Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na va... kalbam daug apie kvepalus, o kokie gi kvepinimosi įpročiai?
Pvz aš kaip man papuola....
Dažnai pasivepinu kasdieniniais, vakariniais esant progai tikrai nepamirštu, o būna dienų - kai išvis jokio kvapo nesinori..... kaip gi jūs? Ar turit savo pamėgtus dienai ar vakarui kvepalus, ar naudojat tuos pačius?
Atsakyti
As kvepinuosi kaip kada dazniausiai priklauso nuo notaikos,turiu Escada island kiss,ir Hugo boss deep red. ax.gif
Atsakyti
kadangi megstu kvepiancius kuno losjonus, tai maishyti su kveplais nesinori, todel kvepinuosi isskirtinemis progomis. Turiu savo megstamus kvepalus, visi kiti buteliukai stovi nenaudojami ax.gif
Atsakyti
pagal nuotaika. ir kvepalai pagal nuotaika. neskirstau savo esamu i vakarinius dieninius ir pan. kaip uzejo taip kvepiu.
Atsakyti
As kvepinuosi pagal nuotaika ax.gif
Atsakyti
Kvepinuosiu kiekviena karta iseinant is namu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 06 06, 13:44)
Kvepinuosiu kiekviena karta iseinant is namu bigsmile.gif

o jei per diena 10 kart tenka grizt namo ir vel iseit? blink.gif
Atsakyti
Na as kvepaliukus ar megineli nesioju rankinuke,kad priekus dar biski pasikvepint,man escada kasdieniniai,na o hugo boss kaip ir vakariniai ar ypatingam atvejui,nors vyrui patinka labiau escada smile.gif
Atsakyti
Anksčiau, kai mane vyras paveždavo į darbą mašina, kvėpindavausi prieš išeidama iš namų, o dabar, kai važinėju mikriuku, – tik atėjusi į darbą. Nes pastebėjau, kad kaskart į mikrių įlipus moteriai (kartais ir vyrui) prisideda naujas kvapas, ir gaunasi tokia kvapų kakofonija doh.gif
Kartą sėdėjau už tokios moteriškės – „tarybinės bazės vedėjos“ tipo, kuri buvo žiauriai nesaikingai prisikvėpinusi sunkiais saldžiais vakariniais kvepalais, tai vos nenutroškau fear.gif
Atsakyti
na aš tai jau esu kvėpinimosi maniakė...smile.gif kvėpinuos kasdien ir praktiškai pastoviai, na, beveik pastoviai... biggrin.gif namie kvepalų jokių neturiu, o mėgstamiausias tualetinis vanduo stovi darbe stalčiuj, tai neiškenčiu nepasikvėpinus vis...kadangi kvapas gaivus, "nesunkus", tai labai maloniai jaučiuos visą dieną...smile.gif ech...
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 06 06, 15:09)
o jei per diena 10 kart tenka grizt namo ir vel iseit?  blink.gif

Dar taip nebuvo megalol.gif Bet jei butu, tai kvepinciausi kokius du kartus per diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurytė @ 2005 06 06, 15:57)
na aš tai jau esu kvėpinimosi maniakė...smile.gif kvėpinuos kasdien ir praktiškai pastoviai, na, beveik pastoviai... biggrin.gif namie kvepalų jokių neturiu, o mėgstamiausias tualetinis vanduo stovi darbe stalčiuj, tai neiškenčiu nepasikvėpinus vis...kadangi kvapas gaivus, "nesunkus", tai labai maloniai jaučiuos visą dieną...smile.gif ech...

O aš pastebėjau, kad į darbą dažniausiai net nesikvepinu..... kažkaip jaučiu, kad plaukai kvepia....
Nors čia kaip man užeina....
Atsakyti