QUOTE(Fab @ 2007 01 27, 23:44)
i ka i ka,na aiksu kad stilingi butu
Svarbu, kad būtų firmos, kuri specializuojasi slidinėjimo inventoriuje, nes kitaip vargsi - nebus specialių ventiliacijos vietų, taigi akiniai pastoviai rasos. Taip pat nepadaryk klaidos - nenusipirk vaikiškų akinių, nes dažnai atrodo, kad pagal dydį jie lyg ir tinka, pagal kainą tinka labai, o paskui paaiškėja, kad yra tiesiog nepatogūs. Skiriasi ir stiklų tamsinimas, bet čia jau nieko nepadarysi - profesionalūs slidininkai turi po kelis variantus ir dėvi juos pagal oro sąlygas. Aš turiu vienus vienintelius, tai su jais būnu ir per pūga ir saulei šviečiant. Tiesa, kai temperatūra nėra labai žema, tai su akiniais ( maske) būna per šilta. Bet kokiu atveju -kur nepataupysi, ten nepasigailėsi. Kaip ir su pirštinėm, spec. slidinėjimo apatinais ir viršutiniais rūbas ir t.t. Beja, pasitikėk parduotuvių konsultantais - tik iš pradžių paklausk ar jie patys buvo kalnuose, o tada jau drąsiai
QUOTE(Fab @ 2007 01 28, 00:44)
i funkcionaluma. Ta mada paskutinej vietoj buna, kai leidiesi nuo kalno sningant ir pustant tau i akis
QUOTE(inra @ 2007 01 28, 00:17)
Svarbu, kad būtų firmos, kuri specializuojasi slidinėjimo inventoriuje, nes kitaip vargsi - nebus specialių ventiliacijos vietų, taigi akiniai pastoviai rasos. Taip pat nepadaryk klaidos - nenusipirk vaikiškų akinių, nes dažnai atrodo, kad pagal dydį jie lyg ir tinka, pagal kainą tinka labai, o paskui paaiškėja, kad yra tiesiog nepatogūs. Skiriasi ir stiklų tamsinimas, bet čia jau nieko nepadarysi - profesionalūs slidininkai turi po kelis variantus ir dėvi juos pagal oro sąlygas. Aš turiu vienus vienintelius, tai su jais būnu ir per pūga ir saulei šviečiant. Tiesa, kai temperatūra nėra labai žema, tai su akiniais ( maske) būna per šilta. Bet kokiu atveju -kur nepataupysi, ten nepasigailėsi. Kaip ir su pirštinėm, spec. slidinėjimo apatinais ir viršutiniais rūbas ir t.t. Beja, pasitikėk parduotuvių konsultantais - tik iš pradžių paklausk ar jie patys buvo kalnuose, o tada jau drąsiai 
Maciau OPTIKOS PASAULYJE (Laisves al.) RELAX firmos slidinejimo akinius, konsultante labai puikiai atsiliepe apie juos ,
Jeigu atvirai - nežinau
Mano akiniai BRIKO firmos, vyro UVEX- tai tikrai viskas super! Bet mūsų tokie tikri slidinėjimo, skirti apsisaugoti ir nuo šalčio, sniego. Beja, jei tu žiūrėjai optikos parduotuvėje, tai ar čia nebus tiesiog nuo saulės akiniai. Pavojinga slidinėjant su paprastais - nugriuvus gali susižeisti. Gal geriau pirkti sporto prekėse - tai tikrai būna pritaikyti slidinėti.
Uvex nr 1
Cebe nr 2
Jokia mada nebesvarbu ,kai patenki į pūgą ar rūką.
Geriausia turėti dvejus akinius,nes gražią saulėtą dieną aš slidinėju su savo akiniais nuo saulės.Aišku jie turi būti su visais filtrais,kitaip vakare ašaros upeliais bėgs
Geriausia pirkti ten kur slidinėji,ta prasme ne Lietuvoje,nes gerokai pigesni ir pasirinkimas didesnis.Jie kainų neužsilaužę didelio biznio iš to nedaro.
