Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija- 5 tema

Linkiu, kad su geguze ateitu stiprybe 4u.gif Reqila, juk kitaip but negali schmoll.gif itikink savo pasamone. Juk ir nuotaika pavasari geresne. As taip laukiu is zemes lendanciu stebuklu, kur rudeni prikaisiojau. O taip pat pirmus metus zydes persikai. Ech wub.gif
Atsakyti
Aš pavasario labai laukiu...o dar labiau, kad gal kokį žiedelį parodys geltona alyva, pernai atkeliavusi iš JAV. Maža vilties dėl žiedų, bet ką gali žinot..
Atsakyti
o manoji klivija dar nė kartelio nežydėjo, nors turiu ją atrodo tris metus blush2.gif taip laukiu žiedelių ax.gif
mačiau maximoj jau žydinčios ant prekystalių stovi, o kaip jūsų, gal jau pumpurus krauna??? mano tai tik lapuką pradėjo leisti, o žiedynų nesimato smile.gif
Atsakyti
Mano vis dar miega g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingucci @ 2009 01 25, 22:02)
mano tai tik lapuką pradėjo leisti, o žiedynų nesimato  smile.gif

Pas mane padėtis tokia pat kaip pas Ingucci doh.gif
Atsakyti
Pas mane ramybes busena.
Atsakyti
o kada galima pradėti laukti žiedelių? kada maždaug jos žydi??? smile.gif
Atsakyti
Pas mane dvi lyg ir bunda pro miegus, bet labai vangiai dar. O va ta, šuns sukramtyta, tiesiog spurtuoja - sparčiai bunda ir stiebias iš centro lapeliai ir net mažiau apkramtyti pakilo, atsitiesė rolleyes.gif
Atsakyti
Labai gyventi nori lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingucci @ 2009 01 26, 13:19)
o kada galima pradėti laukti žiedelių? kada maždaug jos žydi???  smile.gif

Manoji žydi vėlai - birželio mėn., o kita neseniai nužydėjo - gruodžio pradžioj.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 20, 11:30)
Linkiu, kad su geguze ateitu stiprybe  4u.gif Reqila, juk kitaip but negali  schmoll.gif itikink savo pasamone. Juk ir nuotaika pavasari geresne. As taip laukiu is zemes lendanciu stebuklu, kur rudeni prikaisiojau. O taip pat pirmus metus zydes persikai. Ech  wub.gif

o persikinė vaikiukų neleidžia ax.gif blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane persikine leidzia mazuti vaikeli wub.gif
Atsakyti