Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galima pasakyti apie žmogų pagal jo avatarą

Labai įdomu, ką psichologas pasakytų apie žmogų pagal tai, kokį avatarą jis renkasi. Pvz. dauguma mamyčių į avatarą kelia savo vaikus, kitos - kokių nors joms patinkančių moterų nuotraukas ar portretus, kitos linksmus paveiksliuku, gamtos vaizdelius ir t.t. Kaip psicholgai apibūdintų kiekvieną iš jų pagal tuos skirtingus avatarus? Gal yra internete kur pasiskaityti apie tai ir galetumėt pasidalinti nuorodomis, arba papasakotumėt temoje kas ką apie tai žino 4u.gif
Atsakyti
Man pavyzdžiui daugiau pasako jūsų parašas, nei avataras- sūnus, sūnus ir Skaistė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2008 11 02, 20:06)
Man pavyzdžiui daugiau pasako jūsų parašas, nei avataras- sūnus, sūnus ir Skaistė  wink.gif

ax.gif Nu cia tai taip - pagrandukai mylimiausi blush2.gif , taip jau yra, visu musu dziaugsmelis ir stebuklelis "ant senatves" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 11 02, 21:12)
ax.gif Nu cia tai taip - pagrandukai mylimiausi blush2.gif , taip jau yra, visu musu dziaugsmelis ir stebuklelis "ant senatves" lotuliukas.gif

O turėtų būt, myliu juos visus vienodai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2008 11 02, 20:25)
O turėtų būt, myliu juos visus vienodai  wink.gif

Turetu, tik zinai kaip su paaugliais buna - mama, nelisk i akis, netrukdyk... o jau apie apskabinima ar bucini nei kalbos nera. uztai ta maziuke dukriuke, tokia meili ir linksma, atrodo kaip koks stebuklas. berniukai net ir mazi budami nebuvo tokie meilus ir geri kaip ta mergaite. o myliu tai visus, be abejo, tik siuo metu daugiausiai demesio reikalauja tas mazytis zmogeliukas, todel jis kol kas isskirtinis. Dar keli metai, ir viskas susivienodins.... ax.gif Nors mergaites gal visa gyvenima siltesnes nei berniukai? Paauginsiu, suzinosiu. O kol kas kai kam uzkliuvo kad mano avatare dazniausiai daiktai (vaiku nededu, nes negerai vaikus demonstruoti, siaip tai juos rodyciau), tik viena karta buvo moteris, kita karta juoda gulbe, o siaip - gamtos reiskiniai ir daiktai. Ir aplamai megstu kaitalioti avatarus. Pagal nuotaika. O nuotaikos keiciasi pakankamai greitai ir daznai ax.gif Ir aplamai megstu ivairove biggrin.gif tai vat uzvedziau tema. Idomu, ka apie tai mano psichologai. Ar apie tai isvis galima ka nors manyti?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 11 02, 21:42)
Turetu, tik zinai kaip su paaugliais buna - mama, nelisk i akis, netrukdyk... o jau apie apskabinima ar bucini nei kalbos nera. uztai ta maziuke dukriuke, tokia meili ir linksma, atrodo kaip koks stebuklas. berniukai net ir mazi budami nebuvo tokie meilus ir geri kaip ta mergaite. o myliu tai visus, be abejo, tik siuo metu daugiausiai demesio reikalauja tas mazytis zmogeliukas, todel jis kol kas isskirtinis. Dar keli metai, ir viskas susivienodins.... ax.gif Nors mergaites gal visa gyvenima siltesnes nei berniukai? Paauginsiu, suzinosiu. O kol kas kai kam uzkliuvo kad mano avatare dazniausiai daiktai (vaiku nededu, nes negerai vaikus demonstruoti, siaip tai juos rodyciau), tik viena karta buvo moteris, kita karta juoda gulbe, o siaip - gamtos reiskiniai ir daiktai. Ir aplamai megstu kaitalioti avatarus. Pagal nuotaika. O nuotaikos keiciasi pakankamai greitai ir daznai ax.gif Ir aplamai megstu ivairove biggrin.gif tai vat uzvedziau tema. Idomu, ka apie tai mano psichologai. Ar apie tai isvis galima ka nors manyti?

Žinoma, kad paauglystėj siaučia hormonų audros, nepasitenkinimas savo kūnu, tapatumo paieškos, tačiau šeimos vaidmuo paaugliui be galo svarbus. Paaugliai tikisi, kad tėvai laikys juos suaugusiais, ne vaikais, mylės juos tokius, kokie jie yra, klausysis jų ir supras, nevadovaus, o nukreips juos reikiama linkme. mirksiukas.gif

Kas liečia berniukų ir mergaičių švelnumą, tai manau labai priklauso ir nuo auklėjimo, juk berniukams dažniausiai sakom, neverk, tu juk vyras arba vyrai neverkia, o su mergaitėmis elgiamės kitaip, esam švelnesni, atlaidesni mirksiukas.gif

Kas liečia avatarą iš vieno avataro nemanau, kad galima pasakyti labai daug apie žmogų...Reikėtų stebėti ilgiau, bet jei sudėti avatarą ir parašą jau šis tas gaunasi wink.gif

Tiesa, jūs pati jau nemažai apie save papasakojot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 11 02, 18:39)
Gal yra internete kur pasiskaityti apie tai ir galetumėt pasidalinti nuorodomis, arba papasakotumėt temoje kas ką apie tai žino 4u.gif

Čia yra visai neblogas straipsnis.

Paguglinėjus galima rasti daugiau
Atsakyti
Gal ir papasakojau, tik vat kodel kitoms patinka deti avatarus su kokius nors moteru atvaizdais, o man - gamtos reiskiniais arba visokiais daiktais, taip ir neisgirdau smile.gif Tiesiog idomu ar tai ka nors reiskia ar ne unsure.gif
P.S.Man nepatinka tapatinti save su kitu zmogumi. Kodel?
Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 11 02, 21:45)
Čia yra visai neblogas straipsnis.

Paguglinėjus galima rasti daugiau

Aciu, jungsiu verteja ir bandysiu skaityt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 02 lapkričio 2008 - 21:48
Pabandysiu keliais sakiniais greitu metu perpasakoti pagrindines mintis smile.gif
Atsakyti
g.gif man tai nepatinka, kai vieną ir tą patį avatarą naudoja daug žmonių.
Atsakyti
Iš avataro praktiškai nieko apie žmogų negali pasakyti.

Viena tai yra tai kad skirtinguose forumuose žmonės naudoja skirtingus avatarus - kurie tinka forumo temai. Taip mamų forume natūralu kad moterys ir vaikai dominuoja, technikos forume dominuoja visiškai kas kita.

Antra tai kad daugumuoje forumų žmonės naudoja default'inius avatarus - tie kurie jau yra sistemoje. Dažnai taip būna kad nevisi moka kaip avatarą pasidaryti iš nuotraukos - dėl to ir arba imami default'iniai arba nukosėjamas kieno nors kito avataras.

Aišku galima šiek tiek pasakyti apie žmogaus estetinį skonį iš jo avataro, bet ir tai su išlygom.
Atsakyti
Aciu, tiek ir tenorejau suzinoti smile.gif
Atsakyti