Įkraunama...
Įkraunama...

aliejai plaukams

QUOTE(princesee @ 2008 12 15, 19:11)
as isnaudojau visa buteliuka, bet kad labai akivaizdziu pokyciu, deja nepastebejau  verysad.gif

drinks_cheers.gif schmoll.gif ir as nieko nepastebejau nei nuo vieno aliejaus( nors laikydavau ir per nakti siltai aprisusi)..ir jau nzn kiek butelku ivairiausiu rusiu sunaudojus . Labiau efektas jaucias juo triniu medaus aliejaus mikso.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2008 12 15, 12:53)
Idomu, kaip angliskai tas makadadiju aliejus vadintus, gal kuri zinot?

labas, va makadamijos aliejukas, gali is cia pirkt, jei uk gyveni. as is cia atsisiunciau varnalesu aliejuka.

http://shop.ebay.co....-All-Categories

dar alieju maciau holland and barret sorry jei su klaidom parasiau, bet zinai, kad tokiu pardoskiu daug yra, as ten jojobos pirkau 10sv ir dar kazkokiu maciau . o gal kokiu alieju yra ir body shop, bet kai shopinuos visad uzmirstu ten uzsukt doh.gif
Atsakyti
man labai patinka misinys alieju:makadamiju aliejus+linu semenu aliejus+migdolu aliejus+kvieciu gemalu aliejus.viska ismaisyt ir tepti plaukus.laaabai minksti ir zvilgantys plaukai buna.bet labiausiai patiko monoi aliejus wub.gif (tik brangokas,tai retai kada nusiperku) 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 12 15, 20:33)
labas, va makadamijos aliejukas, gali is cia pirkt, jei uk gyveni. as is cia atsisiunciau varnalesu aliejuka.
http://shop.ebay.co....-All-Categories

Aciukas 4u.gif
Papildyta:
Aciu cikada7 smile.gif
Atsakyti
Kerastase aliejus plaukams pats geriausias thumbup.gif wub.gif Norejau pabandyti linu semenu aliejuka arba namie su alyvuogiu aliejumi, bet kirpeja perspejo, kad jie gali geltoninti plaukus (esu blindine), taigi atsisakiau ax.gif
Atsakyti
o aš pastebėjau kad nuo visokių aliejų ir pan dalykų plaukai lb greit susiriebaluoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 17, 14:32)
o aš pastebėjau kad nuo visokių aliejų ir pan dalykų plaukai lb greit susiriebaluoja sad.gif

Tepliojuos jau gerus metus aliejais, bet nepastebėjau tokio dalyko. Nuo alyvuogių aliejaus dar pasausėję ir pasipūtę būdavo, galėdavau savaitę neplauti galvos doh.gif Dabar tepu makadamijų aliejum, šitas tai pats tas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 17, 13:32)

Man atvirkščiai, o tepu ant šaknų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 12 17, 15:53)
Man atvirkščiai, o tepu ant šaknų doh.gif

kaip suprast atvirskciai? nuo alieju sauseja? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 17, 15:03)
kaip suprast atvirskciai? nuo alieju sauseja?  blink.gif

lotuliukas.gif Turiu omeny, kad nesusiriebaluoja taip greit tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti