Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbai, inventorius ir aksesuarai SLIDINĖJIMUI

g.gif I ka reiketu atkreipti demesi perkant slidinejimo akinius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fab @ 2007 01 27, 23:44)

i ka i ka,na aiksu kad stilingi butu bigsmile.gif o siaip tai na kad paogus paciai butu ir, kaip akiniai nuo saules, saugotu nuo spinduliu zalingu ax.gif
Atsakyti
Svarbu, kad būtų firmos, kuri specializuojasi slidinėjimo inventoriuje, nes kitaip vargsi - nebus specialių ventiliacijos vietų, taigi akiniai pastoviai rasos. Taip pat nepadaryk klaidos - nenusipirk vaikiškų akinių, nes dažnai atrodo, kad pagal dydį jie lyg ir tinka, pagal kainą tinka labai, o paskui paaiškėja, kad yra tiesiog nepatogūs. Skiriasi ir stiklų tamsinimas, bet čia jau nieko nepadarysi - profesionalūs slidininkai turi po kelis variantus ir dėvi juos pagal oro sąlygas. Aš turiu vienus vienintelius, tai su jais būnu ir per pūga ir saulei šviečiant. Tiesa, kai temperatūra nėra labai žema, tai su akiniais ( maske) būna per šilta. Bet kokiu atveju -kur nepataupysi, ten nepasigailėsi. Kaip ir su pirštinėm, spec. slidinėjimo apatinais ir viršutiniais rūbas ir t.t. Beja, pasitikėk parduotuvių konsultantais - tik iš pradžių paklausk ar jie patys buvo kalnuose, o tada jau drąsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fab @ 2007 01 28, 00:44)

i funkcionaluma. Ta mada paskutinej vietoj buna, kai leidiesi nuo kalno sningant ir pustant tau i akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inra @ 2007 01 28, 00:17)
Svarbu, kad būtų firmos, kuri specializuojasi slidinėjimo inventoriuje, nes kitaip vargsi - nebus specialių ventiliacijos vietų, taigi akiniai pastoviai rasos. Taip pat nepadaryk klaidos - nenusipirk vaikiškų akinių, nes dažnai atrodo, kad pagal dydį jie lyg ir tinka, pagal kainą tinka labai, o paskui paaiškėja, kad yra tiesiog nepatogūs. Skiriasi ir stiklų tamsinimas, bet čia jau nieko nepadarysi - profesionalūs slidininkai turi po kelis variantus ir dėvi juos pagal oro sąlygas. Aš turiu vienus vienintelius, tai su jais būnu ir per pūga ir saulei šviečiant. Tiesa, kai temperatūra nėra labai žema, tai su akiniais ( maske) būna per šilta. Bet kokiu atveju -kur nepataupysi, ten nepasigailėsi. Kaip ir su pirštinėm, spec. slidinėjimo apatinais ir viršutiniais rūbas ir t.t. Beja, pasitikėk parduotuvių konsultantais - tik iš pradžių paklausk ar jie patys buvo kalnuose, o tada jau drąsiai smile.gif

Maciau OPTIKOS PASAULYJE (Laisves al.) RELAX firmos slidinejimo akinius, konsultante labai puikiai atsiliepe apie juos , g.gif bet sakau dar pasidairysiu ,neskubesiu ,kad po to nereketu gailetis. doh.gif Kazin,kaip ta RELAX KOKYBE? g.gif
Atsakyti
Jeigu atvirai - nežinau unsure.gif Mano akiniai BRIKO firmos, vyro UVEX- tai tikrai viskas super! Bet mūsų tokie tikri slidinėjimo, skirti apsisaugoti ir nuo šalčio, sniego. Beja, jei tu žiūrėjai optikos parduotuvėje, tai ar čia nebus tiesiog nuo saulės akiniai. Pavojinga slidinėjant su paprastais - nugriuvus gali susižeisti. Gal geriau pirkti sporto prekėse - tai tikrai būna pritaikyti slidinėti. g.gif
Atsakyti
Uvex nr 1
Cebe nr 2
Jokia mada nebesvarbu ,kai patenki į pūgą ar rūką.
Geriausia turėti dvejus akinius,nes gražią saulėtą dieną aš slidinėju su savo akiniais nuo saulės.Aišku jie turi būti su visais filtrais,kitaip vakare ašaros upeliais bėgs ax.gif
Geriausia pirkti ten kur slidinėji,ta prasme ne Lietuvoje,nes gerokai pigesni ir pasirinkimas didesnis.Jie kainų neužsilaužę didelio biznio iš to nedaro.
Aišku dar priklauso ir nuo kurorto brangumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2007 01 31, 13:23)
Uvex  nr 1
Cebe nr 2
Jokia mada nebesvarbu ,kai patenki į pūgą ar rūką.
Geriausia turėti dvejus akinius,nes gražią saulėtą dieną aš slidinėju su savo akiniais nuo saulės.Aišku jie turi būti su visais filtrais,kitaip vakare ašaros upeliais bėgs ax.gif
Geriausia pirkti ten kur slidinėji,ta prasme ne Lietuvoje,nes gerokai pigesni ir pasirinkimas didesnis.Jie kainų neužsilaužę didelio biznio iš to nedaro.
Aišku dar priklauso ir nuo kurorto brangumo ax.gif

