Įkraunama...
Įkraunama...

Namas už Vilniaus

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 26, 07:30)
Nu jau, nu jau, pirma karta isgirdau, kad Pavilnys lenkynas lotuliukas.gif Naujuose namuose vien lietuvynas susirinkes lotuliukas.gif
Mane gasdino, kad Salininkuose lietuviu ne su ziburiu nerasiu, ale vis tiek apsisprendziau, kad man kaimynai ne problema, ar lenkas, ar turkas, ar vokietis, ne su jais gyvensiu. Ir pirkau. Atsikeliau, o cia ne vieno lenko per tris gatves lotuliukas.gif Visi kaimynai iki vieno lietuviai, jaunos seimos, vaikai kartu i mokyklas/darzelius vaiksto, o mes kartu baliavojam thumbup.gif  thumbup.gif
Draugus turim Pavilnyje-ju kaimynai per keliolika namu isskirtinai lietuviai. drinks_cheers.gif

Na gal ir taip, pati neesu susidurusi. Gal verta apziureti koki plota toje puseje...
Atsakyti
Gal kas nors galėtų pakomentuoti gyvenimą Lentvaryje? Namų kainos žemesnės , o kaip mokyklos, susisiekimas , oro tarša ,kaimynai? Būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas galetu pakomentuoti apie gyvenimo mickunu puseje, dar uz ju, ypatumus?
Atsakyti
Mane domina Grigiskes, temoj vos keliais zodziais apie jas uzsiminta - kaip kaimynyste, susisiekimas, tokios paslaugos kaip darzeliai, mokyklos, bureliai. Suprantu, kad ten ju yra, bet gal atsilieps gyvenantys, kaip kokybe, ar pakanka, ar visgi tenka vaikus veziot i "miesta". Ten visai neblogu objektu yra, bet vaziuojant pro sali nesuzinai niuansu.
Atsakyti
Sveiki, žiūriu padaugėjo skelbimų aplink Didžiasali ir Pakalniškės. Bukite atsargus dėl geležinkelio, jį atnaujino ir labai padažnėjo traukiniai. mirksiukas.gif

šita pusė labai gera, tik labai daug kvartalų stato ir kol neatnaujins Liepkalnio sankryžos, tol visi kentės. verysad.gif verysad.gif juodasis kelias kol kas gelbsti. mirksiukas.gif
Atsakyti