Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

QUOTE(lauruciukas22 @ 2011 06 05, 18:28)
sveikinimai wub.gif  4u.gif

Prisidedu prie sveikinimu!!! Aukite, stiprekite..dziaukites kiekviena akimirka smile.gif wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
dėkojam labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif tap ir yra, kas džiugiamės kiekviena akimirka smile.gif
Atsakyti
Sirdulka, jeigu turi likusiu vaistuku leidziamu...tai leiskis... siaip uzsienyje rekomenduoja leistis ir po gimdymo 3 menesius, sureguliuoja kraujotaka.
Atsakyti
cia vienos mamytes laiskutis 4u.gif
Sveiki,pirmiausia noriu padėkoti už temą AFS ir informaciją dėl kompensuojamų vaistukų...kažkaip nerandu kaip ten forume pasisakyt blush2.gif Dabar nestuke.gif jau 16 savaitė Pirmai dukrytei jau tuoj 11 metų,dar turėjau 4 nesivystančius verysad.gif ,po jų buvo nustatytas AFS,tai paskaičius jūsų forumą suradau drąsos kreiptis dėl kompensuojamu vaistų...oi kaip klinikose atkalbinėjo,kad taip negalima doh.gif ,bet aš pasikroviau žinių iš jūsų,tai stovėjau iki kol pradėjo pildyt dokumentus,kad gauti komp.vaistų ,ir nepilnai po 2mėnesių aš juos gavau 4u.gif .Tik iš pradžių leidausi clexane 0,2,o iš ligonių kasų gavau fraxiparine 0,3,tai buvo kažkaip neramu pakeisti...Bet A. nuramino ,kad mano svoriui šitie gal net geriau Tai ir leidžiuosi,augam ,nors daugumoje galiu tik gulėti,nes skausmai yra,(nors labai neramu,kad vėl nesustotų augti,bet juk leidžiuosi vaistus,tai labai tikiuosi geriausio)bet manau tikslas to vertas.Dar kartą dėkoju,kad dalinatės patirtimi!PATARIMAI -AUKSO VERTĖS!!! 4u.gif

Paula Las leidausi labai trumpai,nes man nuo ju jau buvo bloga doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nežinau ar mane pamenat, guodžiaus, kad man nustatytas AFS. Per tą laiką iš Lenkijos užsipirkau fraxiparine 0.3 dar nepastojus, ir pastebėjau, kad viena pakuotė galioja iki šių metų liepos mėnesio, kadangi dar vis laukiam ir tikimės, tai panašu, kad pati nesunaudosiu, tai jei kurį AFS nėštukė tokį naudoja aš ar apsikeisčiau su ilgiau galiojančiu, ar pigiau perleisčiau, ar pan. Žodžiu, kažką sugalvosim smile.gif
Jei kam įdomu až smile.gif
Temą prenumeruoju, bet ne visada spėju susekt smile.gif

Atsakyti
Sidrulka,
Nuosirdziausi Sveikinimai 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2011 06 09, 15:03)
Sidrulka,
Nuosirdziausi Sveikinimai 4u.gif !

ačiū labai 4u.gif

sveikutės,

merginos, gal kuriai reikia clexano? turiu likusias 4 pakuotes ir dar vieną švirkštuką pridėčiau dovanų ... parduočiau papigiam....
kreipkitė per až
sėkmės visoms besidarančius tyrimus

mes augam puikiai
Atsakyti
sveikos mergytes, pries 3 sav gime mano bernuzelis:) gime per anksti 36 sav ir 4 dienu, bet viskas gerai, dabar augam, stiprejam, dziaugiames keikviena diena:) o seip anglijoje daugiau tikrai negimdyciau, nes vos neisprotejau kadangi be vandenu prabuvau 47val47min iki tol kol mazylis isvydo si pasauli.......pats gimdymas buvo lengvas, bet va cia tu anglu nusisitatymas pries cezari ir skatinima gimdymo.....ateme man visas jegas.....mano mazius buvo ne toj pusej pilvuki kur priklause, o jie vistiek cezario nedare...galu gale mazylis uzstrigo ir trauke ji su replem verysad.gif ir skatinamuosius man leido tik po 40val kai nubege buvo vandenys blink.gif nu zodziu..... bet dabar esu laiminga, turiu sveika grazuti mazyli...
beje del clexane...as taip pat turiu likusiu vaistuku...turiu clexane 0.4 mg 3pakuotes ir beveik 2 pakuotes clexane 0.2...jei kam reikes rasykit i a.z.
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 07 08, 14:26)
sveikos mergytes, pries  3 sav gime mano bernuzelis:) gime per anksti 36 sav ir 4 dienu, bet viskas gerai, dabar augam, stiprejam, dziaugiames keikviena diena:) o seip anglijoje daugiau tikrai negimdyciau, nes vos neisprotejau kadangi be vandenu prabuvau 47val47min iki tol kol mazylis isvydo si pasauli.......pats gimdymas buvo lengvas, bet va cia tu anglu nusisitatymas pries cezari ir skatinima gimdymo.....ateme man visas jegas.....mano mazius buvo ne toj pusej pilvuki kur priklause, o jie vistiek cezario nedare...galu gale mazylis uzstrigo ir trauke ji su replem verysad.gif ir skatinamuosius man leido tik po 40val kai nubege buvo vandenys blink.gif nu zodziu..... bet dabar esu laiminga, turiu sveika grazuti mazyli...
beje del clexane...as taip pat turiu likusiu vaistuku...turiu clexane 0.4 mg 3pakuotes ir beveik 2 pakuotes clexane 0.2...jei kam reikes rasykit i a.z.

šaunu, vaidute, kad taip viskas sėkmingai baigėsi, kad ir kiek teko iškentėti.... būk dbr laiminga mamytė su savo sūnučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 07 08, 14:26)
sveikos mergytes, pries  3 sav gime mano bernuzelis:) gime per anksti 36 sav ir 4 dienu, bet viskas gerai, dabar augam, stiprejam, dziaugiames keikviena diena:) o seip anglijoje daugiau tikrai negimdyciau, nes vos neisprotejau kadangi be vandenu prabuvau 47val47min iki tol kol mazylis isvydo si pasauli.......pats gimdymas buvo lengvas, bet va cia tu anglu nusisitatymas pries cezari ir skatinima gimdymo.....ateme man visas jegas.....mano mazius buvo ne toj pusej pilvuki kur priklause, o jie vistiek cezario nedare...galu gale mazylis uzstrigo ir trauke ji su replem verysad.gif ir skatinamuosius man leido tik po 40val kai nubege buvo vandenys blink.gif nu zodziu..... bet dabar esu laiminga, turiu sveika grazuti mazyli...

aukit ir stiprekit wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti