Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(vikiel @ 2010 06 21, 15:49)
as irgi clexane leidziuosi ir tai darau visa nestuma, pirma karta girdziu kad pradejus leistis vaistus, veliau reikia juos nutraukti g.gif  mano AFS irgi nestiprus, bet vaistus reikia leistis visa nestuma. patarciau tau nerizikuoti vaikeliu, tie vaistai ten gi tik natrio druska, nepakenks tavo organzmui, as tavo vietoj nerizikuociau  nestuke.gif

tikrai, ir aš nerizikuočiau nesileisti vaistų ir pirmą nėštumą ir dabartinį leisiuosi iki pabaigos.

O tau lengvo leliuko atėjimo ir laukiam pasirodant pas AFS mamytes 4u.gif
Atsakyti
oj aciu 4u.gif kad tik lengvas butu nestuke.gif jau vos puskuoju doh.gif
Atsakyti
Sveikos AFS'iukes 4u.gif

birzelio 26 d. mano maziukas atejo i si pasauli wub.gif lotuliukas.gif kadangi jis buvo labai nekantrus ir issiluksteno keliomis dienomis anksciau, man liko 1 dezute Clexane injekciju. Jei kam reikia parduosiu lenku kaina, rasykit i az. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2010 07 03, 13:21)
Sveikos AFS'iukes  4u.gif 

birzelio 26 d. mano maziukas atejo i si pasauli  wub.gif  lotuliukas.gif kadangi jis buvo labai nekantrus ir issiluksteno keliomis dienomis anksciau, man liko 1 dezute Clexane injekciju. Jei kam reikia parduosiu lenku kaina, rasykit i az.  mirksiukas.gif

Puikumelis! Sveikinimai 4u.gif aukit diduciai ir sveikuciai smile.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif kol kas tokie ir esame thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
aš turiu tokį gal kvailoką klausimą, bet neramina mane ir niekur nerandu atsakymo..
Kaip jūs išmokot vaistus leistis? ar nebijojot? ar skauda? skaičiau jūsų temą, suprantu, kad mėlynės būna ir t.t. bet tai jau po susileidimo, bet kaip prisiverst sau įsidurt pirmus kartus? unsure.gif Aš turiu adatų baimę ir tokią nemažą, nors skausmą lengvai pakeliu ir nebijau, bet pamatau adatą ir negera iškart, nešnekant jau apie susileidimą sau doh.gif
Neisryžtu pastot, nes manau, kad šita baimė ir stresas gali savaime pakenkt neštumo metu verysad.gif gal dar kuri buvot tokia bailė ir turit patarimų kaip su savim kovot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 08 17, 09:39)
sveikos merginos,
aš turiu tokį gal kvailoką klausimą, bet neramina mane ir niekur nerandu atsakymo..
Kaip jūs išmokot vaistus leistis? ar nebijojot? ar skauda? skaičiau jūsų temą, suprantu, kad mėlynės būna ir t.t. bet tai jau po susileidimo, bet kaip prisiverst sau įsidurt pirmus kartus? unsure.gif Aš turiu adatų baimę ir tokią nemažą, nors skausmą lengvai pakeliu ir nebijau, bet pamatau adatą ir negera iškart, nešnekant jau apie susileidimą sau doh.gif
Neisryžtu pastot, nes manau, kad šita baimė ir stresas gali savaime pakenkt neštumo metu verysad.gif  gal dar kuri buvot tokia bailė ir turit patarimų kaip su savim kovot? blush2.gif

Labukas,
Aš tai kitam nesuleisčiau nenualpus, o sau tai pirmą kartą vos nenualpau, paskui susiėmiau, nes kitaip nėra ką daryti ir puikiai sekasi 4u.gif Kai pagalvoji, kas gi ta adatėlė palyginus prieš visas kančias ką teko iškęsti iki tol, ir kai pagalvoji, kad ne dėl savęs o dėl leliuko leidiesi tai susiimi ir viskas būna gerai 4u.gif Kai pastosi, tai taip bijosi, kad vėl nelaimė neatsitiktų, kad vaistų leidimas pasirodys lengvas dalykas 4u.gif sekmės tau, laukiam jungiantis prie mūsų 4u.gif Tiesa, kažkuriai tai vyras leido vaistukus, gal ir tavišktis galėtų
Atsakyti
Aga man vyras leido vaistukus kiekviena vakara 4u.gif aisku buvo keli kartai kai teko paciai susileisti doh.gif psichologiskai ilgai ruosdavausi paciam duriui, o jau vaistukai greit subegdavo ir tikrai be skausmo thumbup.gif dabar turiu jau savo stebukliuka ir vaistu leidimas dabar atrodo vieni juokai, del jo galeciau tris kart per diena leistis jei reiketu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2010 08 17, 09:22)
Labukas,
Aš tai kitam nesuleisčiau nenualpus, o sau tai pirmą kartą vos nenualpau, paskui susiėmiau, nes kitaip nėra ką daryti ir puikiai sekasi  4u.gif  Kai pagalvoji, kas gi ta adatėlė palyginus prieš visas kančias ką teko iškęsti iki tol, ir kai pagalvoji, kad ne dėl savęs o dėl leliuko leidiesi tai susiimi ir viskas būna gerai  4u.gif  Kai pastosi, tai taip bijosi, kad vėl nelaimė neatsitiktų, kad vaistų leidimas pasirodys lengvas dalykas  4u.gif  sekmės tau, laukiam jungiantis prie mūsų  4u.gif  Tiesa, kažkuriai tai vyras leido vaistukus, gal ir tavišktis galėtų

