QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 04 22, 08:22)
Gryna kaip domu paskaityti jusu anlize

O ka galite pasakyti apie mano avatara ir mano asmenybe???
Vardas "LaimingaMamyte", avatare - Mama ir besijuokiantis kūdikis
šio avataro savininkė turėtų būti švelni, moteriška, turinti aiškias vertybes, rūpestinga, daug dėmesio skirianti šeimai (ypač vaikams). Savęs pozicionavimas kaip laimingo žmogaus rodo, kad jūs žinot, ko norit iš gyvenimo. Du žmonės baltame fone - spręsdama reikalus koncentruojatės į esmę, o ne į detales, t.y. pirmenybę teikiate turiniui, ne formai. Esate bendraujanti, gerą kompaniją mėgstanti asmenybė. Paisote taisyklių, labiau taikotės prie esamos tvarkos, o ne kuriate naują. Su jumis turėtų būti smagu bendrauti. Jūs greičiausiai iš tų žmonių, kurie moka ir "pabaliavoti", bet ir surimtėti reikalui esant, žodžiu, "ir prie svečio, ir prie pečiaus" kaip seniau sakydavo žmonės. Tik gal šiek tiek trūksta pasitikėjimo savimi
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 04 22, 05:55)
Oho, aš be žodžių...

Labai daug tiesos.
Ačiū už analizę
Smagu
QUOTE(NAJA @ 2009 02 10, 23:55)
:bigsmile:Na tirkai tikrai Idomu labai kaip jus avatara matot, bet pagal komentarus sprendziu , kad ne ta , kas ten yra. Lauksiu dar komentaru, labai smagu pasiklausyti ka zmones mato
Šiame avatare esanti nuotrauka - pati savaime meno kūrinys. Ji labai daug kalba pati už save. Nuoga jauna mergaitė - nekaltumo, natūralumo, jaunystės simbolis. Ji stovi nugara į stebėtoją ir eina į niekur - miglų apgautą ateitį. Šią nuotrauką pasirinkęs žmogus mąsto nestereotipiškai, nestandartiškai, yra nuoseklus savo darbuose, meniškos prigimties. Jo siela/ dvasia atvira naujovėms. Šio avataro savininkas neturėtų bijoti iššūkių, drąsiai žengti į priekį praktiškai bet kokiomis aplinkybėmis. Skiriamasis bruožas - natūralumas, tikrumas. Šiam žmogui svetimos apkalbos, dviveidiškumas, labiausiai nemėgsta, kai žmonės meluoja, nepakenčia išdavystės. Gerai jaučiasi minioje, šeimoje, bet jam būtina karts nuo karto pabūti vienam, pabėgti nuo šurmulio, "persikrauti" arba kaip britai sako "to recharge the batteries".