Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

QUOTE(Mazule @ 2008 05 25, 17:39)
Nežiūri  schmoll.gif  - tas man irgi užkliuvo........ypač ne prieš gimdymą, o po jo - ar viskas gerai išsivalė galėtų pažiūrėti - pas mane buvo likę - teko po mėnesio valyti........... unsure.gif

Aš pirmą ne VGN gimdžiau ir nei prieš gimdymą, nei po jo echo nežiūrėjo smile.gif Echo daro po 4-6 sav. po gimdymo, kai apsilankai pas gyd mirksiukas.gif
Ar viskas gerai "išsivalė" gyd. ir be echo gali įvertint ir turi tai daryti apžiūrėdami placentos vientisumą. Jei gimda susitraukinėja lėčiau nei turėtų, tai taip ir nutikt gali, kad po kažkiek laiko reiktų "valyti"...O įvertint kaip gimda susitraukia irgi echo nereikia, tai paprasta smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes wink.gif As gimdziau VGN pries tris metelius, bet nemanau, kad situacija labai pasikeite. Atvaziavau gimdyti su niekuo nesusitarus, per gimdyma mane priziurejo labai faina gydytoja ir akusere, ir niekas pinigu neprase, o ir nezinociau kam duot, nes tu seseliu ten daug buvo, o dar tuo metu keitesi pamaina smile.gif
Juk gygytojas, kad ir koks jis butu, nepadarys, kad Tau blogiau butu 4u.gif
Atsakyti
O kas ka gitdejote apie gimdymo apmokestinima???
Atsakyti
Sveikos Mamytės,
Prieš savo gimdymą labai ilgai skaičiau šitą forumą, nes nežinojau kaip, kur ar tartis ar ne.....ir pasirinkome su vyru VGN, nes arčiausiai mūsų namų ir labai padėjo Jūsų geri atsiliepimai smile.gif
Gimdžiau savo vaikelį gegužės mėn su nieko nususitariau, tiesiog iš principo, nors pinigus buvome paruosę....atvažiavome apie 5 val. ryte, priimamajame buvo labai gera ir suprtinga moteriške, nes sąrėmiai jau buvo įsibegeję smile.gif, tik jau paskui paaiškėjo, kad atvažiavome su 8 cm atidarimu. Per gimdymą prižiūrėjo maloni ir kantri akušerė, pavardės nespėjau perskaityti nes kortelė buvo po chalatu, gal apie 35 metų, gydytojos beveik nebuvo, ateidavo kai tik reikejo. Ir viskas buvo gerai, akušerė aiškino kada ką daryti ir jau po pusantros val. turėjome sūnelį. Nors planavome, kad vyras liks už durų, bet išėjo kitaip ir buvo su manim visą laiką, labai padėjo jo buvimas 4u.gif Pinigų tikrai niekas nepraše, ir niekam nedavėme, esame dėkingi akušerei už atliktą darbą. Po gimdymo prieziura minimali, bet manau pakankama. 4u.gif O jau po dviejų dienų buvome namuose thumbup.gif
Linkiu visoms sekmės ir lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti ar duoda kūdikiui rūbelius, jei savu nesiveži g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutka @ 2008 05 29, 13:00)
Norėjau pasiteirauti ar duoda kūdikiui rūbelius, jei savu nesiveži  g.gif

taip rubelius duoda. ar taip pat gimdziau vgt ir su nieko nesitarusi ir niekam nemokejusi. prieziura buvo maziau negu minimali doh.gif , cia po gimdymo,o man jos ir nereikejo. bet palatoje gulejo moteriske, kuri mokejo apie 700 lt. bet prieziura nesiskyresnegu man. o kodel niekas apie tarakonus nepasakoja??? doh.gif doh.gif doh.gif
kaip jum patinka naujagimiai ir tarakonai???
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2008 05 29, 17:40)
o kodel niekas apie tarakonus nepasakoja??? doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai tu papasakok blink.gif
Atsakyti
Kokie dar tarakonai???
Atsakyti
Jokių tarakonų nematėme g.gif
O dėl rubėlių - nespėjome atvežti savo tai davė valdiškius, niekokie jie buvo, bet gerai kad apskritai buvo rolleyes.gif o paskui vyras atvėžė tai aprengiau savais smile.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif ir jau esamos mamytes blush2.gif

biskeli mane isgasdinot su tais tarakonais g.gif kas ten darosi su jais? tipoju vgn yra naujagimiu skyriuj ar kur? nebegasdinkit ir papasakokit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2008 05 29, 16:40)
taip rubelius duoda. ar taip pat gimdziau vgt ir su nieko nesitarusi ir niekam nemokejusi. prieziura buvo maziau negu minimali doh.gif , cia po gimdymo,o man jos ir nereikejo. bet palatoje gulejo moteriske, kuri mokejo apie 700 lt. bet prieziura nesiskyresnegu man. o kodel niekas apie tarakonus nepasakoja??? doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dėl priežiūros trūkumo, tai manau tavo gimdymo data daug ką sako blush2.gif

Atsakyti
Liepa gimdysiu VGN, norėjau tartis su viena gydytoja, bet ji tuo metu atostogaus, tai nusprendžiau kaip bus taip bus. Ligonine atrodo ne pagal europiečiu standartus, jau reiketu jai kapitalinio remonto, bet personalu ten niekas nesiskundizia (na bent jau dauguma giria).
Rūbelius vešiu savus, noreciau, kad iskarto i savus aprengtu, ir kiek zinau ligoninėje tik uz tai, kad nuo pirmos minutes vaikas pratintusi prie namines miklofloros.
Atsakyti