As tai pamisusi ant kvepalu, turiu gal 5-6 bonkes, kvepinuosi beveik kasdien, nebent nebuna nuotaikos, tada ir kvepalu nebuna.

Iš šešių atsakymo variantų renkamasi tik du. Ypač įdomu, kad niekas nesikvėpina dieną dieniniais, vakare vakariniais.
turiu megstamus 212. tai kvepinuos jais reciau ,pataupau
o kitus atsiunte drauge , nu nelabai man tas kvapas, toks normalus, bet nera kad labai jau skanus butu - tai su tais kvepalais kiekviena diena purskiuos, negaila
- o ir patikti pradejo
saip rankinej escada meginukas metosi, ir darbe hugo boss kartais kaip nuotaika, pasikvepinu

o kitus atsiunte drauge , nu nelabai man tas kvapas, toks normalus, bet nera kad labai jau skanus butu - tai su tais kvepalais kiekviena diena purskiuos, negaila

saip rankinej escada meginukas metosi, ir darbe hugo boss kartais kaip nuotaika, pasikvepinu

Kai kažkur einu, tai kvėpinuosi, o kai namie sėdžiu, tai užtenka ir dezodoro.
Na dar kartais ir pagal nuotaiką

kvėpinuosi kasdien, eidama į darbą ar kur kitur, tada naudoju pigesnius kvepalus, bet jei jau ypatingom progom naudoju barngesnius

kvepinuosi visada išeidama iš namų
,o kvapą pasirenku pagal nuotaiką ,nes turiu porą mėgiamų kvepalų

QUOTE(Savūnė @ 2005 06 06, 16:15)
Iš šešių atsakymo variantų renkamasi tik du. Ypač įdomu, kad niekas nesikvėpina dieną dieniniais, vakare vakariniais.
Aš taip kvepinuosi, dienai turiu vienokius, o vakarui kitokius. Beto dar priklauso ir nuo nuotaikos, ne skvepalų turiu kokius 7 buteliukus.

Aš kvepinuosi pagal nuotaika. Dažniausia tai kai išeinu iš namų. Labai mėgstu rite katik išsimaudžius pasikvėpinti.
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 06, 15:36)
Kartą sėdėjau už tokios moteriškės tarybinės bazės vedėjos tipo, kuri buvo žiauriai nesaikingai prisikvėpinusi sunkiais saldžiais vakariniais kvepalais, tai vos nenutroškau

Fe

-----------------------------------
O aš kvepinuosi kokius porą kartų per dieną, nes dažniausiai tiek kartų išeinu iš namų.
O kvepalų turiu gal 3 rūšių, bet tokių vakarinių, išskirtinių, kuriais galima būtų kvepintis tik vakare, neturiu. Taigi, dažniausiai kvepinuosi pagal nuotaiką

Kažkur skaičiau, kad kvepalų nereikia maišyti, tai yra kvėpintis pastoviai tik vienu kvapu. Juk tikrai, geri kvepalai, kad ir išplovus drabužius, kažkiek jaučias jų kvapas. Todėl kažkelis metus turėjau tik vieną kvapą, bet dabar jų jau turiu tris
Vieni vakariniai, kiti vasariški, o treti tas pats pirmas kvapas. O kvepinuosi kiekvieną dieną eidama į darbą. Vakariniais ,,Angel" išskirtinėm progom, nors esant lietingui orui, jie labai tinka ir aš jais pasipurškiu. Tai išeina taip, kad kvapus kaitalioju
Tikrai daug priklauso nuo oro ir nuotaikos
Jei kalbam apie kvepalus, tai paklausiu, kurias vietas dažniausiai kvėpinate?
Na, man vis dėl to patogiausia (greičiausia) ant kaklo papurkšt ir ant rūbų
Nors vakarui, tai pakvėpinu dar ir rankų riešus, ir plaukus, vat taip

QUOTE(Burtininke @ 2005 06 10, 08:51)
Kažkur skaičiau, kad kvepalų nereikia maišyti, tai yra kvėpintis pastoviai tik vienu kvapu. Juk tikrai, geri kvepalai, kad ir išplovus drabužius, kažkiek jaučias jų kvapas. Todėl kažkelis metus turėjau tik vieną kvapą, bet dabar jų jau turiu tris
Vieni vakariniai, kiti vasariški, o treti tas pats pirmas kvapas. O kvepinuosi kiekvieną dieną eidama į darbą. Vakariniais ,,Angel" išskirtinėm progom, nors esant lietingui orui, jie labai tinka ir aš jais pasipurškiu. Tai išeina taip, kad kvapus kaitalioju
Tikrai daug priklauso nuo oro ir nuotaikos
Nors vakarui, tai pakvėpinu dar ir rankų riešus, ir plaukus, vat taip 

Aš dažniausia puršteliu ant kaklo prie ausų, ir paskui perbraukiu riešus per kaklą.
QUOTE(jadzka @ 2005 06 10, 09:09)
Aš dažniausia puršteliu ant kaklo prie ausų, ir paskui perbraukiu riešus per kaklą.

O plaukus ir rūbus galima kvėpinti???

Taigi ant rūbų gali likti dėmės, o plaukams tokia koncentracija tai manyčiau taip pat nesveika

Nieko nebesuprantu