Įkraunama...
Įkraunama...

Šliužai sraigės ir kiti nepageidaujami gyviai

QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 08 14, 21:49)
na mano tevai kariavo su jomis ilgsi, tai vienintelis efektyvus budas kiekviena ryta rinkti, supakuoja i maisiuka ir i konteinery

drinks_cheers.gif manau cia paprasciausias budas
Atsakyti
Siaip su sraigem nebuvau susidurus, bet zinau ( viena kart maciau, bet man slykstu ) kad kai uzberi nors truputi druskos, jos istirpsta , pilna ta zodzio prasme. Kaip seiles palieka.
Tai net nezinau, jei druskos pribarstyt, gal jos bijos praeiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linamaja @ 2009 08 18, 15:29)
Siaip su sraigem nebuvau susidurus, bet zinau ( viena kart maciau, bet man slykstu ) kad kai uzberi nors truputi druskos, jos istirpsta , pilna ta zodzio prasme. Kaip seiles palieka.
Tai net nezinau, jei druskos pribarstyt, gal jos bijos praeiti  g.gif

Oho, pirma karta girdziu, bet gaila padarelio, ims ir istirps unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 08 09, 13:11)
Yra BAYER firmos tokios mėlynos granulės. Labai veiksmingos. Bet pas mane kažkaip padeda tik nuo šliužų. Sraigių kažkaip neveikia  verysad.gif

Kur tas granules perkat?
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2008 07 17, 09:29)
Merginos,tai kur tas granules pirkt?Matau,kad čia užsieny,kaip jie vadinasi? g.gif

va vienas is pavyzdeliu...My Webpag dazniausiai taip ir buna parasyta KILLS SNAILS AND SLUGS..tokios melynos granules...na mum tai jos labai veiksmingos,pas mus daugiausiai tai tie sliaumai be kriaukliu buna...ir kiekvienais metais ju atsiranda,tai mes ant ju usbarstom,tai vietoj isputoja jos.... blush2.gif paskui apsibarstom aplink nama,nes vienu metu,tai buvo neimanoma kiemelio duru palikti,pilnas darzas ju buvo,tai i kabari sliauzdavo.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 14 balandžio 2011 - 17:43
Tėvų sodyboje nebeįmanoma apsiginti nuo sraigių... Graužia visus lapus, o dabar žiemoti susimetę tiesiog krūvomis po gėlių krūmais ph34r.gif surinkti tiesiog neįmanoma, o net ir chemijos nieko nesiūlo parduotuvėse... blink.gif
Atsakyti