tikėtis. dabar vakarais šviesu, o dienos metu nu vieną kartą galėčiau išsiprašyti iš darbo, bet daugiau tikrai ne
bet iš važinėjimo vakarais irgi turbūt mažai naudos, kamščiuose prastovėsim ir tiek
ale teks kartais paskaitą paaukojus kamštyje pasėdėt, nes kitaip iki liepos 1d. kursų nepasibaigsiu 

Taip, per viena savaite pavyko tris pamokas gauti, tai dziaugiausi, jautesi kad mazesne pertrauka, vairavimas gersnis. Kitos pamokos - karta per savaite.
Teko irgi biski kamsciuose pasedet, bet manau ir tai naudinga, ismoksti judet

QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 10, 10:46)
Taip, per viena savaite pavyko tris pamokas gauti, tai dziaugiausi, jautesi kad mazesne pertrauka, vairavimas gersnis. Kitos pamokos - karta per savaite.
ir butinai prasyk kai prasivazinesi, kad veztu regitros keliais, nes pati nepasiulys greiciausiai (as visad pati prasydavau), ji vis sakys, kad reikia gerai vaziuot, norint ten, bet tu prasyk 

ačiū už patarimus

o aš tai galvoju važiuoti į savo gimtą mietą (Alytų) laikyti egzamino, sakau gal lengviau bus
dabar pažiūrėjau į registraciją, tai tokios išvados: jei iš pirmo karto neišlaikau, tai iki liepos pirmo nebebus prošvaisčių užsiregistuoti dar antrą kartą kad pabandyt