[quote=antuke,2008 09 02, 11:43]
Labas rytas,
Prisidedu ir as prie sveikinimu
Sandryjna, o tu patalpinusi kur nors savo istorija? Kodel tau taip nutiko, kokia buvo medicinine isvada? Mano mire del bambagysliu mazgo likus 3 dienom iki Cezario. Taigi, gyvu as ju nemaciau, isskyrus echoskopo ekrana. Noreciau suzinoti, kodel tau taip nutiko? Del auksto kraujo spaudimo? Manau, kad dvynuku besilaukiancios neivertina visu galimu komplikaciju ir perdaug pasitiki gydytojais, o gydytojai daznai blogai priziuri tokias nestukes. Mano atveju nelaimes buvo galima isvengti, o kaip tavo atveju? Zinau, kad tau labai skaudu bus atsakyti i si mano klausima, bet man labai svarbus atsakymas. Labai noreciau, kad kitos dvigubo dziaugsmelio besilaukiancios isvengtu musu likimo.
[/quote
Sutinku su tavim, antuke. Gydytojai nelebai jau kreipia demesi ar laukies vieno, ar dvieju leliuku

. Mano tyrimai visad buvo geri, jauciausi puikiai visi stebejosi, kad laukdamasi dvyniu taip puikiai jauciuosi. Paprasiau gydytojos siuntimo i Klinikas,siaip profilaktiskai pasitikrinti, tai ji nedave, sako viskas cia gerai. As nenusileidau, pagrasinau, kad eisiu pas vedeja, tai tada dave, bet taip bambejo....

. O kai nuvaziavau i klinikas tuoj pagulde ligoninen

. Viena mazyle svere per pus maziau uz kita. Atlikus tyrimus pamate, kad sutrikusi kraujotaka. Tokiais atvejais, kai sutrinka kraujotaka turi buti mazai vaisiaus vandenu ir tonai jau turetu but labai silpni. Mano atveju vandenu buvo daug, tonai, kaip sake doc. Gintautas, klinikose geresniu nerasi. Tada jis pasake "as zinau, kad nieko nezinau sioje situacijoje"

. Tokio atvejo ner buve. Skambino kolegoms i uzsieni, niekas nezinojo kaip elgtis. Galvojo, gal leist mazajai zut, kad iki galo isnesiociau likusia mazyle. Bet pagal parodymus ir mazyle buvo gyvybinga ir galejo isgyvent. Situacija buvo tokia, kad niekas nezinojo, gal galiu isnesiot mazyles dar kelis menesiu, arba gali ryte ju neberast. Tad nutarem nerizikuot. Keista, bet gimus, mazoji buvo daug stipresne uz sese...Tik paskui susikeite vietom... Taip niekas ir nesuprato kodel taip ivyko.... Kartu jos buvo keturis menesius

Tris menesius gulejom klinikose. Atliko kruvas tyrimu, atsakymo nerado. O musu angeliukas gime su sirdies yda, bet atziureje kardiologai sake, kad operuot nereikia, bet reikia labai sekt, nes veliau tikrai reiks isoperuot. Taigi, namo grizom su didziausiom viltim, atrode viskas jau praeity...Bet namie mazute isbuvo tik viena naktele

. Ryte, sustojo kvepavimas. Pati ja atgaivinau, atvaziaves reanimobilis isveze i Siaulius. Va cia ir prasidejo musu bedos. Gydytojai nezinojo kaip su tokia neisnesiotuke elgtis, trieju men, ji svere tik du kg. Bet daktariuksciai apsimete viska supranta

Sake viskas cia greit atsistatys, ir vaziuosit namo. Jie negirdejo ka sakiau as apie savo mazule, negirdejo Kliniku gydytoju kurie gyde Mildute. Atsitiko taip, kad vaikas gydytoju prieziuroje tik silpo. Kasdien tikrino jos sirdute ir nesuprato, kad ji silpsta. KAi susiprato, buvo velu. Susiruose vezt i Santariskes, bet Mildute sios keliones nesulauke
TAi va, tokia musu istorija.

Atsiprasau uz padrikas mintis, bet vis dar skaudu tai prisimint