Įkraunama...
Įkraunama...

Šliužai sraigės ir kiti nepageidaujami gyviai

QUOTE(elitarai @ 2008 07 10, 23:24)
na druskos jei negaila,tai berkite tose vietose,kur ju daugiausia yra.is kart pradeda zalios putos is kunu eiti ir jie sutirpsta.pati isbandziau. blush2.gif .veiksminga. thumbup.gif

Bet,kad jų visur doh.gif doh.gif Mes tai kaip mazochistai lotuliukas.gif įdėjom į skruzdėlyną lotuliukas.gif ,tai tik geltona spalva liko biggrin.gif
Atsakyti
mes gyvenam netoli Lapiu. o kas liecia bandyma trucinti juos druska tai nieko panasaus verysad.gif jie tik paleidzia daug daug seiliu ir taip save apsisaugo nuo to surumo. jau isbandziau si reikala. vat nemeginau skruzdem atiduot, bet kad ir skruzdelyno neturiu ner kam duot pavalgyt skaniai doh.gif
radu kad uzsieni tokiam reikalui zmones nuomojasi antis, kokiem 2 men, ir jos labai gerai surenka tuos slykstynes, tik jom reikia duoti daug vandens, nes gali skrandis sustoti doh.gif nu zodziu slykstus dalykas, ko jau nebandziau su jais daryt doh.gif doh.gif
QUOTE(Agniska @ 2008 07 11, 12:02)
Bet,kad jų visur doh.gif  doh.gif Mes tai kaip mazochistai lotuliukas.gif įdėjom į skruzdėlyną lotuliukas.gif ,tai tik geltona spalva liko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(maziule @ 2008 07 11, 21:19)
mes gyvenam netoli Lapiu. o kas liecia bandyma trucinti juos druska tai nieko panasaus  verysad.gif jie tik paleidzia daug daug seiliu ir taip save apsisaugo nuo to surumo. jau isbandziau si reikala. vat nemeginau skruzdem atiduot, bet kad ir skruzdelyno neturiu ner kam duot pavalgyt skaniai  doh.gif
radu kad uzsieni tokiam reikalui zmones nuomojasi antis, kokiem 2 men, ir jos labai gerai surenka tuos slykstynes, tik jom reikia duoti daug vandens, nes gali skrandis sustoti  doh.gif nu zodziu slykstus dalykas, ko jau nebandziau su jais daryt doh.gif  doh.gif

O tu pakilnok akmenis,jei turi kur prie gėlynų,ten pilna būna skruzdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
o as girdejau, kad tie sliuzai daugiausiai kauna uzpuole ir nepadeda jokios chemijos jiems. tik deginti rekomenduojama, arba rinkti ir i bambalius "konservuoti" ir i siukslyna.
siaip jie labai slykstus, feeee tokie....
Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2008 07 13, 15:31)
o as girdejau, kad tie sliuzai daugiausiai kauna uzpuole ir nepadeda jokios chemijos jiems. tik deginti rekomenduojama, arba rinkti ir i bambalius "konservuoti" ir i siukslyna.

Konservuoti? blink.gif doh.gif O tai kaip juos kas atsuks tuos bambalius? g.gif
Atsakyti
tai mano draugai ir sake, kad net per telika rode, jok kleboniski tai ju mase ir nera ju kaip naikint, mat jie ne parazitiniai doh.gif ,o kad jie viska grauzia, tai cia neparazitizmas g.gif kazkaip jau jie mane uzkniso negyvai. svarbiausia kas darosi pas kaimyne kuri ten praktiskai nebuna. pas ja toksai sabakstynas ir jiem ten pats tas veistis ir gyventi doh.gif , tai as su jais galiu kovot kiek tik noriu, o jie turbut is manes tik juokiasi doh.gif zodziu karas be kardu doh.gif

QUOTE(wioletine @ 2008 07 13, 15:31)

Atsakyti
QUOTE(maziule @ 2008 07 14, 12:42)
tai mano draugai ir sake, kad net per telika rode, jok kleboniski tai ju mase ir nera ju kaip naikint, mat jie ne parazitiniai  doh.gif ,o kad jie viska grauzia, tai cia neparazitizmas  g.gif kazkaip jau jie mane uzkniso negyvai. svarbiausia kas darosi pas kaimyne kuri ten praktiskai nebuna. pas ja toksai sabakstynas ir jiem ten pats tas veistis ir gyventi  doh.gif , tai as su jais galiu kovot kiek tik noriu, o jie turbut is manes tik juokiasi  doh.gif zodziu karas be kardu  doh.gif

