Na va... kalbam daug apie kvepalus, o kokie gi kvepinimosi įpročiai?
Pvz aš kaip man papuola....
Dažnai pasivepinu kasdieniniais, vakariniais esant progai tikrai nepamirštu, o būna dienų - kai išvis jokio kvapo nesinori..... kaip gi jūs? Ar turit savo pamėgtus dienai ar vakarui kvepalus, ar naudojat tuos pačius?
As kvepinuosi kaip kada dazniausiai priklauso nuo notaikos,turiu Escada island kiss,ir Hugo boss deep red.

kadangi megstu kvepiancius kuno losjonus, tai maishyti su kveplais nesinori, todel kvepinuosi isskirtinemis progomis. Turiu savo megstamus kvepalus, visi kiti buteliukai stovi nenaudojami

pagal nuotaika. ir kvepalai pagal nuotaika. neskirstau savo esamu i vakarinius dieninius ir pan. kaip uzejo taip kvepiu.
As kvepinuosi pagal nuotaika

Kvepinuosiu kiekviena karta iseinant is namu

QUOTE(Devita @ 2005 06 06, 13:44)
o jei per diena 10 kart tenka grizt namo ir vel iseit?

Na as kvepaliukus ar megineli nesioju rankinuke,kad priekus dar biski pasikvepint,man escada kasdieniniai,na o hugo boss kaip ir vakariniai ar ypatingam atvejui,nors vyrui patinka labiau escada

Anksčiau, kai mane vyras paveždavo į darbą mašina, kvėpindavausi prieš išeidama iš namų, o dabar, kai važinėju mikriuku, tik atėjusi į darbą. Nes pastebėjau, kad kaskart į mikrių įlipus moteriai (kartais ir vyrui) prisideda naujas kvapas, ir gaunasi tokia kvapų kakofonija
Kartą sėdėjau už tokios moteriškės tarybinės bazės vedėjos tipo, kuri buvo žiauriai nesaikingai prisikvėpinusi sunkiais saldžiais vakariniais kvepalais, tai vos nenutroškau

Kartą sėdėjau už tokios moteriškės tarybinės bazės vedėjos tipo, kuri buvo žiauriai nesaikingai prisikvėpinusi sunkiais saldžiais vakariniais kvepalais, tai vos nenutroškau

na aš tai jau esu kvėpinimosi maniakė...
kvėpinuos kasdien ir praktiškai pastoviai, na, beveik pastoviai...
namie kvepalų jokių neturiu, o mėgstamiausias tualetinis vanduo stovi darbe stalčiuj, tai neiškenčiu nepasikvėpinus vis...kadangi kvapas gaivus, "nesunkus", tai labai maloniai jaučiuos visą dieną...
ech...

QUOTE(Bonifacija @ 2005 06 06, 15:09)
Dar taip nebuvo

QUOTE(Aurytė @ 2005 06 06, 15:57)
na aš tai jau esu kvėpinimosi maniakė...
kvėpinuos kasdien ir praktiškai pastoviai, na, beveik pastoviai...
namie kvepalų jokių neturiu, o mėgstamiausias tualetinis vanduo stovi darbe stalčiuj, tai neiškenčiu nepasikvėpinus vis...kadangi kvapas gaivus, "nesunkus", tai labai maloniai jaučiuos visą dieną...
ech...

O aš pastebėjau, kad į darbą dažniausiai net nesikvepinu..... kažkaip jaučiu, kad plaukai kvepia....
Nors čia kaip man užeina....