Turėjom Canpol babies pompytę, tai iš vis nesupratau kam ji reikalinga, dabar naudoju Bebe confort snargliatraukį, tikrai efektyvu
tik va vaikui labai nepatinka
Rhinomer - stebuklas , neturėjau jo 8 mėn. tai prisikankinom , o dabar - pasaka
as tai nuo pat gimimo nusipirkau Rhinomer nosytes atsiurbeja,ir esu labai patenkinta
,nes neisivaizduoju
,kaip ten galina su ta pompyte isvalyti nosyte.
visom patariu ji naudoti nosytes valymui
Siųsim ir mes tėtuką pirkti tų stebuklingų bubiukų šlangyčių...
Tik niekaip neapsisprendžiu - BC ar tą Rhinomer???
O dėl nosies gleivinės pažeidimo...
Turim sūnų 2,5 metų... tai nulat trina nosytę... gal alergiškas ar šiaip kas... bet man nuojauta kužda, kad ir su dažnu nosytės valinėjimu jam galėjom pakenkti... gal ta gleivinė ir susidirgino...
Tik niekaip neapsisprendžiu - BC ar tą Rhinomer???
O dėl nosies gleivinės pažeidimo...
Turim sūnų 2,5 metų... tai nulat trina nosytę... gal alergiškas ar šiaip kas... bet man nuojauta kužda, kad ir su dažnu nosytės valinėjimu jam galėjom pakenkti... gal ta gleivinė ir susidirgino...
Rusiskas ir
ir pigus. mums patiko
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 04 03, 09:34)
as tai nuo pat gimimo nusipirkau Rhinomer nosytes atsiurbeja,ir esu labai patenkinta
,nes neisivaizduoju
,kaip ten galina su ta pompyte isvalyti nosyte.

Mes irgi paskaitėm supermamos psl. reklamą ir vyrui sakau - REIKIA ir mums Rhinomer. Tikrai nepasigailėjau nei vieną sekundę
Mes irgi turim Rhinomer. Jėga.
Mes turim taip pat RHINOMER, bet gal mūsų nosytė dar per maža
Neatsisiurbia labai daug ir ji man vis pašnopuoja. Šiaip negirdėjau nei vieno neigiamo atsiliepimo apie tą aspiratorių . Ko nepasakyčiau apie pompytes
O ką Jūs lašinat prieš tai į nosytę ? Mums rekomendavo jūros vandenuką arba ramunėlių arbatytę su druskyte
QUOTE(undinuks @ 2006 06 24, 13:52)
Neatsisiurbia labai daug ir ji man vis pašnopuoja. Šiaip negirdėjau nei vieno neigiamo atsiliepimo apie tą aspiratorių . Ko nepasakyčiau apie pompytes
O ką Jūs lašinat prieš tai į nosytę ? Mums rekomendavo jūros vandenuką arba ramunėlių arbatytę su druskyte 
mes irgi naudojam Rhinomer. Anksčiau turėjom kažką panašaus, tik daug kartiunio naudojimo. Visuomet įpurškiu jūros vandens. Išvalo labai gerai, viską ištraukiu. Iškart matosi kaip mažuliui palengvėja
QUOTE(undinuks @ 2006 06 24, 13:52)
Iki 1,5 men. ar tai as nemokejau to Rhinomero naudoti, ar tikrai nosyte per maza buvo. Sakiau - kas galejo israsti tokia nesamone
Mes pravalom su suviniotais vatytes gumuleliais, pamirkytais spec.aliejuke, paskui, jei reik, issiurbiam pompyte smailiu galiuku. Tada pompyte neerzina nosytes vidaus, kadangi jau buna sutepta aliejuku. Tai darom labai greit, nes vaikas baisiai pyksta ir muistos, todel kitos priem.netinka.