Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

Tai taip suprantu, kad SM kolektyvas buvo uzpavydejes Tavo grozio g.gif
Nieko, tikiu, kad Tau tinkaa - ir toliau skleiski SM zinias apie atrastas priemones plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 26, 14:58)
Tai taip suprantu, kad SM kolektyvas buvo uzpavydejes Tavo grozio g.gif
Nieko, tikiu, kad Tau tinkaa - ir toliau skleiski SM zinias apie atrastas priemones plaukams mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif Nzn, kas ko uzpavydejo, bet buvo gera pamoka nebuti naiviai ir atlapasirdei. Bet kuriuo atveju, SM ir pacios makiazu temos ideja labai gera - supratau, kokias klaidas makiaze dariau ir kai lyginu nuotraukas, labai gerai matosi thumbup.gif

Tai kas nors gal pasiulys stiprios fiksacijos putas, kurios nesausintu plauko ir butu tinkamos garbanoms sukurti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 26, 15:55)
Tai kas nors gal pasiulys stiprios fiksacijos putas, kurios nesausintu plauko ir butu tinkamos garbanoms sukurti? bigsmile.gif

Buvau ir likau sužavėta tavo plaukučiais, be galo būtų įdomu pamatyti ir dabartinius bigsmile.gif

O dėl putų, neseniai nusipirkau Nivea (drėkinanti serija) putas, tai man patinka, pirksiu dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 06 26, 17:30)
Buvau ir likau sužavėta tavo plaukučiais, be galo būtų įdomu pamatyti ir dabartinius  bigsmile.gif

O dėl putų, neseniai nusipirkau Nivea (drėkinanti serija) putas, tai man patinka, pirksiu dar  mirksiukas.gif

Dekui;)
Gal galetum surasti paveiksliuka, kad man lengviau butu ieskoti..? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 26, 18:48)
Dekui;)
Gal galetum surasti paveiksliuka, kad man lengviau butu ieskoti..? bigsmile.gif

atrodo jos taip

be alkoholio, išlaikančios plaukuose drėgmę.
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 06 26, 22:53)
atrodo jos taip

be alkoholio, išlaikančios plaukuose drėgmę.

o kaip lietuviskai ant buteliuko uzrasyta? nepyk, kad as neduodu ramybes doh.gif tiesiog po to kai garnier kauke ne ta nusipirkau, viska pasitikslinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 26, 23:54)
o kaip lietuviskai ant buteliuko uzrasyta? nepyk, kad as neduodu ramybes doh.gif  tiesiog po to kai garnier kauke ne ta nusipirkau, viska pasitikslinu ax.gif

Kad ten jų gal trys.. Purinančios, ypač stiprios fiksacijos ir šitos, be alkoholio, hydra balance. Ant etiketės kitoj pusėj paskaičius pamatytum, kad parašyta palaikančios drėgmę ar pan... Niekada neperku tų, kur purina, jau nebereikia, ir natūraliai puriena esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 06 27, 09:47)
Kad ten jų gal trys.. Purinančios, ypač stiprios fiksacijos ir šitos, be alkoholio, hydra balance. Ant etiketės kitoj pusėj paskaičius pamatytum, kad parašyta palaikančios drėgmę ar pan... Niekada neperku tų, kur purina, jau nebereikia, ir natūraliai puriena esu  biggrin.gif

viska supratau. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Tai jie tokie biski kaip slapi gaunasi?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 05 05, 20:29)

seniau naudojau Wella firmos putas, bet dabar nebematau as ju visai doh.gif , gal isimtos is prekybos ax.gif
p.s. tikiuosi lb nesupyks autore, kad pratesiau jos temuke, labai norejau test pasnekesius:4u:

man pacios geriausios budavo putos-vaskas Wellos, bet nebera niekur verysad.gif
Atsakyti
Sveikos garbanės 4u.gif prisidėsiu prie Jūsų ir aš drinks_cheers.gif Aš savo garbanas formuoju (ir kartu tausoju) su L'oreal Professionnel purškiamu vašku tecni.art thumbup.gif Kainuoja pakankamai nedaug (apie 25lt) tik gaila kolkas tik kirpykloje jų yra pirkt.. Vaškas liux, visiškai nesausina plaukų kaip putos.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2008 05 06, 13:24)
Mano banguoti plaukai irgi buna graziausi ta diena kai ryte issiplaunu,o po nakties jie buna kazkokie susiguleje,nutise,zodziu graziu,tvarkingu garbaneliu nerasta schmoll.gif Neseniai nusipirkau Wella Design putas garbanotiems plaukams(nebrangios jos,tik 10lt) ir tada po nakties garbanos islieka thumbup.gif Zodziu plaukuosena atrodo padoriai dvi dienas,iki sekancio plovimo thumbup.gif

Ir man taip buvo verysad.gif pirmą dieną kai išsiplauni garbanėles mirksiukas.gif gražios tarkingos, nu o kitą dieną siaubas doh.gif baisu eiti kur. Tai tekdvo vieną dieną garbanotai vaikščioti, kitą susirišus, nes gaila plaukučių buvo kasdien plauti, nes ne taip greit ir riebaluodavosi. Bet dabar turiu kitą problemėlę doh.gif nebesigrbanoja jie man schmoll.gif , juk visalaika taip būna kai per daug giria cool.gif Tik nežinau kodėl? bet turiu du variantus:
1. permaitinau kaukėms ir visokiais kitokiais serumais.
2. kadangi pakeičiau kirpėją, gal kirpimas turi įtakos
Tai vat merginos pasiguodžau biggrin.gif
Atsakyti