Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Apie balandėlius smile.gif Man patinka tik troškinti, nei kiek nekepinti, nei prieš, nei po, nei ten į jokius miltus nemirkyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 10 15, 15:59)
Apie balandėlius smile.gif Man patinka tik troškinti, nei kiek nekepinti, nei prieš, nei po, nei ten į jokius miltus nemirkyti  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Man irgi, dar visai nesenai isbandziau garpuodyje balandelius gaminti tai irgi labai skanus gavosi ax.gif
Atsakyti
Owly tiek rašiau rašiau, o mano žinutę tuo pačiu ištrynė lotuliukas.gif , nu neberašysiu daugiau tongue.gif su visom kitom ne į temą lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu su spageciais 4u.gif Spageciai virti paprastu paprasciausiai (tik svarbu nepervirti!). Padazas: Susmulkinau svoguna, 4 cesnako skilteles, keptuveje istirpinau gabaliuka sviesto, sumeciau svoguna ir cesnaka, tada siaudeliais pjaustytas morkas. Truputi paskrudus ipyliau vandens, kad keptu, bet nesviltu svogunai. Truputi pakepus (apie pora minuciu) sudejau farsa (smulkinau mesa su blenderiu, tai kazko ji man susoko bekepant i gabaliukus doh.gif ), apkepiau, tada ipyliau truputi vandens ir pomidoru pastos skiestos su vandeniu. Na ir troskinau ant silpnos ugnies. O prieskoniai tai pipiras, druska, mesos prieskoniai, bazilikas.
user posted image
Ir uzbarsciau tarkuotu suriu
user posted image
Opapa...o lekstes tai nenuvaliau doh.gif Nu niekaip nemoku graziai spageciu idet, kad lekstes neuzkabintu jie man ir neisterliotu doh.gif lotuliukas.gif Nu, bet skonis nuo to nesuprastejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Eileitija, niam essen.gif net garuojantis niam essen.gif Mėgstu makaronus su tokiais padažiukais rolleyes.gif

O ten tą geltoną tekstą trink wink.gif Niekam nesakysiu smile.gif Jei būtum neparašius, net žiūrėjus į šonus nebūčiau, o kai perskaičiau, ėmiau ieškot su padidinamuoju stiklu lens.gif biggrin.gif

Atsakyti
aš net su akiniais nematau hihihi.gif nors privalgius koldūnų, bet spagečių neatsisakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 15, 18:05)
Ateinu su spageciais  4u.gif  Spageciai virti paprastu paprasciausiai (tik svarbu nepervirti!). Padazas: Susmulkinau svoguna, 4 cesnako skilteles, keptuveje istirpinau gabaliuka sviesto, sumeciau svoguna ir cesnaka, tada siaudeliais pjaustytas morkas. Truputi paskrudus ipyliau vandens, kad keptu, bet nesviltu svogunai. Truputi pakepus (apie pora minuciu) sudejau farsa (smulkinau mesa su blenderiu, tai kazko ji man susoko bekepant i gabaliukus  doh.gif )

kai sublenderiuoji mėsytę, ji labai "guiminė" pasidaro, aš tada kepinu atskirai vien tik faršą ir išskirstau su šakute smulkiai, nes kitaip lieka didesni gabaliukai, su mėsmale taip nebūna schmoll.gif g.gif labai apetitnai atrodo, sukirsčiau porciją nemirktelėjus thumbup.gif
Atsakyti
mamka,kaip skaniai atrodo tavo zuvies kepsniukas,as jau vaisinuos tongue.gif
Atsakyti
prie visų jūsų skonybių ir grožybių tik čeburėkai:
tešla: greitkratyje išplaku kefyrą, kiaušinį, druską ir supilu į miltus. Išminkau tešlą ir darau mėsytę: faršas, kefyras, prieskoniai ir svogūnai(aš sublenderiuoju, kad šeimyna nerastų rolleyes.gif ). Tada kočiojam tešlą, dedam įdarą ir lipdom čeburėkus.

user posted image

moliūgų padažiukas su žuvyte bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 15 spalio 2008 - 17:52
QUOTE(JoanaS @ 2008 10 15, 18:21)
kai sublenderiuoji mėsytę, ji labai "guiminė" pasidaro, aš tada kepinu atskirai vien tik faršą ir išskirstau su šakute smulkiai, nes kitaip lieka didesni gabaliukai, su mėsmale taip nebūna  schmoll.gif  g.gif labai apetitnai atrodo, sukirsčiau porciją nemirktelėjus  thumbup.gif


Vat as mesmales neturiu, tai tenka blenderiuot. verysad.gif O atskirai kazkaip kepint nesinori schmoll.gif visi skanumynai pasilieka kitoje keptuveje, as taip speju...
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 15, 17:05)
Ateinu su spageciais  4u.gif 

kaip apetitnai atrodo, tokie garuojantys ir prie stalo kvieciantys rolleyes.gif o lekstes tai visai net nepastebejau, tik kai parasei pradejau ziuret cool.gif
Atsakyti
Spageciai thumbup.gif
Atsakyti