Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

Sveikutes. Gal galit patarti ir parasyti vestuviniu salonu adresiukus Klaipedoje ar jos apylinkese. Pasidalinkite savo ispudziais, kur labiau patiko, kas nepatiko, kur didesnis pasirinkimas, kokios kainos ir t.t.
Is anksto visoms dekoju 4u.gif
Atsakyti
Fiesta – Turgaus g. 10, Klaipėda
Malonumas 55 – Taikos pr. 55, Klaipėda
Princesė – Taikos pr. 111, Klaipėda
Svajonė – Taikos pr. 20, Klaipėda
V.Limontienės vestuvinių suknelių salonas – Vyturio g. 23-1, Klaipėda
Atsakyti
dar prie Asirtu sarasiuko pridursiu Gabriele - Taikos pr.88 Klaipeda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2005 07 20, 21:53)
dar prie Asirtu sarasiuko pridursiu Gabriele - Taikos pr.88 Klaipeda. thumbup.gif

Šaunuolė, kad papildei thumbup.gif . Pati nesu klaipedietė, tai net nei vienam iš tų salonų nesu buvusi, maža to, net nežinau kur jie aplamai yra biggrin.gif. Tik iš forumo surinkau informaciją su adresiukais biggrin.gif
Atsakyti
Saunuole, AsIrTu smile.gif
Atsakyti

Elegancija, sausio 15-osios gatvėje, nr. tikrai nežinau.
Ir dar Rūta, irgi Taikos pr. prie Topo centro...
Atsakyti
Labai dekui jums merginos uz vertinga informacija 4u.gif thumbup.gif
Beje ar nebandet ieskotis sukneliu mazesniuose miesteliuose, pvz. Kretingoje, Plungeje, zinau kad ten yra salonu.Gal ten ir pasirinkimas nebus toks didelis kaip Klaipedoje, bet kainos manau turetu buti mazesnes.
Atsakyti
Bandėm, aš nuomuojuosi suknelę iš Šilutės, ten visos suknelės iki 900Lt, daugiausia kainuojančių po 500 ir labai gražių... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 07 26, 20:29)
Bandėm, aš nuomuojuosi suknelę iš Šilutės, ten visos suknelės iki 900Lt, daugiausia kainuojančių po 500 ir labai gražių... thumbup.gif

O gal adresiuka gali parasyti? Nors gal butu ir per toloka is Palangos vaziuoti, bet kas zino gal... biggrin.gif
Atsakyti
As esu girdejusi,kad Kretingoj kazkokiam vienuolyne nuomoja sukneles,po 50lt. Tik va klausimas kas ten per sukneles g.gif reiktu nuvaziuot ir apsiziuret
Atsakyti
QUOTE(dziulka @ 2005 08 01, 14:34)
As esu girdejusi,kad Kretingoj kazkokiam vienuolyne nuomoja sukneles,po 50lt. Tik va klausimas kas ten per sukneles g.gif reiktu nuvaziuot ir apsiziuret

Vienuolyne blink.gif biggrin.gif Nu negirdejau. Zinau kad yra vienas salonas centre. Ir kazin kokios ten sukneles gali buti uz 50 Lt g.gif
Atsakyti
nu kad vienuolyune nuomotu, tikrai nemaciau...
Atsakyti