QUOTE(laurindre @ 2009 01 29, 18:09)
ups, ir kur Jūs tokia vietelę jims randat?

kiek teko susipažinti, tai jos Amarilinių šeimos, tad ir priežiūra panaši?

Pas mane klivijos ziedai skleidziasi tarp lapu, be kotelio, kur mano klaida, laikiau ant palanges gyvenamajame kambaryje (vesiai neturiu kur palikti) , liejau labai retai, lapu beprotiskai daug priaugino, galvojau visai nezydes, bet, ziuriu tarp lapu jau spalvinasi pumpurai. Gal pagelbetu gausus liejimas
 Pas mane klivijos ziedai skleidziasi tarp lapu, be kotelio, kur mano klaida, laikiau ant palanges gyvenamajame kambaryje (vesiai neturiu kur palikti) , liejau labai retai, lapu beprotiskai daug priaugino, galvojau visai nezydes, bet, ziuriu tarp lapu jau spalvinasi pumpurai. Gal pagelbetu gausus liejimas  

Turiu kita, lapai trumpesni, bet ziedu spalva tokia pati. Na persikine as vadinu
 Turiu kita, lapai trumpesni, bet ziedu spalva tokia pati. Na persikine as vadinu  Tai ji dabar vaikiuka vel augina.Kita mano labiau oranzine
 Tai ji dabar vaikiuka vel augina.Kita mano labiau oranzine  

tikrai.... gerai tie vyrai
 tikrai.... gerai tie vyrai   
  Jergutėliau kaip aš jų užsimaniau - ale kaina taip skaudžiai įkando, kad atsilaikiau.
  Jergutėliau kaip aš jų užsimaniau - ale kaina taip skaudžiai įkando, kad atsilaikiau.