Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, apsaugančios plaukus nuo karščio

Šita wella priemonė tikrai laabai gera! Vakar atsiuntė iš ebay, labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2012 03 05, 00:50)
man tai jis nepatiko, kai naudojau prieš porą metų. sausino plauką, nes, jei neklystu, yra alkoholio jame, o priemonė su alkoholiu + tiesinimas= plaukam pragaras.

Pirkau as ji ebay, o kaip tik dabar skaitau jo sudeti... jo raso kad yra alkoholio, bet as sakyciau man kaip tik plauka gal net truputi "pariebino", bet kai garbanotas plaukas yra sausas tai man tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosmobeauty @ 2012 03 16, 16:40)
Šita wella priemonė tikrai laabai gera! Vakar atsiuntė iš ebay, labai patenkinta 4u.gif

Uzsisakiau ir as, tikiuosi greitai gauti smile.gif Ne karta isbandyta pas kirpeja, begalo likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 03, 14:52)
bandžiau nepatiko,
kol kas iš bandytų labiausia patiko user posted image

uzsisakiau sita, noriu paziuret ar tikrai jis toks geras, nes pilnas internetas geru atsiliepimu apie ji
Atsakyti
Norėjau Keune nusipirkti purškalą apsaugantį nuo karščio, bet nebuvo.., o kai labai reikėjo, tai nusipirkau kitokį. "HI T SECURITY" (visų tipų plaukams). Na aš nesu labai patenkinta juo. Gal jis netinka mano tipo plaukams. Kažkaip vis noriu, kad plaukai būtų glotnūs, spindintys ir labai tiesūs, o nuo to purškiklio jie išsipučia visi ir patys plaukai kaip gorilos atrodo. schmoll.gif , na bet pas ką labai ploni plaukučiai, tai šis purškiklis būtų kaip tik, išpūstų plaukus ir neatrodytų ploni. smile.gif , už jį mokėjau 47 litus..
Atsakyti
Nusipirkau kirpykloje apsaugini krema, kuris tinka naudoti ir nuo karscio. Likau labai patenkinta - nuima putimasi, plaukai atrodo sunkesni/storesni, bet nesulipe ir nesusiriebalave thumbup.gif Mokejau berods 48Lt g.gif
user posted image
Atsakyti
Krema, ar kremukas tikrai apsaugo nuo karščio? g.gif
Atsakyti
Lakme turejo nuostabu purskikly oranziniam buteliuke thumbup.gif Tik jo sunku gaut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 07 19, 23:47)
Krema, ar kremukas tikrai apsaugo nuo karščio? g.gif

Na pasak konsultantes tikrai apsaugo, o ant etiketes parasyta kad apsauginis kremas tiesiog, ir kad dregnus plaukus gausiai istepti, o po to dziovinti fenu arba naudoti karstus plauku formavimo irankius (kazkas tokio, cia ne tiksliai taip, bet panasiai).
Atsakyti
Nesuprantu.. Nusipirkau purškiklį apsaugantį plaukus nuo karščio, bet parašyta, kad juo plaukus purkšti reikia tik SAUSUS. blink.gif Tai aš kažkaip neklausiau tos instrukcijos. Išploviau galvą ir ant drėgnų plaukų papurškiau, paskui su retom šukom iššukavau ir kai išdžiuvo plaukai, tuomet tiesinau. Instrukcijoje taip pat parašyta, kad norint, jog plaukus apsaugotų nuo karščio pučiant fenu- reikia purkšti šlapius, o norint, kad nuo tiesintuvo karščio- sausus. Bet kai papurškiu sausus, jie būna šlapoki ir tiesiogine to žodžio prasme "svyla". g.gif , kaip geriau daryti?, manau, kad geriau drėgnus išpurkšti, o paskui išdžiovinus tiesinti. blush2.gif , ar aš klystu? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikamamukas: 22 liepos 2013 - 22:59
ar yra naudojanciu sia priemone nuo karscio?
user posted image
ar nesulipina ir neapsunkina plauku?
Atsakyti
man tai kazkokia nesamone schmoll.gif ,taip ir stovi nenaudojamas, sakyciau palipina ir siek tiek apsunkina
Atsakyti