Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

Dalinamės patirtimi toliau 4u.gif

Senoji tema čia:

http://www.supermama...howtopic=172387
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, ar tariates su gydytojais vaziuodamos i VGN???
As kazkaip svarstau apie vaziavima nesitarus.
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2008 05 22, 22:29)

O gal uztektu tik su gera akusere susitarti,jei gimdymas normalus nusimatytu?Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 05 22, 21:32)
O gal uztektu tik su gera akusere susitarti,jei gimdymas normalus nusimatytu?Kaip manote?

Kai gulejau ligonineje, tai viena buvo susitarusi su akusere del gimdymo, o ta akusere susitare su gydytoja. Ir pati nedalyvavo gimdyme, tik gydytoja buvo. O paskui paaiskejo, kad ji gydytojai pasake, kad reikia daryti cezari, o nestuke.gif niekas to nepasake. Tai net nzn su kuo geriau tartis ax.gif

Dabar mastau isvis su niekom nesitarsiu, nes gydytoja pas kuria norejau gimdyti atostogaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 23 gegužės 2008 - 12:49
QUOTE(xde @ 2008 05 22, 21:32)

O kas tau numatys koks gimdymas bus g.gif Man irgi lyg ir turėjo būt normalus. O realiai buvo su žaliais vandenim, padidėjusiaus vaiko toniukais ir neatsidalinusia placenta ax.gif
Atsakyti
As tai tariausi su gydyoja, aisku buciau pagimdziusi ir taip, bet man paciai buvo ramiau, kad nepapulsiu pas bet ka. Man gimdymas prasidjo nakti ir gydytoja per puse valandos jau buvo ligonineje, o po 3 valandu jau supau dukryte.
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2008 05 22, 22:29)

Mes su nieko nesitarem, atvaziavom i VGN gimdyt ir ten vietoj jau taremes, cia pagal nora, galima is vis nesitart ir nemoket, prieziura nuo to tikrai blogesne nepasidaro. Su manim palatoje gulejo moteris, kuri taresi su gyd., prasidejus gimdymui ji paskambino, o gyd. ramiausiai atsake, kad siuo metu labai uzimta ir negali atvykti i gimdyma. Padare kitas gydytojas neplanini cezari ir be jokiu mokejimu...
Atsakyti
Geriausia viso nėštumo metu, ar vėliau lankytis VGN Konsultaciniame centre - nereikės nervintis ir ieškoti papildomai ar naujai pasirinkti gydytojo. Jei lankysitės nėštumo metu pas pasirinktą gydytoją, galėsite ir prie jo gimdyti su daugybe privalumų: būsite apsipratusi su aplinka, medicinos personalu, ligoninės tvarka, svarbiausia gerai jausitės psichologiškai ir su didžiausiu palikimu ir geru nusiteikimu eisite gimdyti.
Atsakyti
Del komforto ir geros savijautos, sakyciau viskas priklauso nuo zmogaus mirksiukas.gif . As asmeniskai nejauciau jokio diskomforto del aplinkos ar supanciu nepazistamu zmoniu. Vienintelis minusas - tai LOVOS(ziauriai kietos ir nepatogios)!!! doh.gif
Atsakyti
Dar norejau pasiteirauti tu, kurios jau gimdete, ar pries gimdyma ziuri echoskopus ar viskas tvarkoje (pvz. ar neapsivijusi virkstele ir pan.?).
Ir ar dalyvauja VGN gimdymuose studentai??
Atsakyti

Ir ar dalyvauja VGN gimdymuose studentai??
[/quote]

Pildant ligoninej dokumentus gali parasyti, kad nesutinki jog tavo gimdyma stebetu studentai mokymosi tikslais ir ju tikrai neturetu buti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2008 05 24, 19:56)
Dar norejau pasiteirauti tu, kurios jau gimdete, ar pries gimdyma ziuri echoskopus ar viskas tvarkoje (pvz. ar neapsivijusi virkstele ir pan.?).

Nežiūri schmoll.gif - tas man irgi užkliuvo........ypač ne prieš gimdymą, o po jo - ar viskas gerai išsivalė galėtų pažiūrėti - pas mane buvo likę - teko po mėnesio valyti........... unsure.gif
Atsakyti