Na pries tai turejau 3 atspalviu maskuokli is essence, bet labai greitai pasibaige, kazkaip prastai tepesi, reikejo daugiau sunaudot kaskart, o va sitas tai kitas reikalas, kazkaip juos tepant jie iskart suskysteja, pasiskirsto ir nereikia tiek daug sunaudot, rozini naudojau paakiams, bet nusipirkau ta kita priemone, tai nelabai benaudoju, bet tikrai geras daiktas, zalia - paraudimams (pas mane truputi kai kur kapiliarai issiplete, tai pateplioju), sviesiausia ruda naudoju randeliams likusiems po spuogu

tamsesne ruda - siaip kokiam netycia isdygusiam spuogui pamaskuot, o tamsiausia ruda naudoju, optiskai koreguodama nosies forma, kai darausi israiskingesni, ryskesni makiaza, tad visos spalvos naudojamos
skaistalai tai isvis pasaka, geresniu nesu turejusi, zymiai labiau patinka nei tureti l'orealio, isadoros ar manhattan, labai graziai tos spalvytes susimaiso, ir naturaliai tepasi, blizgios daleles labai smulkios, tad suteikia toki vos vos zvilgesi, tikrai akies nerezia ir siaip nesimato kokiu blizguciu, nes jie labai labai smulkus kaip dulkeles, labai graziai dengiasi ant odos be jokiu ruozu ar panasiai, as pirkau 01 riviera rose, nes ta kita spalvu palete man pasirode per sviesi, nors pati esu sviesiaode