Pernai buvau Italijoje, domejausi slidinejimo akiniais ,tai kainos man pasirode doh.gif is tikruju brangesnes.Tai kas pas mus litais ,pas juos eurais. g.gif Sakau gal ir pas mus jau galima nusipirkti gerus akinius,normalia kaina?
Papildyta:
QUOTE(inra @ 2007 01 31, 01:48)
Jeigu atvirai - nežinau  unsure.gif  Mano akiniai BRIKO firmos, vyro UVEX- tai tikrai viskas super! Bet mūsų tokie tikri slidinėjimo, skirti apsisaugoti ir nuo šalčio, sniego. Beja, jei tu žiūrėjai optikos parduotuvėje, tai ar čia nebus tiesiog nuo saulės akiniai. Pavojinga slidinėjant su paprastais - nugriuvus gali susižeisti. Gal  geriau pirkti sporto prekėse - tai tikrai būna pritaikyti slidinėti. g.gif

biggrin.gif Na tiesiog optikos konsultante sake,jog tai slidinejimo vadinamos kaukes akiniai su visom reikalingom ventiliacijom g.gif (taip as supratau),nes nesu didele zinove toje srityje. g.gif
Atsakyti
Pasidarė labai aktuali temikė ir rodos tokios neradau čia (neskaitant kelių žinučių apie akinius) ax.gif blush2.gif Aišku, labiausiai domintų rūbai, bet visai nieko sužinot ir inventoriaus bei aksesuarų madas. biggrin.gif Nors gal mada ant kalno ir ne pirmoj vietoj, bet........ biggrin.gif
Prašyčiau patarti kokį slidinėjimo kostiumą nusipirkti: į kokias savybes atsižvelgt, kokių firmų turite ar išbandėte, kokie kainų skirtumai. Dar domina ir specialių apatinių bei kojinių kainos- kokybės palyginimas lietuviškų ir garsiųjų firmų.
Kokius batus įsigyti? O gal turite ir slides?
Kokios reikalingos pirštinės?
Kokie akiniai?
Būtų malonu sužinot ir gerą parduotuvę su patikimais/neišdūrusias konsultantais 4u.gif Beje, kada prasideda šių rūbų išpardavimai, kokių nuolaidų tikėtis?
Kiekviena jūsų žinutė pridės man drąsos lotuliukas.gif
Atsakyti
visa seima turim kostiumus is maximos ir du metus super laiko.nemanau,kad paprastiems megejams reik kazko imantraus
Atsakyti
O aš ryt eisiu apžiūrėt Tresspas striukių. lenkiškos jos lyg g.gif , tūta lyg prekiauja ir kaina gera šiuo metu 200lt. Gal kas tokias turit?
Dar mačiau Five seasons, lyg skandinavų g.gif . Pernykštis komplektas 500lt. Gal verta?
O beje vilioja ir Audimo thumbup.gif , ale kol kolekcija nauja ir nėr išpardavimo tai brangoka.
Va kėpką jau turiu Audiminę lotuliukas.gif (tik 15lt)
Atsakyti
TRESPASS yra anglų firma, jei jau taip bijai lenkų mirksiukas.gif Man irgi smalsu, ar skiriasi AUDIMO apatiniai drabužiai nuo, tarkim, SPYDER ar kitos brangios firmos. Kaina skiriasi kelis kartus, o savybes?
Atsakyti