Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

QUOTE(Pilėnė @ 2009 03 19, 17:00)
Sveikos mergaites, jungiuosi ir as prie jusu..    mirksiukas.gif  ir ta proga noreciau uzdet diiideli pliusa MAKE UP STORE..  thumbup.gif  kosmetika tikrai superine  thumbup.gif  tiesa, pati bandziau tik pudra, tusa ir sepeteli skystai pudrai, bet viskas labai patiko  mirksiukas.gif  ir is kitu tokius pacius atsiliepimus girdziu  smile.gif  bet labiausiai uz viska noreciau pagirt klaipedieciu merginu aptarnavima  thumbup.gif  kitoms parduotuvems tik pavydet tokiu konsultanciu.. visad grizt norisi  smile.gif  pudros spalvyte parinko idealiai.. ir pabandymui ipile toki kieki, kad uztektu keliems kartams, kad tikrai isitikinciau, ar man ta pudryte tinka... zodziu, super mergaites, jus apdovanot reiketu uz atsidavima savo darbui  thumbup.gif 
ta pacia proga noreciau paklaust Saules-Sielos, kad turesite Matt foundation cream spalvytes?..  praeita penktadieni buvau uzlekus, bet konsultante sake, kad prekytes ka tik gavot, o sviesiuju spalvyciu jau nebera..  unsure.gif  beje, diiidelis pliusas pudrytei matt foundation, superine  thumbup.gif  ir maskuoja, ir idealiai prisitaiko prie veiduko, ir poru nekemsa, ir gerai laikosi... zodziu, super  thumbup.gif

Ačiū labai labai,labai jauku tokius žodelius skaityt. blush2.gif

Pudryčių šiandien gavom kelias spalvas,iš Vilniaus paprašėme,kad šiek tiek atvežtų,tačiau matt cream negavom,gavom vienu atspalviu sviesesne- Milk rolleyes.gif
Atsakyti
Liaba, panelytes, oi taip vilioja ta matt foundation pudryte lotuliukas.gif , bet va, uzlekt galiu tik po darbuko...tai bunu pasidaziusi, tai neisetu tinkamai isbandyt...ar parduotuveje dirbancios paneles turi indeli, kur galima isispaust kelis laselius pudrytes pabandymui ar reikia savo "kibireli" atsitempt smile.gif, taip pat domintu kokia nors anti-shine baze? jei kas bandete, ar veiksminga? rolleyes.gif, kiek buvau uzsukusi, tai ten dirba tikrai thumbup.gif paneles.
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 03 20, 11:18)
Liaba, panelytes, oi taip vilioja ta matt foundation pudryte lotuliukas.gif , bet va, uzlekt galiu tik po darbuko...tai bunu pasidaziusi, tai neisetu tinkamai isbandyt...ar parduotuveje dirbancios paneles turi indeli, kur galima isispaust kelis laselius pudrytes pabandymui ar reikia savo "kibireli" atsitempt smile.gif, taip pat domintu kokia nors anti-shine baze? jei kas bandete, ar veiksminga? rolleyes.gif, kiek buvau uzsukusi, tai ten dirba tikrai  thumbup.gif  paneles.

labdienele,siuo metu induku mes neturim,bet mielai prasom atsinest savo indeli,ir butinai idesim ko reikes ,isbandymui.Turime ir T-zone produkteli su hamamelio ekstraktu kuris sugeria riebaliukus,ir neleidzia odelei blizget.Tai atsineskite pora indeliu ir idesime ir t-zone produktuka 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
lb aciu uz atsakyma mirksiukas.gif , oi kaip laukiu isbandyt... bigsmile.gif atbegsiu pirmadieni rolleyes.gif o Jus dirbsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 03 20, 12:09)
lb aciu uz atsakyma mirksiukas.gif , oi kaip laukiu isbandyt... bigsmile.gif atbegsiu pirmadieni rolleyes.gif o Jus dirbsit? blush2.gif

Aha,busiu pirmadieniuka smile.gif
iki 19 valandzikes. wink.gif
P.S. jei ateisit apie 1 tai gausit ir makiaza pavasarini nemokamai ,nes demonstruosim tuo metu,tiems kas nores 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 03 20, 00:35)
Ačiū labai labai,labai jauku tokius žodelius skaityt. blush2.gif

Pudryčių šiandien gavom kelias spalvas,iš Vilniaus paprašėme,kad šiek tiek atvežtų,tačiau matt cream negavom,gavom vienu atspalviu sviesesne- Milk  rolleyes.gif

Bijau, kad milk man jau butu per sviesi.. unsure.gif o kada turetumet Cream? smile.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja matt foundation?

4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gal apsviesite,kur yra jusu atstovybe vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 20, 21:03)
Sveiki,gal apsviesite,kur yra jusu atstovybe vilniuje ax.gif

Vokiečių g., Vilniuje yra parduotuvė taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2009 03 20, 18:23)
O kiek kainuoja matt foundation?

4u.gif

berods 79 lt.. ax.gif Saules-Siela pataisys mane, jei klystu.. blush2.gif
Atsakyti
neiskentusi nubegau su savo "kibireliais" penktadieni blush2.gif , pirmadieni bandysiu i darbuka bigsmile.gif tik gali but, kad spalvyte galiu but per tamse issirinkusi smile.gif, oi, kaip noreciau makijaziuko, bet va, darbukas iki 5.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2009 03 20, 17:17)
Bijau, kad milk man jau butu per sviesi..  unsure.gif  o kada turetumet Cream?  smile.gif

Na reiketu pabandyt,ar neper sviesi,nes siaip dailiai padengia odelę ir nera visai balta..
o cream bijau net zadet kada turesim.. sad.gif
Atsakyti