ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA dar ankstesnė ČIA

shtai ir ash  apie spalio 21d. tureciau gimdyti, kaip tik shioje RK ligonineje ..
 shtai ir ash  apie spalio 21d. tureciau gimdyti, kaip tik shioje RK ligonineje ..   norejau pasiklausineti kaip ten palateles ir t.t. nes tiesa sakant ten buwus esu tik wiename kabinete
 norejau pasiklausineti kaip ten palateles ir t.t. nes tiesa sakant ten buwus esu tik wiename kabinete  
 kas liečia bendrus dušus viskas atremontuota
  kas liečia bendrus dušus viskas atremontuota   o gimdyklos išvis gražiai atremontuotos
  o gimdyklos išvis gražiai atremontuotos   tik palatėlės prastokos na dar ir maistas
  tik palatėlės prastokos na dar ir maistas   

susirietus reikėdavo nešti,lipti laiptais į tą trečią aukštą pilvas tai skaudėdavo
 susirietus reikėdavo nešti,lipti laiptais į tą trečią aukštą pilvas tai skaudėdavo   

Nu čia tai virš visko
 Nu čia tai virš visko  Maniškio ateidavo pasiimti sesutė, o aš tik lydėdavau. Bet man nepatiko pats tas vaiko tasymas po ligoninę - iš antro į trečią aukštą, per tą laiptinę, skersvėjus ir t.t. Nesvarbu, kas neša - mama ar sesutė
 Maniškio ateidavo pasiimti sesutė, o aš tik lydėdavau. Bet man nepatiko pats tas vaiko tasymas po ligoninę - iš antro į trečią aukštą, per tą laiptinę, skersvėjus ir t.t. Nesvarbu, kas neša - mama ar sesutė  
 man tas pats, as dar po cezario buvau, tai kosmaras tasiau vaika ir gan daznai, nes neramus buvo, del maitinimo buvo problemu ir dar vidurnakty nesdavau, kad vaika ismaudytu, nes buvo prirasytos maudynes ir taip 5d tasiausi, vien del sito man kazkaip prisiminimai nekokie, nors kaip pagalvoji visur visko buna
 man tas pats, as dar po cezario buvau, tai kosmaras tasiau vaika ir gan daznai, nes neramus buvo, del maitinimo buvo problemu ir dar vidurnakty nesdavau, kad vaika ismaudytu, nes buvo prirasytos maudynes ir taip 5d tasiausi, vien del sito man kazkaip prisiminimai nekokie, nors kaip pagalvoji visur visko buna   

gulejau antram aukste visada pacios ateidavo vietoj sutvarkydavo ir apziuredavo
  gulejau antram aukste visada pacios ateidavo vietoj sutvarkydavo ir apziuredavo  grindys ir negirgzdejo
  grindys ir negirgzdejo  labai buvau patenkinta sia ligonine,jei bus antras tik joje gimdysiu net negalvodama
  labai buvau patenkinta sia ligonine,jei bus antras tik joje gimdysiu net negalvodama 
 Tikriausiai tvarka pasikeitė
 Tikriausiai tvarka pasikeitė