cia vienos mamytes laiskutis
Sveiki,pirmiausia noriu padėkoti už temą AFS ir informaciją dėl kompensuojamų vaistukų...kažkaip nerandu kaip ten forume pasisakyt blush2.gif Dabar nestuke.gif jau 16 savaitė Pirmai dukrytei jau tuoj 11 metų,dar turėjau 4 nesivystančius verysad.gif ,po jų buvo nustatytas AFS,tai paskaičius jūsų forumą suradau drąsos kreiptis dėl kompensuojamu vaistų...oi kaip klinikose atkalbinėjo,kad taip negalima doh.gif ,bet aš pasikroviau žinių iš jūsų,tai stovėjau iki kol pradėjo pildyt dokumentus,kad gauti komp.vaistų ,ir nepilnai po 2mėnesių aš juos gavau 4u.gif .Tik iš pradžių leidausi clexane 0,2,o iš ligonių kasų gavau fraxiparine 0,3,tai buvo kažkaip neramu pakeisti...Bet A. nuramino ,kad mano svoriui šitie gal net geriau Tai ir leidžiuosi,augam ,nors daugumoje galiu tik gulėti,nes skausmai yra,(nors labai neramu,kad vėl nesustotų augti,bet juk leidžiuosi vaistus,tai labai tikiuosi geriausio)bet manau tikslas to vertas.Dar kartą dėkoju,kad dalinatės patirtimi!PATARIMAI -AUKSO VERTĖS!!! 4u.gif
Paula Las leidausi labai trumpai,nes man nuo ju jau buvo bloga