Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As tai pamisusi ant kvepalu, turiu gal 5-6 bonkes, kvepinuosi beveik kasdien, nebent nebuna nuotaikos, tada ir kvepalu nebuna. laugh.gif
Atsakyti
Iš šešių atsakymo variantų renkamasi tik du. Ypač įdomu, kad niekas nesikvėpina dieną dieniniais, vakare – vakariniais.
Atsakyti
turiu megstamus 212. tai kvepinuos jais reciau ,pataupau ax.gif
o kitus atsiunte drauge , nu nelabai man tas kvapas, toks normalus, bet nera kad labai jau skanus butu - tai su tais kvepalais kiekviena diena purskiuos, negaila tongue.gif - o ir patikti pradejo biggrin.gif
saip rankinej escada meginukas metosi, ir darbe hugo boss kartais kaip nuotaika, pasikvepinu smile.gif
Atsakyti
Kai kažkur einu, tai kvėpinuosi, o kai namie sėdžiu, tai užtenka ir dezodoro. ax.gif Na dar kartais ir pagal nuotaiką mirksiukas.gif
Atsakyti
kvėpinuosi kasdien, eidama į darbą ar kur kitur, tada naudoju pigesnius kvepalus, bet jei jau ypatingom progom naudoju barngesnius biggrin.gif
Atsakyti
kvepinuosi visada išeidama iš namų biggrin.gif ,o kvapą pasirenku pagal nuotaiką ,nes turiu porą mėgiamų kvepalų
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 06, 16:15)
Iš šešių atsakymo variantų renkamasi tik du. Ypač įdomu, kad niekas nesikvėpina dieną dieniniais, vakare – vakariniais.

Aš taip kvepinuosi, dienai turiu vienokius, o vakarui kitokius. Beto dar priklauso ir nuo nuotaikos, ne skvepalų turiu kokius 7 buteliukus. ax.gif
Atsakyti
Aš kvepinuosi pagal nuotaika. Dažniausia tai kai išeinu iš namų. Labai mėgstu rite katik išsimaudžius pasikvėpinti.
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 06, 15:36)

Kartą sėdėjau už tokios moteriškės – „tarybinės bazės vedėjos“ tipo, kuri buvo žiauriai nesaikingai prisikvėpinusi sunkiais saldžiais vakariniais kvepalais, tai vos nenutroškau fear.gif

Fe ph34r.gif Būna gi tokių...
-----------------------------------
O aš kvepinuosi kokius porą kartų per dieną, nes dažniausiai tiek kartų išeinu iš namų.
O kvepalų turiu gal 3 rūšių, bet tokių vakarinių, išskirtinių, kuriais galima būtų kvepintis tik vakare, neturiu. Taigi, dažniausiai kvepinuosi pagal nuotaiką smile.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad kvepalų nereikia maišyti, tai yra kvėpintis pastoviai tik vienu kvapu. Juk tikrai, geri kvepalai, kad ir išplovus drabužius, kažkiek jaučias jų kvapas. Todėl kažkelis metus turėjau tik vieną kvapą, bet dabar jų jau turiu tris biggrin.gif Vieni vakariniai, kiti vasariški, o treti tas pats pirmas kvapas. O kvepinuosi kiekvieną dieną eidama į darbą. Vakariniais ,,Angel" išskirtinėm progom, nors esant lietingui orui, jie labai tinka ir aš jais pasipurškiu. Tai išeina taip, kad kvapus kaitalioju tongue.gif Tikrai daug priklauso nuo oro ir nuotaikos biggrin.gif

Jei kalbam apie kvepalus, tai paklausiu, kurias vietas dažniausiai kvėpinate? smile.gif

Na, man vis dėl to patogiausia (greičiausia) ant kaklo papurkšt ir ant rūbų smile.gif Nors vakarui, tai pakvėpinu dar ir rankų riešus, ir plaukus, vat taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 06 10, 08:51)
Kažkur skaičiau, kad kvepalų nereikia maišyti, tai yra kvėpintis pastoviai tik vienu kvapu. Juk tikrai, geri kvepalai, kad ir išplovus drabužius, kažkiek jaučias jų kvapas. Todėl kažkelis metus turėjau tik vieną kvapą, bet dabar jų jau turiu tris  biggrin.gif Vieni vakariniai, kiti vasariški, o treti tas pats pirmas kvapas. O kvepinuosi kiekvieną dieną eidama į darbą. Vakariniais ,,Angel" išskirtinėm progom, nors esant lietingui orui, jie labai tinka ir aš jais pasipurškiu. Tai išeina taip, kad kvapus kaitalioju  tongue.gif Tikrai daug priklauso nuo oro ir nuotaikos  biggrin.gif

Jei kalbam apie kvepalus, tai paklausiu, kurias vietas dažniausiai kvėpinate? smile.gif

Na, man vis dėl to patogiausia (greičiausia) ant kaklo papurkšt ir ant rūbų smile.gif Nors vakarui, tai pakvėpinu dar ir rankų riešus, ir plaukus, vat taip  tongue.gif

Aš dažniausia puršteliu ant kaklo prie ausų, ir paskui perbraukiu riešus per kaklą.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 10, 09:09)
Aš dažniausia puršteliu ant kaklo prie ausų, ir paskui perbraukiu riešus per kaklą.

drinks_cheers.gif Aš darau taip pat.

O plaukus ir rūbus galima kvėpinti??? blink.gif
Taigi ant rūbų gali likti dėmės, o plaukams tokia koncentracija tai manyčiau taip pat nesveika unsure.gif , ar čia spec. plaukų kvepalai blink.gif
Nieko nebesuprantu schmoll.gif
Atsakyti