Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

labas rytas!
AIRA, SU TORTADIENIU!!!! KO GERIAUSI LINKEJIMAI,KAD VISKAS BUTU GERAI, SULE SVESTU IR SIPSENA BUTU TAVO VEIDIA! happybday.gif
Atsakyti

LAbuka. Dekui Tau, Aira unsure.gif . Sunki dienele siandien, bet reik laikytis, kitai dukrytei reik manes stiprios. BAndysiu kazkaip tvardytis. Kai siemet as svenciau gimtadieni, visa diena zliumbiau, nes prisiminiau, kaip pernai tokiu metu buvau storule, ir abi mano mazyles spurdejo manyje verysad.gif verysad.gif verysad.gif O siandien jau metai kai jos gime wub.gif . Greit bega laikas..................
Na, o tave Aira taip pat su Gimtadieniu 4u.gif . Grazios sventes TAU ir stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 02 rugsėjo 2008 - 08:21
Labas rytas,
Prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif

Sandryjna, o tu patalpinusi kur nors savo istorija? Kodel tau taip nutiko, kokia buvo medicinine isvada? Mano mire del bambagysliu mazgo likus 3 dienom iki Cezario. Taigi, gyvu as ju nemaciau, isskyrus echoskopo ekrana. Noreciau suzinoti, kodel tau taip nutiko? Del auksto kraujo spaudimo? Manau, kad dvynuku besilaukiancios neivertina visu galimu komplikaciju ir perdaug pasitiki gydytojais, o gydytojai daznai blogai priziuri tokias nestukes. Mano atveju nelaimes buvo galima isvengti, o kaip tavo atveju? Zinau, kad tau labai skaudu bus atsakyti i si mano klausima, bet man labai svarbus atsakymas. Labai noreciau, kad kitos dvigubo dziaugsmelio besilaukiancios isvengtu musu likimo.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 09 02, 08:12)
STT, jei dar nelinkėjau tai gerų tau atostogų, nedaug beliko poilsiauti bigsmile.gif

ačiukas

AIRA happybday.gif alc.gif birthday.gif

QUOTE(bim @ 2008 09 02, 08:57)
labas rytas!

bim, kokia šiandien diena bigsmile.gif
oi laukiam laukiam vakarėlio laukiam 4u.gif wub.gif

QUOTE(sandrynja @ 2008 09 02, 09:19)
LAbuka. Dekui Tau, Aira unsure.gif . Sunki dienele siandien, bet reik laikytis, kitai dukrytei reik manes stiprios. BAndysiu kazkaip tvardytis. Kai siemet as svenciau gimtadieni, visa diena zliumbiau, nes prisiminiau, kaip pernai tokiu metu buvau storule, ir abi mano mazyles spurdejo manyje verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif O siandien jau metai kai jos gime wub.gif . Greit bega laikas..................

laikykis dėl dukrytės - jai taip dabar reikia stiprios linksmos mamos... o širdelė lai paverks vėliau....
Atsakyti
Aira,user posted image
Visko visko ir dar truputi visko!!!!!!!!!!!!!!

Sandrynja,laikykis,tavo pupyte su gimtadieniu user posted image

Oi laukiam siandie vakariuko su nekantrumu,BIM , mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima26: 02 rugsėjo 2008 - 10:20
bim, kaip nuotaikytės?
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 02, 15:01)
bim, kaip nuotaikytės?

jaudinos!
vemiu, pikina nesusvetnai, jai ne valgau nepikina, bet tada galva svaiksta, o kai pavalgau pikina nerealei! doh.gif
Atsakyti
As irgi pasiilgau tokio pykinimo smile.gif Kad nestumu butu galima uzsikresti, but gerai smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 09 02, 14:29)
As irgi pasiilgau tokio pykinimo smile.gif Kad nestumu butu galima uzsikresti, but gerai smile.gif ax.gif

Jei nestumas butu liga,tai ir uzsikrestume lotuliukas.gif
Bim,laikykis,viskas tik i gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 02, 14:19)
jaudinos!
vemiu, pikina nesusvetnai, jai ne valgau nepikina, bet tada galva svaiksta, o kai pavalgau pikina nerealei! doh.gif

yes thumbup.gif kaip fainaaaaaaaa thumbup.gif
nerealios naujienos - tu tik vemk ir mum pranešk, mes džiaugsimės už tave wub.gif thumbup.gif
lauki vakaro jaučiu be žodžių, ania?
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 02, 17:29)
yes  thumbup.gif  kaip fainaaaaaaaa thumbup.gif 
nerealios naujienos - tu tik vemk ir mum pranešk, mes džiaugsimės už tave  wub.gif  thumbup.gif
lauki vakaro jaučiu be žodžių, ania?

