QUOTE(atika @ 2005 08 10, 15:18)
Musiskei irgi jau ruja prasidejo (7,5 men). Na kol kas nepatogumas vienas, kad mergyte nelabai jau tvarkosi tai nupirkome jai kelnytes, kad namai neatrodytu kaip po skerdyniu

sterilizuoti tikrai neplanuojame, leisime suniuka tureti viena karteli kad sveikatai butu geriau ir viskas..del mazyliu tikrai nepergyvenu...nors kalyte be dokumentu, bet jau net turiu kas suniuku noretu
O manai, kad kartą gyvenime suleist užtektų, kad po to ciucei augliai visokie neaugtų??? Aš irgi tuo norėčiau tikėt, bet labai bijau, nes esu skaičiusi ir kitokių atsiliepimų, pvz.: po 2 gimdymų 4 metų spanielei išaugo auglys. Tu pagalvok, dar tik 4 metai... Po to kai buvo 9 metai ir atrodo kai 12 metų. Aišku, kaip matyti kalytė nenumirė, bet tikrai gal geriau sterilizuot vienąkart, nei ją pastoviai operuot??? Žmonės, ką man daryti, kokį sprendimą priimti???

Kad nepakenkčiau, o tik padėčiau savo mažytei... Tikrai nenoriu, kad ji kasmet produkuotų šuniukus... Leisiu daugiausiai vienąkart gyvenime, nes ir taip dėl jos bijau, o tie ciuciai ją nualins

Ką man daryti???

Bet vistiek nesigailiu, kad pas mane kalytė... Patinėlio