Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

Valio! clap.gif
Aš nedažnai pasireiškiu čia, bet labai džiaugiuosi nauja cipciuko temele smile.gif Esu išbandžiusi keletą jos receptų, SUPER - ir dabar šaldytuve "Medutis" bręsta thumbup.gif O kur dar visi jos paaiškinimai, bėdoms iškilus..

AČIŪ. smile.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Pagaliau, Cipciuko receptai vienoje vietoje 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tikrai atkris daug vargo beeieškant Jūsų receptų thumbup.gif
Atsakyti
Sulaukėm Cipciuko temelės clap.gif Ačiū jums smile.gif
user posted image
Atsakyti
VYNIOTINIS SU VYŠNIOMIS

user posted image

user posted image

Receptas :

4 kiaušiniai
125 g. cukraus
1 pokiukas vanilės
1 pokiukas kepimo miltelių
75 g. miltų
50 g. krakmolo
as dar iberiau aguonu ( nebutina ),

Kremui :

1 pokiukas kremo pusfabrikačio
200ml. pieno
150 g. sviesto ( gali būti ir saulutė )
vysniu pagal poreiki .

Kiasinius su 4 saukstais karsto vandens visu mikserio greiciu plakti iki standziu putu ( 1 min. ).
Vis plakant , per minute , palaipsniui supilti cukru ir vanile , jei desite aguonas .
Dar paplakti 2 min.

Miltus , krakmola ir kep. miltelius sumaisyti .
Leciausiu mikserio greiciu , per du kartus , iplakti i kiausiniu mase .

Skarda iskloti kep. popieriumi , supilti tesla , islyginti ( skardos matmenys 25 -30 ).
Kisti i orkaite ikaitinta iki 200 laipsniu , kepti 8 -15 min.
Ka tik iskepta isversti ant kito popieriaus lapo , sena popieriu nuimti , biskvita dar karsta suvynioti kartu su popieriumi i rulona , lai atsala .

Kremui , i pakeli pusfabrikacio ipilti piena ( salta ) ir isplakti iki standumo .
Ideti kambario temperaturos sviesta ir gerai isplakti ( 1 min) .
Juo aptepti biskvita , isdelioti vusnias , ir labai standziai susukti .
Deti siule i apacia .
Ir i saldytuva .

SKANAUS smile.gif

Atsakyti
BEZE RECEPTAS

MORENGAI IS BEZE

Padarai beze , jae norite dazykite dazais norimomspalvok , ipilkite i kiekviena norimu kvapu , dekite i maiseli su antgaliu , isspauskite i skarda istiesta kep.popieriumi .
Džiūna 1,5 - 2 val. 100 laipsniu karstyje , durelės turi buti pravertos 5 - 7 cm. ( virsuje ).
Gali stoveti labai ilgai , nedregsta , nepasidaro kaip guminiai schmoll.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 07 sausio 2009 - 12:10
Didžiausi sveikinimai CIPCIUKUI atidarius šią temelę 4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau visi Jusu receptukai vienoje vietoje, aciu Jums Cypciuk thumbup.gif
Atsakyti
Manau,kad ši tema bus viena iš populiariausių smile.gif
Atsakyti
Cipciuk, su kokiu antgaliu darot tuos morengiukus, aš padariau su gėlytės antgaliuku(pirktu senukuose) bet pradėjus džiovint jie patižo? g.gif nu prarado forma, kaip dar padžiovinau truputuką tai praskylėjo, o vidus ne trapus o truputį guminis... nu bet mane forma domina labiausiai, koks tas antgaliukas?
Atsakyti
Laba diena, sveikinu atidarius temelę clap.gif clap_1.gif norėjau jūsų paklausti. kai darėt"Juodąjį mišką"kaip aš suprantu tarp biskvitų jūs nedėjot šokolado?ir dar ar būtina daryti su alkoholiu blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 07 sausio 2009 - 13:20