labai laukiu! ir labai jaudinos, toj vidurius paleis, pilva maudzia suka doh.gif
Atsakyti
[quote=antuke,2008 09 02, 11:43]
Labas rytas,
Prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif

Sandryjna, o tu patalpinusi kur nors savo istorija? Kodel tau taip nutiko, kokia buvo medicinine isvada? Mano mire del bambagysliu mazgo likus 3 dienom iki Cezario. Taigi, gyvu as ju nemaciau, isskyrus echoskopo ekrana. Noreciau suzinoti, kodel tau taip nutiko? Del auksto kraujo spaudimo? Manau, kad dvynuku besilaukiancios neivertina visu galimu komplikaciju ir perdaug pasitiki gydytojais, o gydytojai daznai blogai priziuri tokias nestukes. Mano atveju nelaimes buvo galima isvengti, o kaip tavo atveju? Zinau, kad tau labai skaudu bus atsakyti i si mano klausima, bet man labai svarbus atsakymas. Labai noreciau, kad kitos dvigubo dziaugsmelio besilaukiancios isvengtu musu likimo.
[/quote
Sutinku su tavim, antuke. Gydytojai nelebai jau kreipia demesi ar laukies vieno, ar dvieju leliuku verysad.gif . Mano tyrimai visad buvo geri, jauciausi puikiai visi stebejosi, kad laukdamasi dvyniu taip puikiai jauciuosi. Paprasiau gydytojos siuntimo i Klinikas,siaip profilaktiskai pasitikrinti, tai ji nedave, sako viskas cia gerai. As nenusileidau, pagrasinau, kad eisiu pas vedeja, tai tada dave, bet taip bambejo.... doh.gif . O kai nuvaziavau i klinikas tuoj pagulde ligoninen verysad.gif . Viena mazyle svere per pus maziau uz kita. Atlikus tyrimus pamate, kad sutrikusi kraujotaka. Tokiais atvejais, kai sutrinka kraujotaka turi buti mazai vaisiaus vandenu ir tonai jau turetu but labai silpni. Mano atveju vandenu buvo daug, tonai, kaip sake doc. Gintautas, klinikose geresniu nerasi. Tada jis pasake "as zinau, kad nieko nezinau sioje situacijoje" g.gif . Tokio atvejo ner buve. Skambino kolegoms i uzsieni, niekas nezinojo kaip elgtis. Galvojo, gal leist mazajai zut, kad iki galo isnesiociau likusia mazyle. Bet pagal parodymus ir mazyle buvo gyvybinga ir galejo isgyvent. Situacija buvo tokia, kad niekas nezinojo, gal galiu isnesiot mazyles dar kelis menesiu, arba gali ryte ju neberast. Tad nutarem nerizikuot. Keista, bet gimus, mazoji buvo daug stipresne uz sese...Tik paskui susikeite vietom... Taip niekas ir nesuprato kodel taip ivyko.... Kartu jos buvo keturis menesius verysad.gif Tris menesius gulejom klinikose. Atliko kruvas tyrimu, atsakymo nerado. O musu angeliukas gime su sirdies yda, bet atziureje kardiologai sake, kad operuot nereikia, bet reikia labai sekt, nes veliau tikrai reiks isoperuot. Taigi, namo grizom su didziausiom viltim, atrode viskas jau praeity...Bet namie mazute isbuvo tik viena naktele verysad.gif . Ryte, sustojo kvepavimas. Pati ja atgaivinau, atvaziaves reanimobilis isveze i Siaulius. Va cia ir prasidejo musu bedos. Gydytojai nezinojo kaip su tokia neisnesiotuke elgtis, trieju men, ji svere tik du kg. Bet daktariuksciai apsimete viska supranta verysad.gif Sake viskas cia greit atsistatys, ir vaziuosit namo. Jie negirdejo ka sakiau as apie savo mazule, negirdejo Kliniku gydytoju kurie gyde Mildute. Atsitiko taip, kad vaikas gydytoju prieziuroje tik silpo. Kasdien tikrino jos sirdute ir nesuprato, kad ji silpsta. KAi susiprato, buvo velu. Susiruose vezt i Santariskes, bet Mildute sios keliones nesulauke verysad.gif
TAi va, tokia musu istorija. verysad.gif cray.gif Atsiprasau uz padrikas mintis, bet vis dar skaudu tai prisimint verysad.gif
Atsakyti