ačiū tau 4u.gif tikiuosi galėsiu greitu laiku prisijungt 4u.gif
Maniškis gal ir galėtų suleist, jis nebijo taip kaip aš, bet baisu, kad kurią dieną gali nebūt šalia (ir man ir jam pasitaiko komandiruočių retkarčiais), tada jau likčiau ant ledo unsure.gif Mane irgi guodžia ta mintis, kad kai jau lauksiuos, tai viską norėsiu padaryt, kad tik gerai baigtųsi neštumas, jau nusiteikus pakankamai otimistiškai ir nebebijau. Bet būna dienų ir ta baimė grižta, kad nesugebėsiu, stresuosiu.... doh.gif tikiuosi ir man pavyks susiimti... 4u.gif
O būtina į pilvą? skaičiau, kad merginos ir kitose vietose leidžiasi...
Papildyta:
QUOTE(vikiel @ 2010 08 17, 10:01)
Aga man vyras leido vaistukus kiekviena vakara  4u.gif  aisku buvo keli kartai kai teko paciai susileisti  doh.gif psichologiskai ilgai ruosdavausi paciam duriui, o jau vaistukai greit subegdavo ir tikrai be skausmo  thumbup.gif dabar turiu jau savo stebukliuka ir vaistu leidimas dabar atrodo vieni juokai, del jo galeciau tris kart per diena leistis jei reiketu  lotuliukas.gif

gera skaityt tokius pasisakymus thumbup.gif o kas vyrui parodė kaip leist?
man tai atrodo rankos drebės kai reiks durti doh.gif na bailė aš... nors gėda net ir sakyt, kad dėl tokių dalykų jaudinuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 08 17, 12:05)
ačiū tau 4u.gif tikiuosi galėsiu greitu laiku prisijungt 4u.gif
Maniškis gal ir galėtų suleist, jis nebijo taip kaip aš, bet baisu, kad kurią dieną gali nebūt šalia (ir man ir jam pasitaiko komandiruočių retkarčiais), tada jau likčiau ant ledo unsure.gif Mane irgi guodžia ta mintis, kad kai jau lauksiuos, tai viską norėsiu padaryt, kad tik gerai baigtųsi neštumas, jau nusiteikus pakankamai otimistiškai ir nebebijau. Bet būna dienų ir ta baimė grižta, kad nesugebėsiu, stresuosiu.... doh.gif tikiuosi ir man pavyks susiimti... 4u.gif
O būtina į pilvą? skaičiau, kad merginos ir kitose vietose leidžiasi...
Papildyta:

gera skaityt tokius pasisakymus thumbup.gif o kas vyrui parodė kaip leist?
man tai atrodo rankos drebės kai reiks durti doh.gif na bailė aš... nors gėda net ir sakyt, kad dėl tokių dalykų jaudinuos blush2.gif

gydytojas is karto kai pastojau parode kaip vaistukus leistis, o vyras be baimes tai dare 4u.gif aisku buvo ir melyniu ir guzu, bet tai vieni juokai, viskas praeina, o dabar ant pilvo nei zymes kad tiek duriu daryta. Siaip i nestumo pabaiga mes leidomes i kluba (gyd parode tiksliai i kuria vieta), nes pilvo oda labai isitempus ir lasinuko nebuvo, tai neisejo leisti i paodi, nes nesusieme jau dviem pirstais, pilvas buvo kaip balionas. Sekmes jums, greiciau pastokite ir megaukites sekmingu nestumu, tai nuostabiausias metas moters gyvenime 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2010 08 17, 10:31)
gydytojas is karto kai pastojau parode kaip vaistukus leistis, o vyras be baimes tai dare  4u.gif aisku buvo ir melyniu ir guzu, bet tai vieni juokai, viskas praeina, o dabar ant pilvo nei zymes kad tiek duriu daryta. Siaip i nestumo pabaiga mes leidomes i kluba (gyd parode tiksliai i kuria vieta), nes pilvo oda labai isitempus ir lasinuko nebuvo, tai neisejo leisti i paodi, nes nesusieme jau dviem pirstais, pilvas buvo kaip balionas. Sekmes jums, greiciau pastokite ir megaukites sekmingu nestumu, tai nuostabiausias metas moters gyvenime 4u.gif  wub.gif

tai gal ir geriau į klubą leistis... unsure.gif ne tokia jautri vieta gal g.gif Turbūt reiks ir man prašyt, kad vyras leistų, pati alpinėčiau turbūt kaskart adatą paėmus doh.gif O ten normalios didelės adatos? Nebūna kokių mažesnių, ilgam "badymuisi" skirtų, kad tų mėlynių mažiau būtų ar pan? tongue.gif
Ir ačiū už palinkėjimus, tikiuosi kaip sakot taip ir bus 4u.gif
Atsakyti