Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Visiems dideles sekmes laikant egzminus Regitroj 4u.gif
sena temele cia http://www.supermama...howtopic=334197
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 12 rugpjūčio 2008 - 12:47
QUOTE(zhiurke @ 2008 08 12, 14:04)
na kiek aš supratau, jei 3 sykius neišlaikai teorijos, tuomkart eini į pusę teorijos užsiėmimų, o jei neišlaikai vairavimo, tuomkart 5 vairavimo pamokas papildomas pasiimi

nu bet sakes, jie taip sumasto kad tik pinigu daugiau gautu is musu blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 12, 15:58)
nu ką pasiskaičiau kas ten su tais karais tai šį mėn neišlaikiau bet jau antrą kartą bet kadangi man pirmas kartas buvo liepą tai reiškias dar du kartai liko bigsmile.gif
nors ir nebūtų bėdų dėl to iudijomo nes žinau kad taip gausiu, bet jau tikiuosi padarysiu tą regitrą galų gale  cool.gif  jūs mergaitės įkvepiat drasos man, o jau buvau sukompleksavus...tik va kad kai nueini į tą regitrą ir atsiėdi laukt tai ir pradedu bijot nesvietiškai kažko, nors ir blaivus protas sako viską moki  doh.gif reik vaistukų pagert yra kažkokie žolelių kurie stresą malšiną tik kad juos reikia gert ilgokai ne iš karto..

as ce ne y tema bet gali pagert SEDATIF PC hemeopatinius(sorry jei ne taip parasiau 4u.gif ) vaistukus, jie nuima stresa ir pan. bent jau man padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi be galo bijau, nors mano data biski toliau nes vis persikeliu bet nezinau kaip cia bus is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 08 12, 16:09)
as ce ne y tema bet gali pagert SEDATIF PC hemeopatinius(sorry jei ne taip parasiau  4u.gif  ) vaistukus, jie nuima stresa ir pan. bent jau man padeda mirksiukas.gif

į temą į temą ačiū biggrin.gif dar yra nervohill irgi sakė lb neblogi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2008 08 12, 16:17)
as irgi be galo bijau, nors mano data biski toliau nes vis persikeliu bet nezinau kaip cia bus is tikruju  g.gif

o kada laikysi dabar?
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 12, 16:25)

o kada laikysi dabar?

28 si menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 08 12, 16:30)
28 si menesi  mirksiukas.gif

o kokiam mieste?Aš tai 29d kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 12, 16:32)
o kokiam mieste?Aš tai 29d kaune smile.gif

panevezy mirksiukas.gif
Atsakyti
ot ziopla, nemaciau kad jau sukurta tema.... galvojau kad jei as paskutine parasiau senoj temoj, tai naujos dar nera... biggrin.gif cia tikriausiai is tos laimes biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir man pazistamas sis jausmas blink.gif su teorija susitvarkiau is karto, o del vairavimo teko siek tiek ilgiau pasikankint, dabar kai atsimenu kaip as ten drebedavau, kol sulaukdavau kada pakvies doh.gif blink.gif o veliau dar toks vienas ziaurus egzaminuotojas (kartais vis dar pasirodo mano kosmaruose fear.gif ), pas kuri pati pirma karta vairavima nesekmingai laikiau net atsisukdavo mane pamates toj laukimo salej, jauciu galvojo kas cia per nevykele, kad vis ateina ir ateina blush2.gif
tiesa, jokie raminamieji man nei kiek nepadejo schmoll.gif , tik dar labiau nervai eme, o paskutini karta kai ejau laikyt, tai kazkaip pakankamai ramiai jauciausi (nezinau, gal jau pripratus buvau blush2.gif ), tik kol aikstelej pasivazinejau pradejo koja drebet nezmoniskai blink.gif bet viskas baigesi gerai ax.gif
kantrybes visiems belaikantiems 4u.gif
Atsakyti
Tai Alytaus mergikių nėra nei vienos šitoj temoj??? Kaži kur galima būt rasti maršrutus, gal yra nete kur nors? Nes Kaune man išlaikyt - be šansų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 08 12, 17:10)
Tai Alytaus mergikių nėra nei vienos šitoj temoj??? Kaži kur galima būt rasti maršrutus, gal yra nete kur nors? Nes Kaune man išlaikyt - be šansų  verysad.gif

labai durnoj vietoj ta regitra kaune, nes jau vilijampolė tai vargelis vienas...pusę ženklų medžiai dengia biggrin.gif turbūt kaune nėra daugiau tokių vietų...gal unsure.gif
Atsakyti