Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

..sandrynja.... be amo aš..... blink.gif
Atsakyti
verysad.gif ...............................................
Atsakyti
Sandrynja console.gif
Atsakyti
Sveikos,

sandrynja ... neturiu zodziu net cray.gif bet tai cia gydytoju aplaidumas? tiek laiko laukti ... labai gaila, o tokios fainos Tavo mergytes dviese foto wub.gif verysad.gif jos turejo buti visada kartu.

AIRA, happybday.gif

BIM, labai laukiu geru naujienu wub.gif

mano kaimyne leliuka turi, vos keliu dieneliu, kokis fainas wub.gif maniske jau tokia didele wub.gif

Atsakyti
Labas,
Kaip šiandien sekasi abiem Miglutėm, kaip sveikatėlės? Rasa kaip tavo sveikata?
Deima kaip tau šiandien sekėsi?
Aira su gimtadieniu tave user posted image
Bim laukiam šįvakar iš tavęs žinių 4u.gif
Sandrynja stiprybės tau šiandien console.gif o tavo mažylę sveikinu su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
Aciu visoms mergaiciukems uz sveikinimus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 02, 18:28)
Aciu visoms mergaiciukems uz sveikinimus. smile.gif

sveikinu ta vo mergyte su gimtadieniu, aukit didukes ir sveikutes! 4u.gif
to paciu apkabinu, stipribes..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 09 02, 17:12)

Deima kaip tau šiandien sekėsi?

Na taip ir sekesi doh.gif Kalbejau su direktore,popierine alga minimumas(1000lt),o priedas juodais bus mokamas verysad.gif Pasakiau kad apie metus ruosiuosi dirbti ir iseit dekretan,ir kad man reikes,kad "ant popieriaus"daugiau butu.Sake,gales padaryt kai reiks,bet sodrai turesiu pati susimoket.Tai kaip ir neblogas variantas.Liepe iki ryt ryto apsisprest ir pranest.Tai ir suku smegenis visa diena g.gif
Net verkiau gryzus,kad man taip sunku viskas siuo metu cry.gif
MB liepe nusiramint,vakare aptarsim ir apsvarstysim.....
Atsakyti
Labutis ir vel cia as.
Sandryjna, taip suprantu, tavo mergytem buvo transfuzijos sindromas? Ar as teisi?
2 kg vaikeliai puikiausiai isgyvena, jei tinkama prieziura ir sirdeles isoperuoja. Tikrai gydytoju aplaidumas. As irgi savasias praradau per tai, kad puse daktaru kalbejo vienaip, kiti kitaip ir as pasimeciau tarp nuomoniu..
Baisiausia yra tai, kad dvigubas nestukes gydytojai taip aplaidziai priziuri. Viena mergina irgi prarado per ta aplaiduma..

Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 09 02, 19:01)
Labutis ir vel cia as.
Sandryjna, taip suprantu, tavo mergytem buvo transfuzijos sindromas? Ar as teisi?
2 kg vaikeliai puikiausiai isgyvena, jei tinkama prieziura ir sirdeles isoperuoja. Tikrai gydytoju aplaidumas. As irgi savasias praradau per tai, kad puse daktaru kalbejo vienaip, kiti kitaip ir as pasimeciau tarp nuomoniu..
Baisiausia yra tai, kad dvigubas nestukes gydytojai taip aplaidziai priziuri. Viena mergina irgi prarado per ta aplaiduma..

2kg, tai isgyvena. Bet mano mazule budama jau trieju men tiek svere. Gime ji tik 800gr. Ir isnesiota tik 29savaites.Bet butu ji puikiausiai isgyvenusi, jei ne gydytoju aplaidumas cray.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 09 02, 17:12)
Kaip šiandien sekasi abiem Miglutėm, kaip sveikatėlės?

Mums sakyčiau, visai gerai. Tik sloga prikibo vakarop doh.gif .
Atsakyti
Sveikos, kiek mūsų prisirinko thumbup.gif
bicė romaną rašo biggrin.gif
Atsakyti