Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 11:28)
ačiū už patarimus  4u.gif
o aš tai galvoju važiuoti į savo gimtą mietą (Alytų) laikyti egzamino, sakau gal lengviau bus
dabar pažiūrėjau į registraciją, tai tokios išvados: jei iš pirmo karto neišlaikau, tai iki liepos pirmo nebebus prošvaisčių užsiregistuoti dar antrą kartą kad pabandyt  verysad.gif  nes jeigu leidžia užsiregistruoti vienam kartui, tai po egzamino neišlaikyto geriausiu atveju užsiregistruosiu kitam kartui po mėnesio  doh.gif  verysad.gif koks šūdas

nera uz ka ax.gif
jei gerai zinai Alytu, laikyk ten, gal lengviau, ten gal ir eiles mazesnes. Man tai tektu Kaune laikyt, nes gimtas miestas per mazas smile.gif o Kaune as nesigaudau, lieka Vilnius.
as eisiu bandyt laime 22 diena, jei nepavyks, gal dar koki karta ir spesiu pabandyt, jei irgi nepavyks.. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 10, 12:35)
nera uz ka  ax.gif
jei gerai zinai Alytu, laikyk ten, gal lengviau, ten gal ir eiles mazesnes. Man tai tektu Kaune laikyt, nes gimtas miestas per mazas smile.gif o Kaune as nesigaudau, lieka Vilnius.
as eisiu bandyt laime 22 diena, jei nepavyks, gal dar koki karta ir spesiu pabandyt, jei irgi nepavyks..  cry.gif

Kad ir ten ir ten sunku bus prisiregistruoti, taip, zmoniu mažiau Alytui, kas be ko, bet ir tų policininkų atitinkamai mažiau. kaip ir vilniui šiam mėnesiui kelios vietos liko, taip ir alytui verysad.gif
nu vistiek reik būt optimistei ir tikėtis kad iki liepos dar suspėsiu bigsmile.gif
sėkmės tau 22d bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 10 balandžio 2008 - 11:44
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 12:44)
Kad ir ten ir ten sunku bus prisiregistruoti, taip, zmoniu mažiau Alytui, kas be ko, bet ir tų policininkų atitinkamai mažiau. kaip ir vilniui šiam mėnesiui kelios vietos liko, taip ir alytui  verysad.gif
nu vistiek reik būt optimistei ir tikėtis kad iki liepos dar suspėsiu  bigsmile.gif
sėkmės tau 22d  bigsmile.gif  4u.gif

spesi kaip nors 4u.gif laukiu atsiliepimu kaip seksis su Marija, sekmes smile.gif
Atsakyti
kodel nepabaige senoios temos, isleket i nauja?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 08:31)
nea, šį atseit jau užimta, antradienį važiuosiu, tada ir tarsimės  g.gif

nelaukit antradienio,. o kuo greičiau tarkitės, kad ir dabar ar rytoj ankstyva rytą smile.gif
nes antradienį jums gali pasakyti, kad ji vėl jau užimta rolleyes.gif gi daug žmonių nori laikyti tas teises doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 10:28)

dabar pažiūrėjau į registraciją, tai tokios išvados: jei iš pirmo karto neišlaikau, tai iki liepos pirmo nebebus prošvaisčių užsiregistuoti dar antrą kartą kad pabandyt  verysad.gif  nes jeigu leidžia užsiregistruoti vienam kartui, tai po egzamino neišlaikyto geriausiu atveju užsiregistruosiu kitam kartui po mėnesio  doh.gif  verysad.gif koks šūdas

bent anksčiau būdavo, kad dieną prieš žmonės išsiregistruoja smile.gif ir atsiranda vietų smile.gif tai turėsit sėdėti prie kompo ir refrešinti regitros puslapįbiggrin.gif
na bet tikiuosi išlaikysit iš pirmo karto mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien REGITROS teorija 100 proc. pajamiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar reik drebet del vairavimo ax.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandieną teoriją išlaikiau:)
O dėl praktikos, tai nemanau, kad suspėsiu susisukti iki liepos. Aš pas Mariją važinėju. Kiek maldauju, kaulyju - bet tik vieną kartą per savaitę tegaunu... Ir su laiku visokiu sutinku. Ir vis tiek nieko... Nebežinau ką daryti, nes toks mokymasis man nepanašus į mokymąsi. Nėra įsivažiavimo, įdirbio, viskas užsimiršta, ima tik stresas... O reikalavimai keliami užsiėmimų metu labai dideli. Nori, kad važiuotumėm be klaidų... Bet iš kur nebus tų klaidų, jeigu įgūdžių nėra ir pasimokyti su šeimos nariu keliuose dar negalima... Noriu tik greičiau pabaigti šią mokyklą ir ieškosiu kitų instruktorių. Dar su vyru, tėčiu važinėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meibl: 10 balandžio 2008 - 21:09
QUOTE(natina @ 2008 04 10, 21:43)
Siandien REGITROS teorija 100 proc. pajamiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Dabar reik drebet del vairavimo ax.gif

saunuolle 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės , o išlaikius mokykloj teoriją , galima iškart Regitroj teoriją laikyt , ar būtinai reik ir vairavimą mokykloj būt išsilaikius ?
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2008 04 11, 08:33)
Sveikutės , o išlaikius mokykloj teoriją , galima  iškart Regitroj teoriją laikyt , ar būtinai reik ir vairavimą mokykloj būt išsilaikius ?

nereikia. vairavimo tik praktikai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Na va , o man instruktorius sakė kitaip doh.gif nes užsiregistravau 04.22 kaikyti teoriją Regitroj , taip sunkiai radau tą vietelę , bet man su aikštele nelabai kas verysad.gif ,tai jis sako , kol mokykla neišduos liudijimo , kad ją baigei , Regitroj laikyt teorijos negali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2008 04 11, 09:44)
Na va , o man instruktorius sakė kitaip  doh.gif nes užsiregistravau 04.22 kaikyti teoriją Regitroj , taip sunkiai radau tą vietelę , bet man su aikštele nelabai kas  verysad.gif ,tai jis sako , kol mokykla neišduos liudijimo , kad ją baigei , Regitroj laikyt teorijos negali  rolleyes.gif

tai pasiskaitykit regitros puslapyje, ten viskas ai6kiai i6d4styta kas ir kaip k1 laikyt gali
Atsakyti