tęsiam...
QUOTE(Kalinka @ 2004 04 06, 13:50)
kirpeja siauliuose....atvykit nuvesiu uz 10 litu patvarkys
o plauku guma prekiauja profesionalios plauku prieziuros parduotuves. Kremo pavidalo istepu ties saknim nes pas mane prie saknu prigule o kuo toliau nuo saknies tuo plaukas labiau issisketes, trapecijos formos plaukuosena
o lankscios fiksacijos žele paryskina garbanas. turiu tokia sukuosena is daug segtukiuku pasidarau toki lankeli pakausyje sruogas taip susegu, o galus su zele
arba sulyginu kad styrotu arba paglamzau
Papildyta @ [mergetime]1081255982[/mergetime]
sia savaite eisiu pasikarpyti uzklausiu kaip kirpimo pavadinimas
rezultata jau zinau tokio kirpimo - susigyvenimas su garbanom 

Papildyta @ [mergetime]1081255982[/mergetime]
sia savaite eisiu pasikarpyti uzklausiu kaip kirpimo pavadinimas

kad ir penkis kart daugiau sumokeciau, kad rezultatą matyciau

Kalinka gal butu galima kontaktus jusu kirpejos i az

QUOTE(wikne @ 2008 05 04, 21:27)
o tai kiek laiko taip vaikstot su nesukuotais?nesusivelia?
juk wistiek matosi kada plaukuciai sukuoti o kada ne 

tikrai nesimato, tik kai pasisuka kalba apie plaukus ir pasakau kad savaite nesukavau plauku, tokiu smagių reakciju sulaukiu

QUOTE(puupsikas @ 2008 05 04, 21:36)
kas bus jei tikras grabanas pradėsi šukuot? aš nekalbu apie nesibanguojančius plaukus..o tikros vešlios grabanos, į kukų kamuolį panaši būtų išsukuota garbanė
pati turiu tokius plaukus ir šukuoju tik prieš plaunat juos 

as tai isplovus sukuoju, nes pries plovima sunkiai man pavyktu, nes plaukai pakankamai ilgi, o slapius patepu semenu aliejum ir labai smagiai issisukuoju

QUOTE(Salomeja @ 2008 05 04, 21:43)
Nu bet rimtai, jei garbanės pradėsim plaukus šukuot, tai kam dar tokios temos? Visos kaip viena būsim kūtvėlos. Aš galvą plaunu kas antrą dieną. Tokiu metų laiku - rytais. Nes jau pliusinė temperatūra, todėl nedžiovinu. Taigi tą dieną plaukai gražiausiai atrodo. Kitą rytą jie aišku susivėlę. Tai papurškiu kokio nenuplaunamo kondicionieriaus, pagniaužau kiek. Jei ypač susigulėję - daugiau papurškiu, kad gerokai sudrėktų (bet retai prireikia) ir viskas. Aišku jie pasivėlę. Bet man geriau vaikščiot susivėlusiai, kaip raganai nei pasipūtusiai kaip pudeliui.
P.S. aš net šukuotis neturiu kuo:)))) Vieninteles šukas, kurias naudoju sklastymui daryt:)
P.S. aš net šukuotis neturiu kuo:)))) Vieninteles šukas, kurias naudoju sklastymui daryt:)
man tai naturaliai isdziuve negraziai atrodo, nu ta prasme plaukai graziai atrodo bet tik man netynka, reikia pakelt truputi papust, tai visad naudoju difuzeri ir putas garbanotiem plaukam...
seniau naudojau Wella firmos putas, bet dabar nebematau as ju visai

p.s. tikiuosi lb nesupyks autore, kad pratesiau jos temuke, labai norejau test pasnekesius:4u: