Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

tęsiam...

QUOTE(Kalinka @ 2004 04 06, 13:50)
kirpeja siauliuose....atvykit nuvesiu uz 10 litu patvarkys thumbup.gif o plauku guma prekiauja profesionalios plauku prieziuros parduotuves. Kremo pavidalo istepu ties saknim nes pas mane prie saknu prigule o kuo toliau nuo saknies tuo plaukas labiau issisketes, trapecijos formos plaukuosena  blink.gif  o lankscios fiksacijos žele paryskina garbanas. turiu tokia sukuosena is daug segtukiuku pasidarau toki lankeli pakausyje sruogas taip susegu, o galus su zele thumbup.gif arba sulyginu kad styrotu arba paglamzau 
Papildyta @ [mergetime]1081255982[/mergetime]
sia savaite eisiu pasikarpyti uzklausiu kaip kirpimo pavadinimas biggrin.gif rezultata jau zinau tokio kirpimo - susigyvenimas su garbanom wink.gif

kad ir penkis kart daugiau sumokeciau, kad rezultatą matyciau bigsmile.gif o kiek kirpyklų apeita, nė vienoj nepasiule nieko mano plaukam...

Kalinka gal butu galima kontaktus jusu kirpejos i az ax.gif

QUOTE(wikne @ 2008 05 04, 21:27)
  o tai kiek laiko taip vaikstot su nesukuotais?nesusivelia? g.gif juk wistiek matosi kada plaukuciai sukuoti o kada ne unsure.gif

tikrai nesimato, tik kai pasisuka kalba apie plaukus ir pasakau kad savaite nesukavau plauku, tokiu smagių reakciju sulaukiu lotuliukas.gif

QUOTE(puupsikas @ 2008 05 04, 21:36)
kas bus jei tikras grabanas pradėsi šukuot? aš nekalbu apie nesibanguojančius plaukus..o tikros vešlios grabanos, į kukų kamuolį panaši būtų išsukuota garbanė  biggrin.gif  pati turiu tokius plaukus ir šukuoju tik prieš plaunat juos  rolleyes.gif

as tai isplovus sukuoju, nes pries plovima sunkiai man pavyktu, nes plaukai pakankamai ilgi, o slapius patepu semenu aliejum ir labai smagiai issisukuoju bigsmile.gif

QUOTE(Salomeja @ 2008 05 04, 21:43)
Nu bet rimtai, jei garbanės pradėsim plaukus šukuot, tai kam dar tokios temos? Visos kaip viena būsim kūtvėlos. Aš galvą plaunu kas antrą dieną. Tokiu metų laiku - rytais. Nes jau pliusinė temperatūra, todėl nedžiovinu. Taigi tą dieną plaukai gražiausiai atrodo. Kitą rytą jie aišku susivėlę. Tai papurškiu kokio nenuplaunamo kondicionieriaus, pagniaužau kiek. Jei ypač susigulėję - daugiau papurškiu, kad gerokai sudrėktų (bet retai prireikia) ir viskas. Aišku jie pasivėlę. Bet man geriau vaikščiot susivėlusiai, kaip raganai nei pasipūtusiai kaip pudeliui.
P.S. aš net šukuotis neturiu kuo:)))) Vieninteles šukas, kurias naudoju sklastymui daryt:)

man tai naturaliai isdziuve negraziai atrodo, nu ta prasme plaukai graziai atrodo bet tik man netynka, reikia pakelt truputi papust, tai visad naudoju difuzeri ir putas garbanotiem plaukam...

seniau naudojau Wella firmos putas, bet dabar nebematau as ju visai doh.gif , gal isimtos is prekybos ax.gif

p.s. tikiuosi lb nesupyks autore, kad pratesiau jos temuke, labai norejau test pasnekesius:4u:

Atsakyti
Mano banguoti plaukai irgi buna graziausi ta diena kai ryte issiplaunu,o po nakties jie buna kazkokie susiguleje,nutise,zodziu graziu,tvarkingu garbaneliu nerasta schmoll.gif Neseniai nusipirkau Wella Design putas garbanotiems plaukams(nebrangios jos,tik 10lt) ir tada po nakties garbanos islieka thumbup.gif Zodziu plaukuosena atrodo padoriai dvi dienas,iki sekancio plovimo thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif Nauja tema thumbup.gif
Plepėkim toliau nesikuklinkim mirksiukas.gif
Šukuoti garbanas nebijau, labiau bijau kaltūnų. Ir ,man užtenka papurkšti vandenuku, kad iššukuotos garbanos vėl susiraitytų
Atsakyti
mano plaukai irgi banguoti, bet jau turbut per ilgi(gerokai zemiau peciu), todel tu bangeliu nuo svorio vis mazeja... smile.gif
o siaip geriausiai atrodo irgi tik isplauti ir naturaliai isdziuve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cabra*urbana @ 2008 05 07, 05:39)
thumbup.gif Nauja tema  thumbup.gif
Plepėkim toliau nesikuklinkim  mirksiukas.gif
Šukuoti garbanas nebijau, labiau bijau kaltūnų. Ir ,man užtenka papurkšti vandenuku, kad iššukuotos garbanos vėl susiraitytų

gal tavo nesipucia, as savuosius sausus issukuociau tai tikrai papurkst neuztektu, jau tada viso kibiro lotuliukas.gif ir dziovinam is naujo aisku butinas dalykas putos thumbup.gif

QUOTE(linamask @ 2008 05 07, 13:47)
mano plaukai irgi banguoti, bet jau turbut per ilgi(gerokai zemiau peciu), todel tu bangeliu nuo svorio vis mazeja...  smile.gif
o siaip geriausiai atrodo irgi tik isplauti ir naturaliai isdziuve  mirksiukas.gif

man trumpi ar ilgi vienodai garbanoti, db istiesinti beveik iki liemens butu, bet garbaneliu nemazeja bigsmile.gif

Atsakyti
turiu ilgus, garbanotus plaukus smile.gif del sukavimo - turiu tokias dideles retas sukas, kartais tenka panaudot, kai smarkiau susivelia (kas kelis menesius turbut), nes jei daznai sukuociau, tai liutuke buciau wink.gif

tiesa, plaukai labai siausias, gal patarsit, kokias priemones geriau naudot? skaiciau, kad putos labai kenkia garbanoms, tai kazkaip nelabai ka ir zinau daugiau (paskutiniu metu sukuosenai formuot naudojau kvieciu putas is "the body shop")?

ir dar noreciau patarimo, kam Vilniuje galima butu patiket kirpt savo garbaneles? smile.gif sesuo uzrase i "Zoraza", jos drauge ten savo garbanas tvarkos, bet labai bijau, kad netektu asaru liet isejus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kokių gražių šukuosenų garbanotiems plaukams? Kokių pakarpytų? Gal gali įdėti nuotraukyčių, nes čia kiek mačiau, tai pas visas ilgi nekarpyti g.gif Ar tik tokias nešiojat? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! kaip ieskojau panasios temos. Mane tik pries kelias dienas iskarpe kirpeja ir pasiule pabandyti sugarbanoti plaukus (plaukai vos ne iki uzpakalio, bet banguojasi). Taigi, esu pradedanti garbane doh.gif lotuliukas.gif Man ji parode, kaip reikia jas formuoti. dare taip: slapius plaukus sutepe putomis, tada siek tiek plauku balzamu ir uzvertus galva svelniai paglamzydama isdziovino su paprastu fenu, kurios antgalis toks kaip "bliudas" . Isejo thumbup.gif Islaike cielas 4 dienas, nors miegojau ir aktyviai gyvenau. Siandien jau siek tiek issileide, bet nesusivele.
taigi, garbanes, mane labai domina priemones, kurias naudojate. Man siaip imponuoja LONDA priemones. Maciau, kad yra spec. garbanotu plauku sampunas, balzamas po plovimo ir kazkoks modeliuojasis fluidas. Gal kuri naudojate?
Kaip manote, ar galima is pradziu isplovus sutepti plaukus drekinanciu balzamu, serumais ir po to modeliuojancia priemone? g.gif nes man stipriai iskarpe plaukus, tai atsirado labai daug plauku galiuku, kai anksciau buvo ilgi ir lygus, labai noriu juos apsaugoti, nes paprastai galai labai greitai nutriusta.

Gal esate atradusios kitas jums patinkancias priemones, jog garbanos butu sunkios, elastingos ir kad labai nekenktu plaukams? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 21 birželio 2008 - 18:25
Pasirodyk, Apvalute, nauja sukuosena - jau taip smalsu, ka is Tavo grozio padare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 21, 22:24)
Pasirodyk, Apvalute,  nauja sukuosena - jau taip smalsu, ka is Tavo grozio padare bigsmile.gif

nepykite, bet daugiau nesiviesinsiu - po negraziu dalyku nera jokio noro schmoll.gif
Labai nemazai iskarpe. Na, pakolkas yra 7 geri atsiliepimai ir 1 neigiamas rolleyes.gif Labiausiai tai MB ir jo mamai patiko. Man tai atrodo, kad per daug mane apzarino, bet atsiauginsiu, ne tiek dar esu nukirpusi.
Atsakyti
QUOTE(linamask @ 2008 05 07, 14:47)
mano plaukai irgi banguoti, bet jau turbut per ilgi(gerokai zemiau peciu), todel tu bangeliu nuo svorio vis mazeja...  smile.gif
o siaip geriausiai atrodo irgi tik isplauti ir naturaliai isdziuve  mirksiukas.gif

Mano taip pat drinks_cheers.gif . O po nakties susigulėję iš viso šiaip sau atrodo.
Apvalute, o tu pas Loretą kirpaisi?
Atsakyti
QUOTE(lapiukas @ 2008 06 21, 22:57)
Mano taip pat  drinks_cheers.gif . O po nakties  susigulėję iš viso šiaip sau atrodo.
Apvalute, o tu pas Loretą kirpaisi?

pas Loreta dazausi saknis. Labai kruopsciai darba atlieka. Net Rimdzius iskart paklause, kas daze, nes labai graziai ir kokybiskai atlikta. thumbup.gif

O kirpausi pas Vida Divoje Siaures miestelyje. Aptarnavo labai maloniai - turbut grisiu vel. Tik niekaip negaliu apsispresti, ar nukirpo per daug, ar kaip tik pats tas g.gif Bet kirpimas man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 21 birželio 2008 - 21:11