Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

nagi gal toliau diskutuojam apie aliejus aliejukus plaukams... thumbup.gif
Papildyta:
as vakar isbandziau alyvuogiu alieju, kaip dauguma ir saket pries tai ji pasildziau uzsidejau maisiuka ir ranksluosti ant galvos... laikiau pora valandu.. bet kazkaip sunkiai jis man tepesi... ir jokio efekto nelabai ir maciau, tai issiplovus, dar svogunu kauke uzsidejau... g.gif
Atsakyti
o as nesenai dejausi kokosu alieju rolleyes.gif nezinau, nieko ypatingo nepamaciau unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, bent jau menesi dekite tokias kaukes - efektas po alieju nera toks akivaizdus kaip po pirktiniu kaukiu, bet uz tai plaukai gydomi, o tam reikia laiko ax.gif

Tai negi niekas nebandete makadamiju aliejaus? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 14, 17:12)
Mergaites, bent jau menesi dekite tokias kaukes - efektas po alieju nera toks akivaizdus kaip po pirktiniu kaukiu, bet uz tai plaukai gydomi, o tam reikia laiko ax.gif

Tai negi niekas nebandete makadamiju aliejaus? bigsmile.gif

As kazkada bandziau.. Bet nezinau nelabai jis man patiko.. gal jkad trumpai naudojau g.gif
Atsakyti
as tai kai atrasiu laiko nuleksiu i kosmada to kokosu aliejaus smile.gif kazkaip pats pirmas jis man buvo ir didziausia ispudi paliko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 14 liepos 2008 - 20:12
"Kosmadoje" grynas kokosu aliejus, ar kaip kauke su priedais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 15, 15:18)

nera 100 % grynas, bet ir nera kaip kauke, ten siek tiek yra konservantu, kvapu, tiaros ekstraktas g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinote, kur nusipirkti linu semenu aliejaus, niekur nerandu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 16, 08:18)
Mergaites, gal zinote, kur nusipirkti linu semenu aliejaus, niekur nerandu?  4u.gif

pirkau IKI parduotuveje
va toks, tas paskutinis kur maziausia bonkute http://www.vitamin.l...nt/view/200/32/
Atsakyti
labukas

oj kiek as esu turejus tu aliujuku..
visu net nepamenu, paskutiniai buvo tokie:
AVON - naudojau ji ilgai, man neblogas greit susigeria, kvepia, nebrangus gal net drekina kazkiek mirksiukas.gif
TBS su vynuogiu kauliukais - nzn, kazkoks keistas jauciu kad jokio poveikio nuo jo g.gif
Linu semenu fluidas (kosmadoj pirkau) - suteikia blizgesio, pariebina, na keistas toks.
Goldwel inner effect - jei plaukai labai sausi tai geras, nes riebus jis, lb mazai jo reikia, jau naudoju ji gal metus ir galo nesimato doh.gif
TIGI S factor aaliejus nuo karscio- man labai geras thumbup.gif , apsaugo, kvepia wub.gif tik kainele.. ax.gif bet uzteenka tikrai ilgam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 07 16, 14:31)
labukas

oj kiek as esu turejus tu aliujuku..

hihihi.gif čia kalba eina apie natūralius aliejus prieš galvos plovimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 15, 17:18)

kokia kaina? laugh.gif
Atsakyti