Cia, kur as s.m. gyvenu ( ne LT), viskas bute is IKEA - pradedant kilimais, baigiant lova, puodais ir puodukais, stalo irankiais ir t.t. Mums visa tai kelia tik siauba

Kodel?
Puoduku, lekstuciu ir leksciu emale sukilinejusi ir tie iskilimai pajuode (plaunu indaploveje

), stalo irankiai RUDIJA (!!!!), visokie ten plastamasiniai samciai, menteles, "griebtuvai", sieteliai ir t.t. is tokios plastmases, kad neislaiko kotletuko svorio ir "linguoja" ....
Idomiausia tai yra su lovomis: girgzda, siubuoja ir pan. (net sunku suprasti kur ir kaip

), o ta vadinama lovos "atkalte" (kad pagalve neiskristu) tai tiesiog "uzmauta" ant lovos remo, nepritvirtinta ir nuo dazno remimosi taip isklisusi, kad ... (teko nuimti ir tiek - juk varztu, kaip rasiau, nera

).
Komodu rankeneles isuktos kreivai sleivai, stalciai komodose uzstringa ir t.t.t.t.
Bet cia tik mano patirtis. Bendrai ne, meluoju, mano tevai kitoje salyje gyvena - kur irgi visas butas naujai apstatytas IKEA baldais - tai jau lova luzo, keraminis indas orkaiteje suskilo ir pan.
BEJE, klausite, turbut, tai kodel ten viskas is IKEA? Todel kad butai nuomojami
Taciau nesakau, kad IKEA neturi nieko gero! Man is tiesu labai patinka tas ju siulomas stilius, ir net prekes is pirmo zvilgsnio labai neblogos, taciau jie, teko girdeti, gamina maziausiomis sanaudomis, kas salygoja nedideles kainas, bet neretai truksta kokybes
Tiesiog, jei pirksite - pasidairykite atidziau i prekes kokybe. Gal ji kitoje salyje kitokia ?

Nors abejociau ...
P.S. Esu pati pirkusi ten keleta smulkmenu ir nenusivyliau, bet ten tikrai tebuvo smulkmenos

Mano neigiama patirtis daugiau susijusi ne su namu apyvokos reikmenimis, interjero detalemis, bet su baldais ir virtuves rakandais.