Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

Mamos, mano vaikiukui sloga. Turiu "Chiko" snargliatraukiuka (nepamenu kaip tas daiktas tikrai vadinas... smile.gif aspiratorius? g.gif na bet zhinot, apie kalbu wink.gif ), bet jis man visai nieko neishtraukia, vaikas klykia kai kishu, visaip bandzhiau, nieko neisheina mad.gif . Girdejau, kad su tuo "Chiko" tikrai nekas ne man vienai. Pamenu pusbrolio dukrai puikiai snargliukus ishtraukdavau su tokiu daiktu, bet kokios firmos, tai nezhinau... Patarkit, gal zhint gera snargliatraukiuka? blink.gif Labai reikia sad.gif . Gal ish "Bebe comfort" geras? blink.gif
P.S. atsiprashau uzh klaida temos pavadinime wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 06 gruodžio 2006 - 09:08
Jo, "Bebe confort" labai geras thumbup.gif . Toks kur su slangutem. Kiek tavo plauciai kompresijos turi tiek istrauksi maumu is nosytes. Mes toki naudojam. thumbup.gif dalykas.
Atsakyti
Mes naudojames paprasta, rusiska (atrodo), maza kriausyte smile.gif klizmom skirta atrodo laugh.gif Gerai istraukia smile.gif Mano maze nebijo smile.gif Nors ir slogos nera, zino kuriam stalciuj stovi, issiima, isikisa ir snopuoja biggrin.gif
Atsakyti
Siulyciau rusiska, nes ir pigus ir istraukia gerai smile.gif
Atsakyti
chikko tikrai sudas. pati tik ana savaite nusipirkau. vaikiukas zviegia ir nieko ten neistraukia, o ir ne pigiausias.

rasykit, koki dabar pirkti, nes jauciu teks siurbti burna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 02 12, 15:02)
Jo, "Bebe confort" labai geras thumbup.gif . Toks kur su slangutem. Kiek tavo plauciai kompresijos turi tiek istrauksi maumu is nosytes. Mes toki naudojam. thumbup.gif dalykas.

Kuzia, kas tos slangutes blink.gif
Ishsiunchiau vyra ir Tindi- rindi, gal dar spesiu paprotint kuri tiksliai pirkt wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (chiku - raku @ 2004 02 12, 15:22)
Kuzia, kas tos slangutes blink.gif
Ishsiunchiau vyra ir Tindi- rindi, gal dar spesiu paprotint kuri tiksliai pirkt wink.gif .

Ten tas siurbtukas ne kriausytes formos. O tipo, 2slangutes sujungtos, viena istatai i nosyte, pro kita trauki. Visos kriausytes (turejau ir tokia) yra palyginti sh... su sita snargliatrauke.
Atsakyti
As turiu Chicco. Iki siol neblogai atrodo trauke, bet kai dabar lelyte turi rimtesne sloga, matau, kad tikrai sh...
Atsakyti
Geriausia paprasta klizmute uz 1 Lt su centukais. Tikrai ne verta islaidaut del firminiu snargliatraukiu.
Atsakyti
Siulyciau tik bebe confort pirkti.Pas mano vaikiuka buvo amzina sloga isbandziau ivairius siurbtukus.Palyginti su bebe confort visi sh.Pirkau hyper rimi.Kainuoja apie 11lt. biggrin.gif
Atsakyti
bandau isivaizduoti apie koki stebukla snekat. jauciu jis panasaus principo i ta, kuriuo mums ligonineje snargliukus trauke. tik ten ta trauka is masinos ejo, bet irgi per slangeli. tai nosyte per keleta sekundziu isvalydavo thumbup.gif as deja tokiu stebuklu pirkti nemaciau unsure.gif bet gavau gana nebloga kriausyte ligonineje, kovojant su sloga pasiteisino. o ta kuria prikau pati, ismeciau mad.gif
Atsakyti
Kai pamaciau, kokia tema, pirma mintis, kuri sove - Dieve, tik ne Chicco! Pirkau ji pirmai dukrai, pries 5 metus, o po to vis tiek naudodavau paprastute kriausyte uz pora Lt.
Tikrai geras patarimas, kad reikia valant viena snerve uzkisti, o kita - valyti!
sesutes pamoke,kad kai trauki is vienos skyles,kita reik uzkimst,tada geriau isivalo.Vat.
Atsakyti