Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, apsaugančios plaukus nuo karščio

Esu toki turejus. kelis kartus pabandziau ir istrenkiau lauk. Toks jausmas buvo, kad nuo karscio plaukus bandziau apsaugot plauku laku lotuliukas.gif Pritariu, kad tikra nesamone.
Va mano numeris 1 (ypac tiesinant plaukus), nekeisiu i nieka kita
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 08 12, 14:05)
ar yra naudojanciu sia priemone nuo karscio?
user posted image
ar nesulipina ir neapsunkina plauku?

bandziau ir as sia priemone,nelabai mano plaukams tiko,riebina ,nors plaukai ir taip puciasi po sios priemones dar labiau pradejo pustis.o po lietaus ar dregmes visai tragedija doh.gif rekomendavo kirpeja SEBASTIANO TRILLIANT priemone,nusipirkus supratau jog tikrai tiesa sake si priemone nepalieka mano kosmetikos lentymos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute5 @ 2013 08 14, 10:12)
bandziau ir as sia priemone,nelabai mano plaukams tiko,riebina ,nors plaukai ir taip puciasi po sios priemones dar labiau pradejo pustis.o po lietaus ar dregmes visai tragedija  doh.gif  rekomendavo kirpeja SEBASTIANO TRILLIANT  priemone,nusipirkus supratau jog tikrai tiesa sake si priemone nepalieka mano kosmetikos lentymos  thumbup.gif

Nagi nagi prasom placiau, kiek kainuoja, kur perkate, kuom patinka g.gif kaiptik dairausi konors naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute5 @ 2013 08 14, 10:12)
bandziau ir as sia priemone,nelabai mano plaukams tiko,riebina ,nors plaukai ir taip puciasi po sios priemones dar labiau pradejo pustis.o po lietaus ar dregmes visai tragedija  doh.gif  rekomendavo kirpeja SEBASTIANO TRILLIANT  priemone,nusipirkus supratau jog tikrai tiesa sake si priemone nepalieka mano kosmetikos lentymos  thumbup.gif

Ar turit omenyje Sebastian trilliant Thermal protector and Shimmer complex?
Plaukus dziovintuvu dziovinat ar ir tiesinat? Tikrai nuima visa putimasi? bigsmile.gif
Atsakyti
Patarkit, mielosios, kokią priemonę, kad neriebalintų plaukų. Purškiklis, kurį turiu, apsaugo nuo karščio, bet plaukai tokie taukuoti būna, fu. doh.gif Norėčiau rekomendacijų, kad plaukus papūstų kaip tik arba kad neriebaluotų. Gal ką parekomenduosit? smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau 'morką', nusipirkau ir apsaugą nuo karščio, ir garbanojimo žnyplės ir purškiklis tos pačios firmos- "BabylissPRO". Tik vat abejoju ar man tinkamą įsiūlė, labai skubėjau ir nepasiskaičiau aprašymo. Pirkau tokį 3 numeriu: user posted image, o ant aprašymo niekur neparašyta, kad nuo karščio apsaugo, tik garbanų formavimui. doh.gif
Atsakyti
Viena kirpeja sake, jog ,,jei naudosit apsaugine priemone nuo karscio, tai pvz. tiesinant, kais ne plaukai, o ta priemone, kuri buvo panaudota". Dabar galvoju, ar tikrai logiska? Negi karstis iki plauko neprasiskverbs? Ji pasake, kad plaukas tokiu atveju nedega.
Atsakyti
Gal zinote is kur Lietuvoje gauti TRESEMME purskiklius, apsaugancius nuo karscio? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 08 22, 16:08)
Viena kirpeja sake, jog ,,jei naudosit apsaugine priemone nuo karscio, tai pvz. tiesinant, kais ne plaukai, o ta priemone, kuri buvo panaudota". Dabar galvoju, ar tikrai logiska? Negi karstis iki plauko neprasiskverbs? Ji pasake, kad plaukas tokiu atveju nedega.

Tikrai įdomu kaip ten viskas vyksta. g.gif , gal apsaugo nuo karščio, bet minimaliai.
Atsakyti
manau kad apsoliuti nesamone plaukas vos 1 ar 2 milimetru diametro o nyples ikaitinamos iki 230 laipsniu! nesvarbi kiek ir ko tepsit plaukas perkais kiaurai - beje jei neperkaistu tai ir neissitiestu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 16, 00:44)
Patarkit, mielosios, kokią priemonę, kad neriebalintų plaukų. Purškiklis, kurį turiu, apsaugo nuo karščio, bet plaukai tokie taukuoti būna, fu. doh.gif Norėčiau rekomendacijų, kad plaukus papūstų kaip tik arba kad neriebaluotų. Gal ką parekomenduosit? smile.gif

man Tony&Guy visai neriebina plaukų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kuri naudojate šį purškiklį? rolleyes.gif

user posted image

nusipirkau, o prie tiesintuvo instrukcijos parašyta, kad prieš tai jokių lakų ir panašių priemonių nenaudoti tiesinant, tai ši priemonė jau kaip ir nebereikalinga išeina? unsure.gif liks plaukai be apsaugos.. blush2.gif
Atsakyti