Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė antrai vestuvių dienai

Apklausa: Kokios spalvos suknele rinkotes (ar zadate rinktis) antrai savo vestuviu dienai? (283 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
sena tema rasite cia: http://www.supermama...;#entry14835644

kaip jums tokios sukneles? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 07 vasario 2008 - 20:25
speju,kad tokias rasti sunku,tai mastau apie siuvima g.gif
Atsakyti
labai grazios suknytes 4u.gif Su nekantrumu laukiu vasaros sezono pradzios, reiks pradet paieskas rolleyes.gif Dekui labai uz nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
Pas mus bus kaip ir neoficiali antra diena, tai manau apsivilksiu paprastai.
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2008 02 07, 23:57)
speju,kad tokias rasti sunku,tai mastau apie siuvima g.gif

siuvimas yra thumbup.gif As irgi bandysiu tai padaryti, tik kad modelio neissirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 11, 06:59)
siuvimas yra  thumbup.gif  As irgi bandysiu tai padaryti, tik kad modelio neissirenku  doh.gif

oi modeliuku tikrai daug yra ir graziu ax.gif tikiu,kad rasi sau skirtaji modeliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2008 02 11, 18:30)
oi modeliuku tikrai daug yra ir graziu ax.gif tikiu,kad rasi sau skirtaji modeliuka mirksiukas.gif

Tai vat tame ir beda, kad ju yra daug ir graziu. Butu pasirinkimas is dvieju galimu, tai kaip mat apsispresciau smile.gif
Atsakyti
Man labai grazu, kai jaunosios antra diena buna apsirenge baltai wub.gif Rinkciausi tik balta arba kazkokia sviesia suknute smile.gif
Atsakyti
as tai antrai denai uzsidesiu suknute grazia. gal pavyks kur nors rasti kokia grazia.
Atsakyti
pantera83 sukneles thumbup.gif kur tokiu rasti???? g.gif
Mes svesim viena diena ,tai zadu po 24 val persirengti,mastau apie balta arba sviesia trumpa suknele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2008 03 14, 13:25)
Man labai grazu, kai jaunosios antra diena buna apsirenge baltai  wub.gif  Rinkciausi tik balta arba kazkokia sviesia suknute smile.gif

mano antros dienos suknele bus beveik balta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2008 03 14, 11:25)
Man labai grazu, kai jaunosios antra diena buna apsirenge baltai  wub.gif  Rinkciausi tik balta arba kazkokia sviesia suknute smile.gif

mano suknute bus balta antra diena,tik akcentelis juodas,bet zodziu visumoj balta mirksiukas.gif
Atsakyti