Įkraunama...
Įkraunama...

Namas už Vilniaus

QUOTE(La Lobe @ 2013 05 20, 15:57)
Nezinau, kuri vieta jus domina, bet apskritai apie rajona:

kalbu konkreciai apie Sakalaiciu Sodu 4-aja gatve g.gif gal ten tu furu nesigirdi nuo tos pagrindines gatves?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2013 05 20, 18:20)
kalbu konkreciai apie Sakalaiciu Sodu 4-aja gatve g.gif gal ten tu furu nesigirdi nuo tos pagrindines gatves?

Tai furu ir taip nesigirdi, tik su jomis reikia prasilenkinet Sakalaiciu gatvej.
Manau, si gatvele viena is geresniu, nes beveik visuose sklypuose po namuka stovi ir dauguma ju nuolat gyvenami
Atsakyti
Bet uz kvartalo jau ir Eisiskiu sodai su cigonais, ar ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2013 05 21, 14:01)
Bet uz kvartalo jau ir Eisiskiu sodai su cigonais, ar ne? doh.gif

Neina tie cigonai i Salininkus, nesinervuokit mirksiukas.gif Nera kas jiems cia veikti. Tai narkomanai traukia i cigonu tabora, o kadangi jie ten keliauja is miesto, tai ana puse daugiau pavojingesne, nei Eisiskiu sodai.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 21, 14:07)
Neina tie cigonai i Salininkus, nesinervuokit mirksiukas.gif Nera kas jiems cia veikti. Tai narkomanai traukia i cigonu tabora, o kadangi jie ten keliauja is miesto, tai ana puse daugiau pavojingesne, nei Eisiskiu sodai.

kuri ana puse? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2013 05 21, 14:27)
kuri ana puse? ax.gif

Kirtimai.
Atsakyti
Ar yra gyvenančių už Riešės, palei Pikeliškes? Kaip ten žiemą - keliai valomi?
Atsakyti
Valomi tenai visur keliai
Atsakyti
Laba, gal kas patarsit, Sužionys, kaimelis už Nemenčinės ar nėra tankiai apgyvendintas lenkų? g.gif 4u.gif Konkrečiai domina Griciūnų kaimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2013 08 24, 08:41)
Laba, gal kas patarsit, Sužionys, kaimelis už Nemenčinės ar nėra tankiai apgyvendintas lenkų? g.gif  4u.gif Konkrečiai domina Griciūnų kaimas ax.gif

O kuom lenkai blogai?
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2013 08 24, 08:49)
O kuom lenkai blogai?

Klausimas buvo ne toks cool.gif tikrai neprivalau aiskintis kuo man yra blogi ar geri lenkai, jei neturit atsakymo i mano klausima tai kam gaistat laika g.gif
Atsakyti
Mano įsitikinimu ten nėra nė vieno lenko tik XX a. pradžioje nutautinti lietuviai. Tokių ten dauguma. Beveik visi atsimena senelius tik lietuviškai kalbėjus smile.gif. Su jais sutarti reikia, geri žmonės, bet šiuo metu jiems atvirauti nenaudinga ekonomiškai smile.gif.
Atsakyti