Busima mamyte busima dvyliktoke, o tevelis busimas studentas kitame mieste. Merginos tevai nusprende, kad reikia daryti aborta. Busimi (?) teveliai abejoja, bet linksta link aborto. Vaikino tevai laikosi neutraliai...
Uz aborta argumentai, kad jauni, nebaigs mokslu, tevelio kelis metus nebus salia...
Skubiai reikalingi argumentai, kodel nereikia aborto daryti. Ar yra bent viena dabar laiminga pora, kurie praeityje tokiu budu neteko vaikiuko?
Nesu buvus tokioj situacijoj, bet man, atrodo, kad tai bus didziulis smugis tiek mamai, tiek teciui... Galbut daug lengviau uzauginti vaikiuka, nei nesiotis kirmina sazineje visa likusi gyvenima?
QUOTE(rusne @ 2005 07 10, 16:48)
Uz aborta argumentai, kad jauni, nebaigs mokslu, tevelio kelis metus nebus salia...
Argumentai UŽ abortą tokie neįtikinantys, kad negi dar reikia PRIEŠ???

QUOTE(rusne @ 2005 07 10, 16:48)
Busima mamyte busima dvyliktoke, o tevelis busimas studentas kitame mieste. Merginos tevai nusprende, kad reikia daryti aborta. Busimi (?) teveliai abejoja, bet linksta link aborto. Vaikino tevai laikosi neutraliai...
Skubiai reikalingi argumentai, kodel nereikia aborto daryti. Ar yra bent viena dabar laiminga pora, kurie praeityje tokiu budu neteko vaikiuko?
Nesu buvus tokioj situacijoj, bet man, atrodo, kad tai bus didziulis smugis tiek mamai, tiek teciui... Galbut daug lengviau uzauginti vaikiuka, nei nesiotis kirmina sazineje visa likusi gyvenima?
didžiausias argumentas - tas vaikelis jau yra. jis tik dar negimė. ir jokio skirtumo ar žmogų kas nužudo, kai jam 5 metai, 50 metų, ar 5 savaitės. juk net kačiuko pervažiuoto būna gaila, o čia žmogus... ir jei jį jau pašaukė būti, vadinasi, taip reikėjo, nors gal dabar gali atrodyti, kad niekam jis nereikalingas. toks man didžiausias argumentas. galbūt neturiu teisės taip kalbėt, nes niekad nebuvau tokioj situacijoj pati, bet tokios yra mano vertybės.
žinoma, galima pateikti ir begalę kitų argumentų - pirmą nėštumą užbaigus abortu, mergina gali daugiau nebegalėt turėti vaikų; jei ji jautri, ją ilgai grauš sąžinė, bet tai jau argumentai, kai žiūrima tik iš vieno taško - moters, o pamirštama, kad yra dar ir vaikiukas, kuris nori gimti ir gyventi. liūdniausia, kai tokioj situacijoj galvojama tik apie tai, kad būtų PATOGU gyventi.
QUOTE(rusne @ 2005 07 10, 15:48)
Daugelis mokykliniu poru turbut yra issiskyrusios

Manau, sunkiausia tiems vaikams siuo metu yra neklausyti savo tevu spaudimo. Jei man mama lieptu pasidaryti aborta bet kokiame amziuje, as zinau, kad tas zingsnis sugadintu visa mano gyvenima. Aisku, kiti sakys, kad tai kaip tik pades ju ateiciai. Bet 11-okai jau patys zino kas jiems geriausia, todel tegul kovoja uz savo isitikinimus

QUOTE(Zaliuoke @ 2005 07 10, 16:11)
QUOTE(baltic*girl @ 2005 07 10, 16:33)
Manau, sunkiausia tiems vaikams siuo metu yra neklausyti savo tevu spaudimo. Jei man mama lieptu pasidaryti aborta bet kokiame amziuje, as zinau, kad tas zingsnis sugadintu visa mano gyvenima. Aisku, kiti sakys, kad tai kaip tik pades ju ateiciai. Bet 11-okai jau patys zino kas jiems geriausia, todel tegul kovoja uz savo isitikinimus

Zmones pasimete ir neturi i ka kreiptis pagalbos, is ko gauti protingo patarimo. Zodziu, nera palaikymo

Man atrodo, kad gimus vaikeliui bus sunku dabar, o negimus visa likusi gyvenima...
Toks jausmas, kad jie jau dabar grauziasi del galimo aborto
Kai tik nuspres, kad verta praeiti si sunku laikotrapi (mokytis ir auginti vaika) - palengves. Tavo patarimai atrodo gana itikinantys
Nelabai net aisku, kokiu patarimu jie laukia tada... jei tavo netinka
Jei nori skaudzios patirties, galiu pasakyti, kad viena mano giminaite daresi aborta ir veliau nesusilauke vaiku, nors labai ju norejo...
Gyvenimo negalima suplanuoti kaip jie nori. Taip jau atsitiko ir reikia gyventi su tuo.

mergina juk niekada nepastoti jeigu pasidarytų abortą..
gali užklupti sunki depresija, abu jaunuolius gali kankinti didžiulė graužatis ir skausmas dėl vaiko....
gali užklupti sunki depresija, abu jaunuolius gali kankinti didžiulė graužatis ir skausmas dėl vaiko....
Nerandu nė vieno argumento už abortą. Mažiukas jau YRA - ir tai tegali būti VIENINTELIS argumentas. Jį turėtų įteigti tėvai, draugai ir visi, kurie žino situaciją ir ketinimus.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 07 10, 16:49)
Toks jausmas, kad jie jau dabar grauziasi del galimo aborto
Kai tik nuspres, kad verta praeiti si sunku laikotrapi (mokytis ir auginti vaika) - palengves. Tavo patarimai atrodo gana itikinantys
Nelabai net aisku, kokiu patarimu jie laukia tada... jei tavo netinka
Jei nori skaudzios patirties, galiu pasakyti, kad viena mano giminaite daresi aborta ir veliau nesusilauke vaiku, nors labai ju norejo...
Gyvenimo negalima suplanuoti kaip jie nori. Taip jau atsitiko ir reikia gyventi su tuo.

Aborto galimybe jie tikrai nesidziaugia.
Reikia palaikymo ir supratingumo. O kai nezino potencialus palaikantieji, tai sunku ju gauti. Itariu/tikiuos, kad viskas bus gerai

QUOTE(baltic*girl @ 2005 07 10, 17:24)
RUSNE, as nerasiau, kad jie dziaugiasi del galimo aborto
Paskaityk dar karta pirma sakini.
Jiems turbut labiausiai reikalingas palaikymas issaugoti leliuka

Jiems turbut labiausiai reikalingas palaikymas issaugoti leliuka

As taip ir supratau