Taiva,mes kleboniškį juos ir renkam,jau užkniso negyvai.Vakar mama kopūstus pjovė,tai Dieve mano doh.gif man sako ateik ką parodysiu,bet aš kaip visko bijau,tai sako neik arti,nes dar spiegt pradėsi,tai pakėlė kopūstų lapus doh.gif doh.gif kaip 3 pirštai storumo,tokios motininės,geruls 3 ar 4 sulipusios ir griaužia lapą,net šiurpas dabar perėjo per kūna prisiminus doh.gif
Atsakyti
as kai pamaciau, kad jie mano visas salotas ir ridikelius grauzia be gailescio tai apsimaskavau pirstinem ir viska isroviau ir ismeciau. doh.gif tai isivaizduoji jie kaip kokie parazitai suvare i komposta ir eda visus ten svieziai imestus lapus. doh.gif savaitgali nupjovem zole ir metem ten i komposta, nebuvo nei vieno matyt, ateinu su kita zole, o jie jau ten pietauja parazitai doh.gif , mazdaug o maistas i namus atvare doh.gif dar beliko alaus jiem atnest ir visas balius ten doh.gif doh.gif
QUOTE(Agniska @ 2008 07 14, 12:49)
Taiva,mes kleboniškį juos ir renkam,jau užkniso negyvai.Vakar mama kopūstus pjovė,tai Dieve mano doh.gif man sako ateik ką parodysiu,bet aš kaip visko bijau,tai sako neik arti,nes dar spiegt pradėsi,tai pakėlė kopūstų lapus doh.gif  doh.gif kaip 3 pirštai storumo,tokios motininės,geruls 3 ar 4 sulipusios ir griaužia lapą,net šiurpas dabar perėjo per kūna prisiminus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(maziule @ 2008 07 14, 13:01)
as kai pamaciau, kad jie mano visas salotas ir ridikelius grauzia be gailescio tai apsimaskavau pirstinem ir viska isroviau ir ismeciau.  doh.gif  tai isivaizduoji jie kaip kokie parazitai suvare i komposta ir eda visus ten svieziai imestus lapus.  doh.gif  savaitgali nupjovem zole ir metem ten i komposta, nebuvo nei vieno matyt, ateinu su kita zole, o jie jau ten pietauja parazitai  doh.gif , mazdaug o maistas i namus atvare  doh.gif dar beliko alaus jiem atnest ir visas balius ten  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu,jau čia juokas pro ašaras doh.gif doh.gif pas mus komposte irgi jų daugiausia,o geriausia vakar atėjo sodo pirmininkas ir klausiam,ar turi svečių,tai sakė jau 2200 pagavo,tai žmogus dar ir skaičiuoja doh.gif
Atsakyti
Pas mus irgi yra tokie ax.gif
Taj mes naudojam tokius "compo" nuodus...
Po 18 LT 4u.gif
Ten tokios granulės...
Jie ant jų užlipa ,ir priėda... O tada jau kaip girti slankioja ,ir pastimpa... O vėliau ir sudžiūsta... blush2.gif
Mes Kleboniškyje ir gyvenam blush2.gif ,nes matau ,kad apie Kleboniškį šnekat ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nega_n: 15 liepos 2008 - 09:55
QUOTE(nega_n @ 2008 07 15, 11:52)
Pas mus irgi yra tokie  ax.gif
Po 18 LT 4u.gif
Ten tokios granulės...
Jie ant jų užlipa ,ir priėda... O tada jau kaip girti slankioja ,ir pastimpa... O vėliau ir sudžiūsta...  blush2.gif
Mes Kleboniškyje ir gyvenam  blush2.gif  ,nes matau ,kad apie Kleboniškį šnekat ...  4u.gif

Ačiū,o nekenksmingi žmonėms,ar pačioms daržovėms? g.gif
Atsakyti
o gal gali pasakyt kur pirkot, nes mes kai teiravomes senukuose, tai nieko gero negali pasiulyt kuo situs "mielus" parzitelius naikint. o ju vis daugeja ir dideja jie kaip koki balionai puciasi nuo skanumynu, kad jau kartais net nera kur koja det doh.gif
QUOTE(nega_n @ 2008 07 15, 11:52)
Pas mus irgi yra tokie  ax.gif
Po 18 LT 4u.gif
Ten tokios granulės...
Jie ant jų užlipa ,ir priėda... O tada jau kaip girti slankioja ,ir pastimpa... O vėliau ir sudžiūsta...  blush2.gif
Mes Kleboniškyje ir gyvenam  blush2.gif  ,nes matau ,kad apie Kleboniškį šnekat ...  4u.gif

Atsakyti