Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

Sveikos,

Gal zinote ka nors gero ar blogo apie salona "Ruta" Klaipedoje?
Ar patikima vieta? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(neveiziek @ 2011 05 21, 13:58)
Sveikos,

Gal zinote ka nors gero ar blogo apie salona "Ruta" Klaipedoje?
Ar patikima vieta? smile.gif

Blogo gal tik tiek, kad kainos labai sukeltos, uz sukneles nuoma sumokejau 300lt, o kita mergina vestuvese buvo beveik lygiai tokia pacia ir uz nuoma mokejo 150lt kitoje vietojwe ne paciame centre kazkur... o siaip viskas gerai.
Atsakyti
Per paskutinius tris menesius ne karta teko pereiti visus Klaipedos sukneliu nuomos salonus. Pirmieji apsilankymai tikrai nuvyle, nes dauguma salonu sukneles atrode tragsikai, naujai atvestu modeliuku nerasta (isksyrus salona pelene). Jau manaiu kad sesei svajoniu suknutes rasti taip ir nepavyks. Taciau po paskutiniu apsilankym udziugu, kad Klaipedoje salonai uzsiveze nauju graziu vestuviniu suknuciu tikrai asortimentas pagerejo:)Taigi mano nuomone butu tokia:
Salonas Ruta - iejom ir isejom neradom tinkamos, nieko nesimatavom, aplinka niuroka, o patarnavimas labai jau atmestinas.
Salonas priesais Avitela (Kelmute ar kaip ji pavadinti), keleta suknuciu radom, buvo naujai atvestu, aptarnavo labai malonios ir linskmos paneles, aplinka tokia seip sau.
Salonas Mega plazos antrame auskte, suknutes grazios sutvarkytos isvalytos, aplinka labai maloni,grazu nauja viskas, aptarnavimas neblogas padeda pataria parenka.
Salonas Pelene-na viskas nauja grazu, sukneliu daug visos gal net perdetai priziurimos;)supakuotos uz matavimasi 20 lt, nes taip nori isvengti "Netikru nuotaku, kurios tik pasiziuri ir nesimatuoja". Buvo toks jaumas , kad nori padaryti labai prabangaus salono ispudi, bet deja nieko ten tokio superinio kaip ir nemateme. Nepatiko tik viena, kad labai giria savo sukneles ir peikia kitus salonus. Buvo dvi moetriskes viena maloni, o kita tikra ragana tikrai ne koki ispudi paliko jos bendravimo maniera:)
Salonas Svajone- patalpos mazos, gal net reiketu remonto, atmosfera ne kokia. Aptarnaujanti moteriske labai maloni ir nuosirdi, bet pirma karta apsilankius salone ispudis sukneliu buvo ne koks visos baisiausiai nudevetos, jau net nebebaltos...Taciau lankantis antra karta radom nauju suknuciu ir viena kaip tik tiko:)Nors net nemanem kad tokiam baisiam salone (toks buvo musu pirma ispudis) rasim ka nors grazaus ir super tinakmo:)

Atsakyti
Sveikos jungiuos prie jusu 4u.gif , as ir isnarsiau visur nuo sausio men, norejau kazkokios idomios sukneles, buvau ir gargzduos-nieko gero ten, buvau rutoj kelios bet ne man kabejo, malonume isvis nera ka rinktis, patiko svajonej aptarnavimas, bet tai pat labai mazai buvo pasirinkimo, kazkas sake kad kelmutej-vestuviu namuose nuvalkiotos sukneles, nzn matavaus nieko jos nenuvalkiotos,vienoj tik pusej brangesnej kitoj pigesnes, ir pelenej buvau kainos nezmoniskos, tai susiradau per rekomendacijas, tongue.gif klaipedoj siuva sukneles, parodziau koki noriu modeli, toki ir pasiuvo, likau labai patenkinta thumbup.gif , as ja nusipirkau uz mazesne kaina, negu buciau mokejus uz nuoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti kaip Klaipėdoje su suknelių atnaujinimu? Nusižiūrėjau suknelę iš 2012metų Pronovias kolekcijos ir noriu pasimatuoti.. Padėkit prašau:)
Atsakyti
QUOTE(dorotė_ @ 2011 08 09, 02:06)
Norėjau paklausti kaip Klaipėdoje su suknelių atnaujinimu? Nusižiūrėjau suknelę iš 2012metų Pronovias kolekcijos ir noriu pasimatuoti.. Padėkit prašau:)

maciau salone pelenej priesais kira.
Atsakyti
Sveikutes,
Galvoju pasidalinsiu su jumis visomis. Istekojau praeita savaite, svente buvo nuostabi, tik va galiu pasakyti kad salonas Pelene klaipedoje labai nuvyle netgi sugadino povestuvine nuotaika. Tai buvo pirmas salonas kuri aplankiau ir issirinkau suknute is 5 uz £1800 gan brangi, bet labai grazute. penktadieni pasiemiau suknute ir pries issinesdama paklausiau jei noreciau pirkti uz kiek parduotumet ir man pasake kad uz 2500lt galesite ir nusiprkti. pirmadieni ateinu ir sakau as damokesiu likusia suma ir pasiliksiu suknute nes labai patiko; viskas buvo ciki piki susimokejau ir esejau. po keliu valandu skambina jau kita moteriske (cia savininke prisistate) ir sako as tos sukne neparduodu, o jei ir parduociau tau reikia moketi pirmiausiai pilna nuomos kaina 1800 lt o paskui dar kita pirkimo kaina 2500lt, zodziu man taip nesake pries issinesant ta sukne, nes jei taip buciau is karto pasikeitusi nuomos sutartele i pirkimo. Zodziu taip sugadino nuotaika, grazinau ta sukne ir atsiemiau pilna deposita ir ta ka buvau damokejusi, ir zinoma atsiprasima uz nesusipratima(is pardavejos). Nezianu kas ir kodel taip ivyko, bet galiu perspeti visas kad situacija buvo nemaloni, ta savininke tikra ragana. Bukit atsargios del visu popierizmu. Tiesa as dar tai savininkei pasakiau kad jusu prestizas ir vardas nukentes - visur apie jus parasysiu, o ji sako negyvenkit svajoniu pasaulyje ar kazka pan.
Atsakyti
Sveikos,

Gal galite rekomenduoti vestuviniu sukneliu nuoma Siluteje, kaip sukneles? kainos? ACIU
Atsakyti
QUOTE(ernesta664 @ 2011 07 06, 13:38)
... klaipedoj  siuva sukneles, parodziau koki noriu modeli, toki ir pasiuvo, likau labai patenkinta thumbup.gif , as ja nusipirkau uz mazesne kaina, negu buciau mokejus uz nuoma  drinks_cheers.gif

Sveika ernesta664,
Gal gali pasidalinti siuvejos kontaktais bei savo suknytes foto? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montique @ 2011 11 29, 11:20)
Sveika ernesta664,
Gal gali pasidalinti siuvejos kontaktais bei savo suknytes foto? mirksiukas.gif

http://www.vestuvini...iusiuvimas.com/ prasom 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti