Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galima pasakyti apie žmogų pagal jo avatarą

Gryna kaip domu paskaityti jusu anlize thumbup.gif O ka galite pasakyti apie mano avatara ir mano asmenybe??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 04 22, 08:22)
Gryna kaip domu paskaityti jusu anlize  thumbup.gif O ka galite pasakyti apie mano avatara ir mano asmenybe???  bigsmile.gif

Vardas "LaimingaMamyte", avatare - Mama ir besijuokiantis kūdikis

šio avataro savininkė turėtų būti švelni, moteriška, turinti aiškias vertybes, rūpestinga, daug dėmesio skirianti šeimai (ypač vaikams). Savęs pozicionavimas kaip laimingo žmogaus rodo, kad jūs žinot, ko norit iš gyvenimo. Du žmonės baltame fone - spręsdama reikalus koncentruojatės į esmę, o ne į detales, t.y. pirmenybę teikiate turiniui, ne formai. Esate bendraujanti, gerą kompaniją mėgstanti asmenybė. Paisote taisyklių, labiau taikotės prie esamos tvarkos, o ne kuriate naują. Su jumis turėtų būti smagu bendrauti. Jūs greičiausiai iš tų žmonių, kurie moka ir "pabaliavoti", bet ir surimtėti reikalui esant, žodžiu, "ir prie svečio, ir prie pečiaus" kaip seniau sakydavo žmonės. Tik gal šiek tiek trūksta pasitikėjimo savimi 4u.gif

QUOTE(*Liepa18* @ 2011 04 22, 05:55)
Oho, aš be žodžių...  smile.gif Labai daug tiesos.
Ačiū už analizę 4u.gif

Smagu 4u.gif

QUOTE(NAJA @ 2009 02 10, 23:55)
:bigsmile:Na tirkai tikrai Idomu labai  kaip jus avatara matot, bet pagal komentarus sprendziu , kad ne ta , kas ten yra. Lauksiu dar komentaru, labai smagu pasiklausyti ka zmones mato bigsmile.gif

Šiame avatare esanti nuotrauka - pati savaime meno kūrinys. Ji labai daug kalba pati už save. Nuoga jauna mergaitė - nekaltumo, natūralumo, jaunystės simbolis. Ji stovi nugara į stebėtoją ir eina į niekur - miglų apgautą ateitį. Šią nuotrauką pasirinkęs žmogus mąsto nestereotipiškai, nestandartiškai, yra nuoseklus savo darbuose, meniškos prigimties. Jo siela/ dvasia atvira naujovėms. Šio avataro savininkas neturėtų bijoti iššūkių, drąsiai žengti į priekį praktiškai bet kokiomis aplinkybėmis. Skiriamasis bruožas - natūralumas, tikrumas. Šiam žmogui svetimos apkalbos, dviveidiškumas, labiausiai nemėgsta, kai žmonės meluoja, nepakenčia išdavystės. Gerai jaučiasi minioje, šeimoje, bet jam būtina karts nuo karto pabūti vienam, pabėgti nuo šurmulio, "persikrauti" arba kaip britai sako "to recharge the batteries".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gryna: 27 balandžio 2011 - 12:46
QUOTE(Gryna @ 2011 04 27, 13:45)
Vardas "LaimingaMamyte", avatare - Mama ir besijuokiantis kūdikis

šio avataro savininkė turėtų būti švelni, moteriška, turinti aiškias vertybes, rūpestinga, daug dėmesio skirianti šeimai (ypač vaikams). Savęs pozicionavimas kaip laimingo žmogaus rodo, kad jūs žinot, ko norit iš gyvenimo. Du žmonės baltame fone - spręsdama reikalus koncentruojatės į esmę, o ne į detales, t.y. pirmenybę teikiate turiniui, ne formai. Esate bendraujanti, gerą kompaniją mėgstanti asmenybė. Paisote taisyklių, labiau taikotės prie esamos tvarkos, o ne kuriate naują. Su jumis turėtų būti smagu bendrauti. Jūs greičiausiai iš tų žmonių, kurie moka ir "pabaliavoti", bet ir surimtėti reikalui esant, žodžiu, "ir prie svečio, ir prie pečiaus" kaip seniau sakydavo žmonės. Tik gal šiek tiek trūksta pasitikėjimo savimi  4u.gif

Vat dabar supratau kad is avataro galima labai gerai spresti apie zmogaus asmenybe. Jus del visko teisi, net del pasitikejimo trukumo.... Labai jums aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 27 balandžio 2011 - 15:13
oi kokia idomi tema 4u.gif

Kazi kaip as cia atrodau su savo avataru? blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tik pačios ir galit geriausiai pasakyt pasako tas logotipas ką nors apie jus ar ne. Kiek leidi, kad sakytų tiek ir sako. O iš šalies žmogus nežino nei kokiom aplinkybėm, nei kokiom nuotaikom, nei kokiais tikslais jūs tą logotipą rinkotės. Vienas gal labai ten jau gilinos vidines nuotaikas "išreiškinėdamas", o kitam pakako, kad tiesiog nebūtų tuščia. Vienas norėjo pasakot apie save, o kitas gal su kuo sumanė pajuokaut ir tyčia "pasiėmė" tokį pat avatarą. Trečias gal apskritai tuo avataru pėdas sumėtyt ir suklaidint bando. O kol to pasirinkimo motyvų nežinom, tai gaunasi tik būrimas iš tirščių "pataikys - nepataikys". Patys savęs paanalizuot nepatingėję sau geriau galim atsakyt kodėl jį renkamės. O taip tai gaunas: vienas žmogus nusipiešia paveikslėlį pats ar pats nusifotkina foto su savo šeima ar kt. ir įsideda kaip savo logotipą . Kitas užmato ir nusikopina ir įsideda tą patį. O "ekspertai" vadinas pagal avatarą juos "sudiagnozuoja" vienodai, nors tiem dviem žmonėm tai reiškia labai skirtingai.
Atsakyti
O aš manau, kad sunku iš avataro ir nicko nuspręsti koks yra žmogus. Juk, pripažinkim, neretai slepiamės po mums nebūdingu avataru ar nicku, ir jie kartais gali nurodyti visiškai priešingą nuomonę apie mus. Tad geriau jau pagal bendravimą nuomonę susidaryti, o ne pagal avatarą ar nicką.
Atsakyti
Gryna jeigu turit laiko ir noro isanalizuokit ir mane bigsmile.gif labai idomu pasidare blush2.gif
Atsakyti
Labai idomu, ka galima pasakyti apie mane. Sis avataras tikrai labai apgalvotas.
Atsakyti
Kokios diskusijos apie avatara ir asmenybe.Idomu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, aha kaip idomu cia viskas. noreciau ir as isgirsti nuomone apie savo avatara.aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveika.Gryna,labai norėčiau išgirsti nuomonę apie mano avatarą,oi apie mane tiksliau 4u.gif
Atsakyti