Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelė antrai vestuvių dienai

Apklausa: Kokios spalvos suknele rinkotes (ar zadate rinktis) antrai savo vestuviu dienai? (283 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 29, 16:27)
O ka vyrai antrą dieną? Vėl su kostiumu? g.gif

Manau, kad ne.. smile.gif Aš norėčiau, kad MB būtų su kelnėmis, nebūtinai kostiuminėmis, o jei kostiuminės, tai slim fit. Ir su marškinukais. Kažkaip antra diena bus neįpareigojanti, bet nenorėčiau, kad būtų su džinsais.. Nebent kokie įdomūs džinsiukai, marškinukai gal net varlytė smile.gif
O aš planuoju rengtis suknelę, kaži ar ji bus balta, greičiau, kad pastelinė. Nude spalvos ar švelniai rausva.. Ir tikriausiai bus neilga virš kelių, bent jau tokios dabar po truputėlį ieškau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 01 30, 13:42)
Manau, kad ne.. smile.gif Aš norėčiau, kad MB būtų su kelnėmis, nebūtinai kostiuminėmis, o jei kostiuminės, tai slim fit. Ir su marškinukais. Kažkaip antra diena bus neįpareigojanti, bet nenorėčiau, kad būtų su džinsais.. Nebent kokie įdomūs džinsiukai, marškinukai gal net varlytė  smile.gif
O aš planuoju rengtis suknelę, kaži ar ji bus balta, greičiau, kad pastelinė. Nude spalvos ar švelniai rausva.. Ir tikriausiai bus neilga virš kelių, bent jau tokios dabar po truputėlį ieškau smile.gif

Man gražu kai jaunosios antros dienos suknele dera tarpusavyje su jaunikio kokiu nors akcentu arba marškinėlių spalva... wub.gif
Atsakyti
Antrai dienai rinksiuosi irgi baltą, bet trumpą, tad tikriausiai teks atsisakyti planų dėl trumpos vestuvinės suknelės... Arba ji bus tokio pat modelio kaip Oksanos Pikul-Jasaitienės, tik ne tokia barbiška smile.gif
Atsakyti