Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

MAKE UP STORE klubo vakarelis,vykes vakar 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 27 kovo 2009 - 14:29
Nieko nesuprantus.. .turiu ta koretele, o jokio kvietimo vel negavau... unsure.gif gal jus ne visas nares kiekviena karta kvieciat? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 03 26, 22:56)
emmm.. turite omeny treatment toner?Tonika? 4u.gif

Atsiprasau, ne taip parasiau smile.gif Treatment mascra turejau omeny smile.gif
user posted image

Ir gal jau girdejot kokiu atsiliepimu apie ji? Ar perkamas dalykas? 4u.gif

QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 03 27, 14:25)
MAKE UP STORE klubo vakarelis,vykes vakar 4u.gif

smagu paganyti akeles biggrin.gif
Atsakyti
na vis nenueinu tos pamoles, poto dar ir galiojimas netycia baiksis unsure.gif nes einu i veido valymus, taj biski isdraskytas veidukas negraziai, bet gal galeciau 5tadieni uzsirasyt pas jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 03 26, 11:53)
labiausiai maskuojanti is tiesu skaitos Studio foundation,maisant su kremu idealiai uzmaskuoja,nors ziurint i indeli gali atrodyt per tirsta ir per sunki.Bet sumaisius su drekinanciu kremuku gaunas super 4u.gif
+po jos eina MATT foundation,riebesnei odelei skirta,taip pat maskuojanti,vandens pagrindo + hipalergeniska. 4u.gif

O ta Studio foundation kokiai odelei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Vysnia @ 2009 03 27, 15:07)
Nieko nesuprantus.. .turiu ta koretele, o jokio kvietimo vel negavau...  unsure.gif  gal jus ne visas nares kiekviena karta kvieciat?  g.gif  4u.gif

Sveiki,vaje,na nezinau kaip cia gavos.Parasykit prasau savo el.pasta ir tel numeriuka su vardu ir pavarde man i az.Gal neuzpildet kliento duomenuku?galejo ir taip but.Uztat is karto Jus pakvieciu i vel vyksianti Fruideliciuos vakareli balandzio 29d smile.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2009 03 27, 17:48)
Atsiprasau, ne taip parasiau  smile.gif  Treatment mascra turejau omeny  smile.gif 
user posted image

Ir gal jau girdejot kokiu atsiliepimu apie ji? Ar perkamas dalykas?  4u.gif
smagu paganyti akeles  biggrin.gif

taip,jau girdejau geru atsiliepimu apie treatment mascara,apribojimu jam nera naudot,as siulyciau naudot kasdien pries tusa,pamaitint ir apsaugot blakstienytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea_ @ 2009 03 29, 14:27)
na vis nenueinu tos pamoles, poto dar ir galiojimas netycia baiksis unsure.gif  nes einu i veido valymus, taj biski isdraskytas veidukas negraziai, bet gal galeciau 5tadieni uzsirasyt pas jus? 4u.gif

kelinta valandelei noretumet?
o del veido valymu,tai ar nera rekomenduojama palaukt kol sugis odele?..

g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aštri @ 2009 03 29, 15:08)
O ta Studio foundation kokiai odelei?  4u.gif

visiems odos tipams,tiesiog kremuka pagal odos tipa prisiderint ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 03 31, 16:40)
taip,jau girdejau geru atsiliepimu apie treatment mascara,apribojimu jam nera naudot,as siulyciau naudot kasdien pries tusa,pamaitint ir apsaugot blakstienytes 4u.gif

as ji naudoju nakciai, man atvirksciai Vilniaus Make up store sake kad pries tusa nereikia, nes blogai tepsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 31 kovo 2009 - 17:55
QUOTE(begike @ 2009 03 31, 17:53)
as ji naudoju nakciai, man atvirksciai Vilniaus Make up store sake kad pries tusa nereikia, nes blogai tepsis.

na nakciai taip pat geras variantas,tarsi kauke blakstienoms pamaitina,bet siaip siulau pabandyt ir pries tusa.Jei atrodys,kad blogai tepas,bet kada galite ir nebedaryt to,taciau ismeginome,ir tusas tepas puikiai.
4u.gif
Atsakyti

na kad makiaza darytis galiu taj manau nieko tokio, tik kad paberta visdar kakta.. as noreciau apie pietus kokia 14h ar 15h ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurea_: 31 kovo 2009 - 22:45
esu nusivylusi sia kosmetika. Pirkausi triju spalvu seselius ir jie nieko nelaiko (man 10min pasidazius). Buvau pasibarti parduotuveje, bet kaip supratau jie niekuo negali padeti (manau ne laikas taip su klientais elgtis), sako gal nemoku tepti (na nzn kiek esu turejusi visi laikosi), reikia pirkti seseliu pagrinda (tai ko iskarto nesake ?), atgal nepriima nes galiojimas geras. Esu labai nusivylusi ir gaila ismestu pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neZinanti: 01 balandžio 2009 - 07:55
QUOTE(Aurea_ @ 2009 03 31, 22:45)
na kad makiaza darytis galiu taj manau nieko tokio, tik kad paberta visdar kakta.. as noreciau apie pietus kokia 14h ar 15h ax.gif

penktadieniui puikiausiai galiu uzrasyt,bet negaliu pazadet,kad pati darysiu,nes sloguti esu pasigavus,nerizikuoju siuo metu klientukus uzkrest.
Kitos mergaites puikiai daro 4u.gif galiu uzrasyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neZinanti @ 2009 04 01, 07:46)
esu nusivylusi sia kosmetika. Pirkausi triju spalvu seselius ir jie nieko nelaiko (man 10min pasidazius). Buvau pasibarti parduotuveje, bet kaip supratau jie niekuo negali padeti (manau ne laikas taip su klientais elgtis), sako gal nemoku tepti (na nzn kiek esu turejusi visi laikosi), reikia pirkti seseliu pagrinda (tai ko iskarto nesake ?), atgal nepriima nes galiojimas geras. Esu labai nusivylusi ir gaila ismestu pinigu.

Jus nesupykit,bet tokie komentarai juoka kelia.
Visame pasaulyje,visi laisviausiai dazos MAKE UP STORE seseliais,ir visi kazkaip pasidazo,ir visiems laiko.Juos galima panaudot ir be pagrindo,jei tik mokate,tam ir buvote paklausta ar mokate teisingai juos uzdet?Pagrindas dar labiau juos sutvirtina.Klientus mes mylime,bet ne tokius,kurie ateina PASIBART kaip pati raset,kokia prasme ateit pasibart jei nemokate pasidazyt,ar tai yra musu problema?stengiames padet,tam,kad Jums butu geriau,ir butume padeje,parode kaip elgtis,o jei jau atsisakote,tai jau Jusu beda.Pagal istatyma niekur nepriima kosmetikos jei jos galiojimas geras.Ir dar,tam ir sudeti visu produktu testeriai,kad pries perkant juos isbandyt.Ar isbandete?...
gero pavasario,ir maziau pykcio. 4u.gif
Atsakyti