Aišku dar priklauso ir nuo kurorto brangumo
Cebe nr 2
Geriausia turėti dvejus akinius,nes gražią saulėtą dieną aš slidinėju su savo akiniais nuo saulės.Aišku jie turi būti su visais filtrais,kitaip vakare ašaros upeliais bėgs
Geriausia pirkti ten kur slidinėji,ta prasme ne Lietuvoje,nes gerokai pigesni ir pasirinkimas didesnis.Jie kainų neužsilaužę didelio biznio iš to nedaro.
QUOTE(gazele @ 2007 01 31, 13:23)
Uvex nr 1
Cebe nr 2
Cebe nr 2
Pernai buvau Italijoje, domejausi slidinejimo akiniais ,tai kainos man pasirode
Papildyta:
QUOTE(inra @ 2007 01 31, 01:48)
Jeigu atvirai - nežinau
Mano akiniai BRIKO firmos, vyro UVEX- tai tikrai viskas super! Bet mūsų tokie tikri slidinėjimo, skirti apsisaugoti ir nuo šalčio, sniego. Beja, jei tu žiūrėjai optikos parduotuvėje, tai ar čia nebus tiesiog nuo saulės akiniai. Pavojinga slidinėjant su paprastais - nugriuvus gali susižeisti. Gal geriau pirkti sporto prekėse - tai tikrai būna pritaikyti slidinėti. 
Pasidarė labai aktuali temikė ir rodos tokios neradau čia (neskaitant kelių žinučių apie akinius)
Aišku, labiausiai domintų rūbai, bet visai nieko sužinot ir inventoriaus bei aksesuarų madas.
Nors gal mada ant kalno ir ne pirmoj vietoj, bet........
Prašyčiau patarti kokį slidinėjimo kostiumą nusipirkti: į kokias savybes atsižvelgt, kokių firmų turite ar išbandėte, kokie kainų skirtumai. Dar domina ir specialių apatinių bei kojinių kainos- kokybės palyginimas lietuviškų ir garsiųjų firmų.
Kokius batus įsigyti? O gal turite ir slides?
Kokios reikalingos pirštinės?
Kokie akiniai?
Būtų malonu sužinot ir gerą parduotuvę su patikimais/neišdūrusias konsultantais
Beje, kada prasideda šių rūbų išpardavimai, kokių nuolaidų tikėtis?
Kiekviena jūsų žinutė pridės man drąsos
Prašyčiau patarti kokį slidinėjimo kostiumą nusipirkti: į kokias savybes atsižvelgt, kokių firmų turite ar išbandėte, kokie kainų skirtumai. Dar domina ir specialių apatinių bei kojinių kainos- kokybės palyginimas lietuviškų ir garsiųjų firmų.
Kokius batus įsigyti? O gal turite ir slides?
Kokios reikalingos pirštinės?
Kokie akiniai?
Būtų malonu sužinot ir gerą parduotuvę su patikimais/neišdūrusias konsultantais
Kiekviena jūsų žinutė pridės man drąsos
visa seima turim kostiumus is maximos ir du metus super laiko.nemanau,kad paprastiems megejams reik kazko imantraus
O aš ryt eisiu apžiūrėt Tresspas striukių. lenkiškos jos lyg
, tūta lyg prekiauja ir kaina gera šiuo metu 200lt. Gal kas tokias turit?
Dar mačiau Five seasons, lyg skandinavų
. Pernykštis komplektas 500lt. Gal verta?
O beje vilioja ir Audimo
, ale kol kolekcija nauja ir nėr išpardavimo tai brangoka.
Va kėpką jau turiu Audiminę
(tik 15lt)
Dar mačiau Five seasons, lyg skandinavų
O beje vilioja ir Audimo
Va kėpką jau turiu Audiminę
TRESPASS yra anglų firma, jei jau taip bijai lenkų
Man irgi smalsu, ar skiriasi AUDIMO apatiniai drabužiai nuo, tarkim, SPYDER ar kitos brangios firmos. Kaina skiriasi kelis kartus, o savybes?